+
Plava Porodica je napisao/la: ↑sub nov 11, 2017 11:19 amPa fulili smo i sa prodajom Dade, sa prodajom Svrake.. Bar se pričalo tad da ima ozbiljnih interesa za njih..
Yebiga, bilo prošlo. Prodali smo Mireta, Baju, Memiju i Ivana nakon toga.
Biće još transfera možda već na zimu, preživit ćemo i ne treba se osvrtat na prošlost, već planski raditi i razmišljati o budućnosti. Samo tako koračamo naprijed.
Ne slazem se sa tim . Mladom igracu treba dati do znanja da ce igrati . Da zna.da se racuna njega , da bude svjestan da nosi igru Zeljecnicara. Jer suludo je ocekivati da ce treningom biti bolji od polovnjaka . Mora igrati bez obzira na greske . Ni Menalo u Sirokom nije igra uvijek ovaki. Sjeti se Bajica dok je cekao da dobije priliku pored Selimovica i ostalih bio je talasika. Tek kad je ostao polusezonu igrao konstanto , postao je to sto je postao .Vrag je napisao/la:Vise sam misljenja da mladi igrac treba zasluziti tih 30 min.. On kada ima zagarantovano mjesto njegov sami pristup utakmici i treningu je drugaciji.
Sve fino receno..PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub nov 11, 2017 11:56 amNe slazem se sa tim . Mladom igracu treba dati do znanja da ce igrati . Da zna.da se racuna njega , da bude svjestan da nosi igru Zeljecnicara. Jer suludo je ocekivati da ce treningom biti bolji od polovnjaka . Mora igrati bez obzira na greske . Ni Menalo u Sirokom nije igra uvijek ovaki. Sjeti se Bajica dok je cekao da dobije priliku pored Selimovica i ostalih bio je talasika. Tek kad je ostao polusezonu igrao konstanto , postao je to sto je postao .Vrag je napisao/la:Vise sam misljenja da mladi igrac treba zasluziti tih 30 min.. On kada ima zagarantovano mjesto njegov sami pristup utakmici i treningu je drugaciji.
Na nacin "cekanja" dobijas Beganovica koji ceka da se isfula Kokot,Stokic,Tiago pa da bi ga pomjerili na Amf , na krila. Ili Memija koji je zbog Sinise sklonjen sa desnog beka. I imas igraca koji se opusti, i ne napraduje .
Gojak je za mene greska, bez obzira koliko ja volio Amara i mislim da se morao naci nacin da ovaj ostane . Ali ne vrijedi ici u proslost .
Svakako, to je stavka preko koje se tesko moze ici, pa da je licno Ronaldinjo. Te stavke ne bi stavljao ni za starije igrace, jer kome smijes garantovati da mora igrati, a da se on nece opustiti. A i sta to govori drugim igracima...
Samim potpisivanjem ugovora znaci da racunas na njega, a njegovo je da se on izbori za tih 30 min. Ne mislim u smislu da se takmici sa Blagojevicem, ali treba da poakze da zeli igrati. Recimo da smo ima li Gojaka i Amira potpisano. Jedan ceska jajca, a drugi grize na trennigu. Gdje je tu pravda ? Mladom igracu pred potpis se samo moze jedna stvar obecati, a to je da ce imati minutazu, a kolika ce ona biti sve ovisi od njega.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub nov 11, 2017 11:56 amNe slazem se sa tim . Mladom igracu treba dati do znanja da ce igrati . Da zna.da se racuna njega , da bude svjestan da nosi igru Zeljecnicara. Jer suludo je ocekivati da ce treningom biti bolji od polovnjaka . Mora igrati bez obzira na greske . Ni Menalo u Sirokom nije igra uvijek ovaki. Sjeti se Bajica dok je cekao da dobije priliku pored Selimovica i ostalih bio je talasika. Tek kad je ostao polusezonu igrao konstanto , postao je to sto je postao .Vrag je napisao/la:Vise sam misljenja da mladi igrac treba zasluziti tih 30 min.. On kada ima zagarantovano mjesto njegov sami pristup utakmici i treningu je drugaciji.
Na nacin "cekanja" dobijas Beganovica koji ceka da se isfula Kokot,Stokic,Tiago pa da bi ga pomjerili na Amf , na krila. Ili Memija koji je zbog Sinise sklonjen sa desnog beka. I imas igraca koji se opusti, i ne napraduje .
Gojak je za mene greska, bez obzira koliko ja volio Amara i mislim da se morao naci nacin da ovaj ostane . Ali ne vrijedi ici u proslost .