Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 13, 2016 4:52 pm

Jel otiso ko na trening :p
Željezničar ante portas !

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon jun 13, 2016 4:52 pm

Kostiću donesi djecu na Grbavicu!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

salle86
Kontakt:

pon jun 13, 2016 4:58 pm

Čini li se samo meni ili ovi dresovi vuku na one u kojima smo igrali sa Njukastlom :)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

fk1921

pon jun 13, 2016 5:02 pm

nek neko objavi slike sa trenutnog treninga :kafa:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

ponosannavas
Kontakt:

pon jun 13, 2016 5:06 pm

hahahahahahhahah @Ajzea kraaaalju hahahahahahaha

Nije me bilo par dana pa da malo bacim šuplju.

Htjeli mi priznati ili ne regionalna liga bi bila odlična. Znam navodili ste nedostatke i slažem se ali morate znati da bi i mi bili jači. Svi najbolji igrači lige bi htjeli kod nas i kod tog drugog predstavnika. SA druge strane mi sad igramo max tri tekme u Evropi, a recimo da uđemo u grupu bilo bi ih šest sedam a ta reginalna liga bi bila svaka tekma dobra i na niovu evropslih. Svaki put pun stadion. Međutim, ne može se to sve ukomponovati baš tako. Jedino rješenje je da UEFA u svim dijelovima Evrope pravi reginalne lige po istom proncipu pa da se i u EVropu ide iz reginalnih liga. Ne može to biti samo ovdje. Što? jer sad iz ovih sest država ide preko 20 timova u Evropu. To znači cijela liga zajednička bi trebala ići. Onda ona nebi imala draži nikakve, a ako skratiš na pet sest ekip akoje idu u Evropu onda nema smisla jer idu iz Andore dva tima, a iz neke od ovih država niko. To baš nema smisla. U početku bi mogla neka brza liga poggrupama, ali u ovom formatu o koejm se priča samo ako bi to bio trend u Evropi cijeloj. TO bi bilo i dobro jer bi Evropsla takmičenja kasnije krenula jer bi iblo manje ekipa u njima. Odmah bi se preskočila dva pretkola itd itd. Možda uEFA ide u tom smijeru.

VIdim ovi igrači što ih neki dan prozvah Mićo hahahahha, Jašarević i Zec iz Travnika nađoše klubove. Znači da ipak neko vidi to što i ja. Neće baš svi igrači ovih klubova što su ispali preći opet da igraju ligu 12. Rijetki će. (pratio sam da su me neki prozivali pa zato ovo pišem - pozitivno naravno)

O našem igračkom kadru neću. Po prvi put, ne znam što, imam potpuno povjerenje i prepuštam da čovjek radi svoj posao. Nek tjera i nek dovodi koga hoće. Jedino bi volio da se obrati pažnja na igrače tipa ovih gore. Znači potencijali, mladi, iz drugih klubova. Nije bitno jel to MIćo ili neko drugi. Bitno je da ganjamo takve. Recimo na um mi pade momak iz Zvijezdde iz Gradačca, stoper. Šerbečić se zove. Igrao je redovno cijelo vrijeme. Misim da još može i za juniore naše igrati.

OStalo, dresovi, oprema, novi rekviziti, stadion, uniformisanost ... ne trebam pričati uopšte. Imam možda po neku ideju, ali kad skontam kako je sve izgledalo prije par godina dozvolit ću sebi da uživam :pljesak: :pljesak: :pljesak:

Vedran VUkotić :pljesak: :pljesak: :pljesak:

Elegant
Kontakt:

pon jun 13, 2016 5:13 pm

Samo da se ovaj profesionalizam nastavi, kako u upravi tako i na treninzima da se sto bolje spreme za ligu 12.

:palacgore:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FKZ1921
Kontakt:

pon jun 13, 2016 5:17 pm

pile87 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:O kakvo je opremi rijec ?
Za trening danas su montirali one plasticne igrace za zivi zid itd
To je samo dio...Direktor se fata za glavu,kaze trideset milja mu treba za svu ujdurmu koju treba nabaviti za treniranje...Izmedju ostalog cetiri nova gola razlicitih dimenzija,markiranje pomocnog,klupe...A dobro,moras to nekad pokupovati.

avlami97
Kontakt:

pon jun 13, 2016 5:18 pm

Vilson Džoni je bio odličan bek Hajduka. Brz, oštar, beskompromisan. Bio reprezentativac Juge. Ivan Jakov Džoni je njegov sin, ima 21 godinu i bio je velika nada Hajduka. Prošao njihovu školu fudbala. Ako ima imalo žustrine i očeve brzine i borbenosti, moglo bi možda nešto biti od njega.

Kostić zna sa mladim igračima i ako on kaže da valja i da mu treba, onda bi to moglo izaći na dobro. neka proba svako ko misli da zna i može, to nas bar ništa ne košta.

Dresovi :palacgore:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

pile87
Kontakt:

pon jun 13, 2016 5:26 pm

FKZ1921 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
To je samo dio...Direktor se fata za glavu,kaze trideset milja mu treba za svu ujdurmu koju treba nabaviti za treniranje...Izmedju ostalog cetiri nova gola razlicitih dimenzija,markiranje pomocnog,klupe...A dobro,moras to nekad pokupovati.
Ovo mene posebno raduje jer tako to i treba da izgleda. A ista je prica kazu i sa Seferom za uredjaje i suplemente :ganja:
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Ajzea
Kontakt:

pon jun 13, 2016 5:27 pm

FKZ1921 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
:rofl:
Dobro, moramo shvatiti da je to ono sto je neophodno i da si taj problem rijesio onog momenta kada stigne kamion sa svom opremom koju si narucio. Maloprije rekoh da mi je cak u neku ruku komicno sto sve potrebno vec nismo nabavili, sto dovoljno govori da ce nam trebati jos dosta rada da bi se mogli osloviti kao profesionalan i uredjen klub u svakom svog segmentu, iako rapidno napredujemo.
Ako se na bilo cemu ne treba i ne smije stediti novac, to je sva potrebna oprema za trening i suplementi. Bez toga jednostavno ne moze, ko god mislio suprotno.

Hurmasica
Kontakt:

pon jun 13, 2016 5:32 pm

pile87 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Za trening danas su montirali one plasticne igrace za zivi zid itd
Ovo mene posebno raduje jer tako to i treba da izgleda. A ista je prica kazu i sa Seferom za uredjaje i suplemente :ganja:
Ja, ja hoćeš evropski nivo, e onda mora i oprema evropska da bude ;) :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Dolina
Kontakt:

pon jun 13, 2016 5:33 pm

Između ostalog LEDO nam kupuje jednu Krio komoru.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

iggy2377

pon jun 13, 2016 5:35 pm

Sve sto je trazio strucni stab je naruceno,jadan dio je dosao danas a ostalo je na carini,isto to vazi i za Seferovica njegov dio opreme doci ce do polaska na Kupres.
A ovo ispunjavanje zelja od strucnog staba za rekvizite i opremu iskihat ce strucni stab ako nebude rezultata takav je dogovor.A dobra stvar je sto smo dobili opreme koju smo samo mogli vidjeti na tv-u kad prikazu neciji kamp za treniranje

Elegant
Kontakt:

pon jun 13, 2016 5:35 pm

Samo je fazon sto ne zna svako da koristi opremu, nego ne zna da ta oprema postoji i da se trenira na taj nacin. Nadam se da Kostic nece pregoriti da ne bude kakav kiks, neka on ostane cvrsto na zemlji i igracima uvede dobar rezim discipliine.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

boja mora
Kontakt:

pon jun 13, 2016 5:36 pm

Meni je bitno da je Enis Sadiković tu i da ostaje :zeljeznicar1:

IvanOsim
Kontakt:

pon jun 13, 2016 5:39 pm

Sto se tice danasnjeg treninga, pogotovo kad se pocelo igrati na dva dodira, pa na jedan, po meni najbolji Stanic a i Dzenis je bio odlican... odlicni su njih dvojica bili... Djermanovic po meni kriza, apsolutno nam je nepotreban, svaka njegova minuta treba da ide Dzenisu ili Mujagicu..pare nek podjele 8-)

Ganja se Lendricu nasa licna, navodno stoperi grk i italijan u opticaju, mada Memisevic bi bio kud i kamo bolja opcija...

Ajzea
Kontakt:

pon jun 13, 2016 5:41 pm

iggy2377 je napisao/la:Sve sto je trazio strucni stab je naruceno,jadan dio je dosao danas a ostalo je na carini,isto to vazi i za Seferovica njegov dio opreme doci ce do polaska na Kupres.
A ovo ispunjavanje zelja od strucnog staba za rekvizite i opremu iskihat ce strucni stab ako nebude rezultata takav je dogovor.A dobra stvar je sto smo dobili opreme koju smo samo mogli vidjeti na tv-u kad prikazu neciji kamp za treniranje
Kakav je pobogu to dogovor, ako je tacan uopste. Pa to nam je neophodno, bez toga ni ne licimo na ozbiljan klub i to mora biti obezbijedjeno taman na celu strucnog staba bio piletov Vojvodic.

@Dolina
Gdje si to saznao? Krioterapija bi bio jos jedan veliki plus, obzirom da bi se znatno smanjila mogucnost nastanka nezeljenih posljedica (povrede, upale) uslijed dugotrajnog trcanja, zamora, etc.

1921.ba
Kontakt:

pon jun 13, 2016 5:42 pm

Dzenis ce izgubiti 10 kila ako ostane ovaj ritam Kostica :mrgreen: :mrgreen:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

LARSSON
Kontakt:

pon jun 13, 2016 5:42 pm

1921.ba je napisao/la:Dzenis ce izgubiti 10 kila ako ostane ovaj ritam Kostica :mrgreen: :mrgreen:
Hoce li biti video sa treninga, aktivirajte se malo :P Imali ste odmora :D

fk1921

pon jun 13, 2016 5:43 pm

1921.ba je napisao/la:Dzenis ce izgubiti 10 kila ako ostane ovaj ritam Kostica :mrgreen: :mrgreen:
Ja bas nesto mislim, ako Dzenisa dovedu ured sa fizickom spremom da ce biti jedan od najboljih...
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava