Aaaa pa on nam je dao go kad smo protiv Capljine igrali pripremnu prije par mjeseci...fino fino, mozda bude nesto od njega..Grbavica je napisao/la:Salko bio kod nas u Juniorima, sad u Čapljiniexbabilon je napisao/la:Jel onda Salko crnac?![]()
Nisu jos predstavljeni, mislim da nece biti nista do jula.plava pruga je napisao/la:Pozdrav svima zna li neko Hoce li se moc kupiti dresovi do 16.6?
Ove majice i sorcevi su samo do srijede kada stize komplet oprema. 15.06. Jer su tada i trebale poceti pripreme...Izlija je napisao/la:Uopšte nije pamuk već su napravljene od Dry-flexa za tvoju informaciju.cikazubo je napisao/la:Jel zabranjeno primjetit da smo s Jomom trenirali u dresovima za trening a danas su trenirali u obicnim pamucnim majicama s grbom, ybt ukazem na neku sitnicu odma sam ko ovi iz SD-a..Izlija je napisao/la:Puno je bitniji materijal od kojeg se dres pravi pa tek onda dizajn. Ja koliko sam primjetio niko nije imao problema sa opremom niti je ikome smetala oprema na treningu što je po meni znak da je oprema dobra a sad što se nekome nijanse ne sviđaju to me nimalo ne tangira. Počeli ste kao i ekipe iz sportskg društva, u moru lijepih dešavanja vi tražite ružne sitnice pa njih ističete.
Ja mislim da sam negdje procitao da su dresovi u prodaju od 1.7 u fan shopuplava pruga je napisao/la:Pozdrav svima zna li neko Hoce li se moc kupiti dresovi do 16.6?
Ma neki azilant sto postophily je napisao/la:za ovoga Aziza nista se ne moze naci na internetu
Spanac dolazi na popodnevni trening jer je imao problema sa letom, a Blagojevic se ozenio i dobio dodatne dane Stevanovic i Kosoric pocinju tek 22.6 sa treninzima radi JapanaPlava Porodica je napisao/la:Evo sad sam pogledao klipove.LARS1921 je napisao/la:Rekao je da ce biti oko 27 igrača na koje će računati. Hervas i Blagojevic su na "tehnickom" dopustuPlava Porodica je napisao/la:Evo stigoh pa u kratkim crticama..ne znam je li ko pisao već.
Prvo upratih Sefera,on je definitivno kondicioni.
U novoj opremi su izašli,diadorina majica,valjda trening dresovi.
Bilo nas ko kineza,moramo se rješavat nekih igrača,a omladince na posudbu slati.
Hervas i Blagojević nisu bili tu.Ne znam šta je sa Hervasom,a Jovan je koliko sam čuo još u Beogradu.
Aco i Sevilja nisu trenirali,vjerovatno par dana odmora nakon Japana.Aco vidim davao intervju nekom na Jugu,vjerovatno source.
A što se tiče treninga,na početku lagano trčkaranje,istezanje..
Poslije im je dao malo jači tempo,neka vrsta dodavanja oko čunjeva na dva dodira u žestokom tempu.Puno je galamio tu na igrače.
Dalje upratio nisam,moralo se ići.
Golmani logično posebno trenirali,samo nisam upratio ko je sa njima,odnosno ko vodi.
Imam baš neki dobar predosjećaj,biće ovo sve tip top do prvenstva.Jer je prozivka trebala biti za par dana a ovi vec valjda zakazali odmore.
Nego zna li neko o tom što je na probi, vidim ovdje dosta nepoznatih
Nego i mene interesuje ko su ovi na probi? Osoba X sa bradom nam je ostala nepoznanica danas..
Da bi Enis mogao ostati.Okolele je napisao/la:Aziza ni CIA ne moze naci..
Ovo Kostić povecao broj igraca na 26 + golmani..
ako igra onako kako je na svojoj prezentaciji na youtube nista od njega ,ali eto to je iz 2012 mozda je se popravioPlava Porodica je napisao/la:E čuj Džoni jeb.em ti ženo majku![]()
![]()
![]()
![]()
Ja se najviše uzdam u ovog Amera,ne bi nama Mix uvalio nekvalitetnu robu..
Ispadeexbabilon je napisao/la:Jel onda Salko crnac?![]()