Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Kapiten
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 13, 2016 11:09 pm

ChWilla je napisao/la:bilo je ono i kad je hidić igrao na treningu, ne tako davno, pisalo i na oficijelnoj...
:lol: jest onda pred kraj jesenjeg dijela kad je mailson i jos 2 brazilca dosla na probu. **** te, tad nismo imali 22 igraca da nam igraju na treningu, a gledaj ih jutros ...
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

gavran
Kontakt:

pon jun 13, 2016 11:10 pm

Format je napisao/la:Cuj Kinez golman il je golman pa Kinez
"kinez" nije golman
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Plava Porodica
Kontakt:

pon jun 13, 2016 11:14 pm

LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=fmaIuTz8h2A[/video]
odobrio storm, da se ne ljute sa 1921 stavio sam u desc dole :D
Xavi :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Jaozinho22

pon jun 13, 2016 11:15 pm

gavran je napisao/la:
Format je napisao/la:Cuj Kinez golman il je golman pa Kinez
"kinez" nije golman
@gavrane jel se to janje približilo kolcu ? :karanje:
@Plava Porodica, ima nekako motoriku kao Iniesta plus je ćelav :karanje:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Charlie Sheen
Kontakt:

pon jun 13, 2016 11:25 pm

Plava Porodica je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=fmaIuTz8h2A[/video]
odobrio storm, da se ne ljute sa 1921 stavio sam u desc dole :D
Xavi :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
motor ove ekipe,najteze ce mi pasti u slucaju da nas on napusti

boja mora
Kontakt:

pon jun 13, 2016 11:30 pm

Ja sam prezadovoljan sa ovom upravom, trenerom i svemu što se događa i u oko kluba. Jedino malo što se tiče prelaznog roka do sada. Nekako mi se čini da bi mi bolje bilo da su ostali Zolotić i Bogdanović nego svi ovi što su za sad došli.

delinjo
Kontakt:

pon jun 13, 2016 11:32 pm

ma ja sam uvijek govorio da je fudbal kod nas jos u nekoj 2000-toj godini....nekako od toga jos nismo odamkli dok svi ostali jesu i to se vidi,pa odna vidimo da i klub iz Alabanije upadne u grupe prije nego neki nas klub....tako da najvise zbog toga mi je drago sto je covjek stranac trener u nasem klubu...dosta je bilo seljakluka !!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

plavi kanarinac
Kontakt:

pon jun 13, 2016 11:33 pm

Otkud znas, kada ove jos nisi vidio kako igraju u datim uslovima, mogu biti sto puta bolji mogu biti sto puta gori, pusti neka se dokažu.

P.S. kada je trening/zi sutra?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

rios
Kontakt:

pon jun 13, 2016 11:35 pm

Ne znam sad kako cu biti shvacen,ali napisat cu pa sta bude..
Jovan Blagojevic je nas najbolji vezni igrac u prosloj sezoni,bez dileme.Eh,ima i toga da mu je konkurencija uglavnom podbacila pa je taj reper bio nizak,ali ne umanjuje to jos uvijek cinjnicu da je nas najbolji igrac.
Ono sto bih ja volio da promjeni,ako je ikako moguce,taj potez viska koji cesto napravi.Tacno toliko mu treba da postane igrac koji bi mogao napraviti neki fin transfer u inostranstvo.Nije bilo malo situacija u kojima je Jovan,sam sebi prije svega,zakomplikovao situaciju tim ptezom viska ili zadrzavanjem lopte u svojim nogama nesto duze.Neko ce reci morao je jer nije imao podrsku saigraca.Ok,moze se i tako razmisljati,ali n je vezni igrac a slova abc u fudbalskoj abecedi veznjaka je pravoremen,siguran i taca pas,pa makar bio i za beka ili nazad za stopera.Evo,moamk sa mog avatara napravi transfer od 30+ mil eura u Juve a prozivaju ga kako vraca lopte stoperima ili prvom do sebe,ili igra bez rzika,ne povlaci loptu naprijed,itd..Eh,da se to ne cijeni ne bi Juve iskrcao tolike pare..Pa i Xavi kojeg spominjemo,uvijek ga je kraisilo to odsustvo poteza ili momenta viska u igri..
Pohvalno je to sto on zeli napraviti neki visak ili nesto tim svojim potezom viska ili prodorom nekim,ali nosi to sa sobom poprilican rizik.
Nadam se da ce Kostic sad posloziti ekipu da olaksa Jovanu da se rijesi te svoje mane,tako da kazem,bar u mojim ocima mu je to mana.
Zadnja izmjena: rios, dana/u pon jun 13, 2016 11:42 pm, ukupno mijenjano 3 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

DerekDuval
Kontakt:

pon jun 13, 2016 11:36 pm

Jesam li ja jedini kome lice (ko da ih je jedna majka rodila) Dino Hasanovic i Secerovic?

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon jun 13, 2016 11:39 pm

plavi kanarinac je napisao/la:Otkud znas, kada ove jos nisi vidio kako igraju u datim uslovima, mogu biti sto puta bolji mogu biti sto puta gori, pusti neka se dokažu.

P.S. kada je trening/zi sutra?
10 i 17:30 :palacgore:

Hurmasica
Kontakt:

pon jun 13, 2016 11:39 pm

DerekDuval je napisao/la:Jesam li ja jedini kome lice (ko da ih je jedna majka rodila) Dino Hasanovic i Secerovic?
Liče fakat :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

cikazubo
Kontakt:

pon jun 13, 2016 11:44 pm

Spoiler:
slika
Meni Lešnik facom bas baca na Slavena Bilica :mrgreen:

diego1921
Kontakt:

pon jun 13, 2016 11:45 pm

Prije par dana sam pisao da me je strah kako ce nasi igraci reagovati na ovaj profesiolizam..Nadam se da su svjesni nasih ciljeva i da ce se tako ponasati..Vrijeme je da postanemo ozbiljan klub..Vjerujem da ce Milos i Lesnik donijeti nesto novo ,dal ce to biti dovoljno za titulu,vidjet cemo ! Nadam se da ce njih dvojca sto duze ostati kod nas !! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

pon jun 13, 2016 11:46 pm

https://vimeo.com/112407217" target="_blank

Mislim da ovaj moze vrhunski odigrati na lijevom krilu... obratiti paznju na brzinu, dribling, sut i najvaznije centarsut :kafa:

Charlie Sheen
Kontakt:

pon jun 13, 2016 11:46 pm

Danas rade nesto sa loptom oko onih sipki i pohvali enisa par puta pade mi na pamet koliko bi raje na aparatima zavrsilo da ga ovaj gurne u prvu postavu hahaha

storm_raider
Kontakt:

pon jun 13, 2016 11:50 pm

Charlie Sheen je napisao/la:Danas rade nesto sa loptom oko onih sipki i pohvali enisa par puta pade mi na pamet koliko bi raje na aparatima zavrsilo da ga ovaj gurne u prvu postavu hahaha
A eto, nikad ne znas... Nije ni meni za prve postave, ali zato ja valjda i nisam trener. Enisa samo pravilno iskoristiti.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SWRA_1921
Kontakt:

pon jun 13, 2016 11:51 pm

Tek danas zapravo možeš vidjeti koja smo mi smijurija od države i smijurija od kluba (u odnosu na evropski prosjek samo). Nevjerovatnim zvuči da ljudi nisu znali iskoristiti potencijal Željezničara kao najvećeg kluba u državi. Nekada bi mi bila želja raditi za klub i promovisati sve te vrijednosti, slati pisma, molbe, namjere, učestvovati u javnim raspravama o nekoj ideji, mislim da klub ima odličan potencijal da otvara javne rasprave i traži mišljenja ČLANOVA kluba (ili neki vid full registracije profila na zvaničnoj stranici gdje će se odabrati neka skupina od 200 ljudi različitih profila, koji žele učestvovati u radu kluba, sa kategorijama, tipa trenažni proces, pa tu pišu ljudi koji su kompetentni za tu oblast, a ima ih među našim navijačima, pa zatim kategorija navijača, šta to njima smeta i kako uz što manje investicije povećati komfor na stadionu, itd. itd. bezbroj je mogućnosti), pa da isti mogu slati svoje prijedloge e-mailom vezano za neku ideju, i to bilo kakvu, bubam izbor detalja na novom Željinom dresu, Vaše ideje i prijedlozi, pa na kraju glasanje na zvaničnoj, itd. Tako treba podizati članstvo i svijest o Želji, da svako da neki svoj doprinos ako to želi, da se promovišu i te vrijednosti članstva, napraviti neke akcije kojima ćeš konstantno povećavati broj članova, najave dolazaka u škole npr. gdje možeš u Sarajevu prodati 1000 članskih minimalno, pa popust na kupovinu karata, dresova, fan shop pogodnosti, dodatni ulazi, itd.. To je pokazala i ova akcija gdje je davao koliko je ko mogao za evropsku Grbavicu. Ne zaboravimo da je ideja BESPLATNA i ta može puno više donijeti klubu. Ako jedni te isti ljudi uvijek učestvuju u svemu, to ne valja, možda nekada u nekoj mjeri zbog svojih obaveza možda neće istražiti ili kontati o nekim stvarima detaljno ili jednostavno im neće pasti na pamet iako su išli u najboljoj namjeri sve, a u navijačkoj bazi među članovima leže stotine ideja.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon jun 13, 2016 11:58 pm

Mislim da bi se Blagojevic i Hervas mogli odlicno slagati u veznom redu. I znam da sam to spomenuo jedno deset puta, ali ja sam jedan od onih koji nije otpisao Bekrica. Vjerujem da moze biti onaj stari i jos mnogo toga pruziti.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Model1964

uto jun 14, 2016 12:01 am

1921.ba je napisao/la:sad sa prozivke... radno bas bas, ubice ih kostic, danas opet imaju trening.
Javljanje iz dežele :)
:) Kaže da su mu prvi utisci podjeljeni. Kao , sve štima u ekipi, motivirani super raspoloženi.... odmah vidi da znaju sa loptom baš svi. Veliki problem je to da ima puno igrača sa viškom kila :) . Do Olimpika neče puno čerat, poslije stupa na scenu kondicioni :)

Mene zanima ovo neče puno čerat. Šta je to malo a šta puno :)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.

Prijava