Iskren da budem pitao sam ljude koji poznaju tu situaciju, mislim najbolje je poznaju. Takav sam odgovor dobio i oni ne mogu da vjeruju da je tako. Opet kazem ne znam kakav dogovor on ima sa svojim menagerom.IvanOsim je napisao/la:S obzirom da smo vec imali gresaka s transfer politikom, zbog toga ja ovo sve govorim, daleko od tog da zelim nesto negativno unijeti, il ne daj Boze nesto pricati protiv uprave, koju itekako cijenim i dajem punu podrsku, samo se sve vrijemw drzim recenice:
NE TREBAMO SE OSJECATI UVRIJEDJENO AKO NEKO NIJE PRODUZIO UGOVOR, NEGO NASTAVIT PREGOVARATI..
Pa i jedan Totti je par puta odbijao produziti ugovor, na kraju cijelu karijeru ostao u Romi, ne poredim nikoga, samo kazem da je to normalno u svijetu sporta.
@tm8782 jedan si mi od boljih forumasa, al iskreno nema mi logike da Jasmin tako prica i izjavljuje, pa njemu ide u korist da pregovara i da za sebe izvuce sto bolje uslove, uz placenu operaciju..
Tacno tako. Samo neka uzivaju.ChWilla je napisao/la:naravno da je savez dio ovoga, ali i oni su pod lupom drugih. samo polako.exbabilon je napisao/la:Ma vjeruj mi da je svejedno. Za savez sve je samo aferica, oni obraza nemaju, vec iducu ce stimat ako im se dozvoli, sudije ce nastaviti da odradjuju posao za njih. Ljudi gledaju, komentarisu, ali oni koju odlucuju i nesto se pitaju su dio tala.ChWilla je napisao/la:kad je već pušteno dobro je što je ovako ofirno.
Ma hajde bolan popusti. Kako ne razumiješ čovjeka kad ti fino kaže niko nije iznad kluba. Bio pozivan da potpiše ugovor kad je klub smatrao da nam je potreban on nas (sa svojim menadžerom) otpilio. Sad on smatra da nam treba ali klub smatra drugačije. U čemu je problem?IvanOsim je napisao/la:Ma naravno da niko nije iznad kluba, ta recenica je nepotrebna..tm8782 je napisao/la:Ako nekoga pozoves jednom, pa i drugi put na sastanak, taj neko se ne pojavi i poruci da nece da razgovara bez menagera. Onda dodje menager koji kaze da ne prihvata uslove i kaze da nece potpisati ugovor. Trebas li i dalje nekoga moliti da potpise.IvanOsim je napisao/la:@Vrag druze kako ce Jasmin razmisljat svojom glavom i potpisat kad se vise na njeg ne racuna?
Smatram da se ne smijemo odricati kvalitetnih igraca, a to trebamo pokazati odmah od Jasmina pa na dalje, pokazat mu da je klubu stalo do njeg, pogrijesio je sto nije produzio, ljudi smo - grijesimo..
Imajuci u vidu da je isti menager Djelmicu (kojem su bili ponudjeni bolji uslovi, ali on htio puno vise).
Niko nije iznad kluba.
Nego me zanima, evo ti kao jedan od upucenijih i cijenjenijih forumasa, da li bi ti da se pitas opet pozvao navedenog na razgovor da se rjesi situacija, da svi budu zadovoljni, zbog njegovih igrackih kvaliteta?
previše se toga nakupilo. i previše je ofirno, previše konjski, krkanski, kretenski odrađivano...moraće nešto biti. naravno da ne bi bilo da se (samo) savez pita.Neandertalac je napisao/la:
Tacno tako. Samo neka uzivaju.
Druga sezona za redom da smo pokradeni i u velikoj mjeri zbog tog nismo prvaci.