Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 11, 2016 2:17 pm

Ja bih u ovom trenutku jedino srao po Tiagu.Osuđujte,pljujte,nije bitno,ali me nevjerovatno nervira u zadnjih par mjeseci.Od kako se oženio,ni on nije sav svoj.Non stop na fejsbuku,isto kao da je klaun kluba.Na terenu više nije isti,pratio sam treninge pred sezonu,ni nalik na sebe,prvih par utakmica to nije Tiago iz prve polusezone.Da li će se dozvati,da li će mu Edis bukvicu očitati to ne znam,a volio bih da hoće.Brazilci brazilci brazilci... :psujem:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pon apr 11, 2016 2:19 pm

ne znam šta bi vam rekao, u pripremnim tekmama i protiv širokog je on meni isti kao jesenas. tj. vrlo opasan s loptom, a igrač manje bez nje. bilo je to tako i jesenas, samo što su drugi oko njega sada mnogo bolji pa više upada u oči...
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

pon apr 11, 2016 2:22 pm

@Plava Porodica

Tiago od kako se povrjedio na mapi ga nema po pitanju fudbala, valjda je vise ozdravio da moze trenirati jer nam sad fakat treba u zavrsnim utakmicama. On je povredu vukao skoro cetri sedmice, sad ce ce valjda da se vrati.

Maislon trenira redovno ali nikako da dobije priliku ni na klupi ga nema, sad da li ga Edis ne vidi u tim u i zasto to samo on zna, ili se ovaj ne zalaze na treninzima (ja ne vjerujem da je on ljen ili nesto slicno).

Neka se oba uozbilje ako su poludili kako neki pisu, ide sad zavrsnica svi su nam igrac potrebni.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

pon apr 11, 2016 2:27 pm

ja fejsbuk nemam i ne znam kako je to "poludio". ali ono što je pokazao protiv širokog je u bobu isto kao jesenas. strašna opasnost i za neke od najboljih odbrambenih igrača naše lige, naročito na kontri, i edis kako ga bezuspješno zove da se vrati i nazad...

IvanOsim
Kontakt:

pon apr 11, 2016 2:34 pm

S obzirom da smo vec imali gresaka s transfer politikom, zbog toga ja ovo sve govorim, daleko od tog da zelim nesto negativno unijeti, il ne daj Boze nesto pricati protiv uprave, koju itekako cijenim i dajem punu podrsku, samo se sve vrijemw drzim recenice:
NE TREBAMO SE OSJECATI UVRIJEDJENO AKO NEKO NIJE PRODUZIO UGOVOR, NEGO NASTAVIT PREGOVARATI..

Pa i jedan Totti je par puta odbijao produziti ugovor, na kraju cijelu karijeru ostao u Romi, ne poredim nikoga, samo kazem da je to normalno u svijetu sporta.

@tm8782 jedan si mi od boljih forumasa, al iskreno nema mi logike da Jasmin tako prica i izjavljuje, pa njemu ide u korist da pregovara i da za sebe izvuce sto bolje uslove, uz placenu operaciju..

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 11, 2016 2:35 pm

Meni je važno samo da on bude kakav je prije bio.Da se maximalno zalaže kako na treningu tako i na utakmici.Kako on,tako mu i drug Neymar.
Miljenik mi je bio,uživao sam u njegovim potezima,a vjerujem da ću i dalje.Samo nek se mani ćorava posla, jer nam itekako treba u posljednjim kolima.Nije bitno da li sa klupe ili u prvih 11,ali njegova igra,kojom može i najveći bunker da probije svojim potezima, trebat će nam. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Ajzea
Kontakt:

pon apr 11, 2016 2:36 pm

Ma dobro, njegovo puno pravo je da slobodno vrijeme koristi kako mu je volja, dok god je u skladu sa klupskim kodeksom ponašanja. Ukoliko na treninzima radi onoliko koliko Edis trazi, a partije na terenu pruza u skladu sa svojim mogućnostima, ne vidim problem u tome. Ne zaboravimo koliko je Tiago opasan, te da vrlo vjerovatno ne postoji bek u cijelokupnoj ligi koji moze pronaći riješenje za njegovu lucidnost. Jednostavno, zna sve sa loptom i mnogi će muku mučiti da ga zaustave. Nezaustavljivi bi bilo po krilnim pozicijama, ako bi ista činili Tiago i Miroslav.. Vrlo vjerovatno bi imali daleko najbrza krila lige, sposobna pronaći riješenje u svakom momentu i pred svakim problemom koji se nađe pred njima. Nije za odbaciti, definitivno. :)

O njegovoj snalazljivosti je mozda i suvišno govoriti, sjetimo se samo golova nakon ubačaja, gdje u krcatom šesnaestercu uvijek prvi odreaguje.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pon apr 11, 2016 2:37 pm, ukupno mijenjano 1 put.

tm8782
Kontakt:

pon apr 11, 2016 2:36 pm

http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... ame/19523/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... era/19521/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 11, 2016 2:41 pm

http://fkzeljeznicar.ba/prodaja-ulaznic ... ati/19525/" onclick="window.open(this.href);return false;

Eto zvanično je utakmica u 18:00, karte od 10:00 se prodaju :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

tm8782
Kontakt:

pon apr 11, 2016 2:41 pm

IvanOsim je napisao/la:S obzirom da smo vec imali gresaka s transfer politikom, zbog toga ja ovo sve govorim, daleko od tog da zelim nesto negativno unijeti, il ne daj Boze nesto pricati protiv uprave, koju itekako cijenim i dajem punu podrsku, samo se sve vrijemw drzim recenice:
NE TREBAMO SE OSJECATI UVRIJEDJENO AKO NEKO NIJE PRODUZIO UGOVOR, NEGO NASTAVIT PREGOVARATI..

Pa i jedan Totti je par puta odbijao produziti ugovor, na kraju cijelu karijeru ostao u Romi, ne poredim nikoga, samo kazem da je to normalno u svijetu sporta.

@tm8782 jedan si mi od boljih forumasa, al iskreno nema mi logike da Jasmin tako prica i izjavljuje, pa njemu ide u korist da pregovara i da za sebe izvuce sto bolje uslove, uz placenu operaciju..
Iskren da budem pitao sam ljude koji poznaju tu situaciju, mislim najbolje je poznaju. Takav sam odgovor dobio i oni ne mogu da vjeruju da je tako. Opet kazem ne znam kakav dogovor on ima sa svojim menagerom.
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Neandertalac

pon apr 11, 2016 2:44 pm

ChWilla je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:kad je već pušteno dobro je što je ovako ofirno.
Ma vjeruj mi da je svejedno. Za savez sve je samo aferica, oni obraza nemaju, vec iducu ce stimat ako im se dozvoli, sudije ce nastaviti da odradjuju posao za njih. Ljudi gledaju, komentarisu, ali oni koju odlucuju i nesto se pitaju su dio tala.
naravno da je savez dio ovoga, ali i oni su pod lupom drugih. samo polako.
Tacno tako. Samo neka uzivaju.

Druga sezona za redom da smo pokradeni i u velikoj mjeri zbog tog nismo prvaci.
Željeznicar za život cijeli!

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 11, 2016 2:50 pm

Evo Željko Joksimović najavio koncert 19. Augusta na Koševu.Kako ćemo play off igrati? :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

MATORI
Kontakt:

pon apr 11, 2016 2:50 pm

IvanOsim je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:@Vrag druze kako ce Jasmin razmisljat svojom glavom i potpisat kad se vise na njeg ne racuna?

Smatram da se ne smijemo odricati kvalitetnih igraca, a to trebamo pokazati odmah od Jasmina pa na dalje, pokazat mu da je klubu stalo do njeg, pogrijesio je sto nije produzio, ljudi smo - grijesimo..
Ako nekoga pozoves jednom, pa i drugi put na sastanak, taj neko se ne pojavi i poruci da nece da razgovara bez menagera. Onda dodje menager koji kaze da ne prihvata uslove i kaze da nece potpisati ugovor. Trebas li i dalje nekoga moliti da potpise.
Imajuci u vidu da je isti menager Djelmicu (kojem su bili ponudjeni bolji uslovi, ali on htio puno vise).
Niko nije iznad kluba.
Ma naravno da niko nije iznad kluba, ta recenica je nepotrebna..
Nego me zanima, evo ti kao jedan od upucenijih i cijenjenijih forumasa, da li bi ti da se pitas opet pozvao navedenog na razgovor da se rjesi situacija, da svi budu zadovoljni, zbog njegovih igrackih kvaliteta?
Ma hajde bolan popusti. Kako ne razumiješ čovjeka kad ti fino kaže niko nije iznad kluba. Bio pozivan da potpiše ugovor kad je klub smatrao da nam je potreban on nas (sa svojim menadžerom) otpilio. Sad on smatra da nam treba ali klub smatra drugačije. U čemu je problem?
Razumi da se takav kurs - princip MORA držati zbog istih takvih budućih situacija.
.ebo ga ti !

Format
Kontakt:

pon apr 11, 2016 2:57 pm

Juce igram lopte da Jahicevim bratom,reko hvala mu za stolice pravi je Zeljovac kaze nabi ga na qrac mogo je bar 100 uplatit heh

Voli i on Zelju pravo :palacgore:

pile87
Kontakt:

pon apr 11, 2016 3:17 pm

Mislim da bi klub doveo stopera i u slucaju da Bogdanovic ostane. Njemu bi jednostavno trebalo vremena da se vrati u formu sjetimo se Kvese i slicne povrede.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ChWilla
Kontakt:

pon apr 11, 2016 3:19 pm

Neandertalac je napisao/la:
Tacno tako. Samo neka uzivaju.

Druga sezona za redom da smo pokradeni i u velikoj mjeri zbog tog nismo prvaci.
previše se toga nakupilo. i previše je ofirno, previše konjski, krkanski, kretenski odrađivano...moraće nešto biti. naravno da ne bi bilo da se (samo) savez pita.

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon apr 11, 2016 3:20 pm

Neko je pitao kada je trening, evo upravo traje
イビチャ・オシム

Jaozinho22

pon apr 11, 2016 3:23 pm

Zvanična danas radi punom parom :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

diego1921
Kontakt:

pon apr 11, 2016 3:24 pm

http://fkzeljeznicar.ba/osvrt-na-poslov ... cem/19516/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ajzea
Kontakt:

pon apr 11, 2016 3:24 pm

Vjerovatno su prioriteti kluba lijevo krilo, lijevi bek i štoper. Apsolutno se slazem sa njima ukoliko dijele moje mišljenje. :kafa:
Eh, da pročitamo o čemu Megamix zbori. :kafa:
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pon apr 11, 2016 3:25 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

Prijava