Izlija je napisao/la:Sve i da klub ima načina da se zaštiti od plagijatora ne bi dirao navijače koji pomažu u promociji klubu i koji svojim donacijama doprinose razvoju kluba već bi počeo od pijaca i raznoraznih "stolova" za prodaju. Do neki dan ste u zvijezde kovali novi fan shop i poboljšanje koje je doživio a sada vam nešto nevalja. Istina je da bi se kroz fan shop moglo malo proširiti navijačka oprema ali nije isto nositi boje kluba i boje grupe a to izgleda mnogi nisu u stanju da shvate. Klubske artikle prodaje zvanični fan shop a ostalu navijačku opremu koja ne spada u zvanični dio koreografije proizvode navijači organizovani u neke poluoficijelne kompanije od kojih klub ima maksimalnu podršku. Nije mi jasno zašto se mnoge lijepe stvari i ideje za koje se kao navijači zalažu budu vrlo brzo kritikovane, da tuga bude veća pretežno se isti javljaju.
Ja ne vidim da igraci promovisu fan shop, nego ove neke momke koji to rade za svoj džep, o tome JA pricam, nije niko drugi nista ni pricao.

Interesantno je kako se uvijek nadji uvrijedjeni i kako se odmah pogresno intepretira, slicno kao i onaj prijedlog za poboljsanja navijaca koji bi se mogli ukljuciti u neke stvari za koje se nema vremena. Fan Shop ima idealan prostor, odlicno zamisljeno i uradjeno, ponuda majica izuzetno losa, kao i ostalih predmeta, i sta sad? Nigdje veze...
Ja bih poceo od igraca i zabranio takve istupe, a naravno i od pijacara pored stadiona, rugla od sjeverne tribine, itd. Klupske artikle prodaje zvanicni shop, sve one majice mogu biti i u zvanicnom shopu, ali IGRACI IH NE SMIJU PROMOVISATI, tj da ljudi koji rade u klubu direktno iskoristavaju svoje pozicije za promociju svog POSLA. Da li je to tesko shvatiti da to ne mogu raditi? Cuj klub im jos daje podrsku