Kazu da su dresovi prelijepi , ima li ko sliku da posalje ako ima znam odprilike kakvi ce biti al nije to to

Sta drugo reci nego sretno nam

Salko bio kod nas u Juniorima, sad u Čapljiniexbabilon je napisao/la:Jel onda Salko crnac?![]()
Evo sad sam pogledao klipove.LARS1921 je napisao/la:Rekao je da ce biti oko 27 igrača na koje će računati. Hervas i Blagojevic su na "tehnickom" dopustuPlava Porodica je napisao/la:Evo stigoh pa u kratkim crticama..ne znam je li ko pisao već.
Prvo upratih Sefera,on je definitivno kondicioni.
U novoj opremi su izašli,diadorina majica,valjda trening dresovi.
Bilo nas ko kineza,moramo se rješavat nekih igrača,a omladince na posudbu slati.
Hervas i Blagojević nisu bili tu.Ne znam šta je sa Hervasom,a Jovan je koliko sam čuo još u Beogradu.
Aco i Sevilja nisu trenirali,vjerovatno par dana odmora nakon Japana.Aco vidim davao intervju nekom na Jugu,vjerovatno source.
A što se tiče treninga,na početku lagano trčkaranje,istezanje..
Poslije im je dao malo jači tempo,neka vrsta dodavanja oko čunjeva na dva dodira u žestokom tempu.Puno je galamio tu na igrače.
Dalje upratio nisam,moralo se ići.
Golmani logično posebno trenirali,samo nisam upratio ko je sa njima,odnosno ko vodi.
Imam baš neki dobar predosjećaj,biće ovo sve tip top do prvenstva.Jer je prozivka trebala biti za par dana a ovi vec valjda zakazali odmore.
Nego zna li neko o tom što je na probi, vidim ovdje dosta nepoznatih