Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Djulaga_
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub maj 07, 2016 2:58 pm

Mozemo mi ovdje truniti sta hocemo ali ko ide na utakmice zna da mi igramo ocajno.
Ima on pobjeda na svom racunu, ali igra kao igra 0 bodova. I kad smo pobjedivali.
Pa mi smo jedva Veleza pobjedili iz penala. Da je onaj malac pogodio jedan na jedan s Vedranom, popusili bi utakmicu.
To je kad se pise realno kako mi igramo.
Sad je izmedu ljudi da ga gotive ili ne. Isto tako neko je da ostane, ako nije. Licni izbor.
Opet ponavljam da je dobio veliki broj kvalitetnih igraca sto mnogi treneri mogu sanjati a opet nista nije uradio.
Slobada mu iz dvije utakmice dala pet komada, a u ligi ih dobili na srecu iz jedne sanse. Da ne pisem kako smo se tresli na Grbavici protiv Travnika, gdje je gol visio u zraku za 2:2.

Svi na Grbavicu :zeljeznicar1:
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Izlija
Moderator
Kontakt:

sub maj 07, 2016 3:04 pm

Treba prvo definisati lijepu igru, kada bi svi napravili listu želja kako bi mi trebali da igramo niko nebi napisao isto tako da ovdje treba igrati na pobjedu samo jer se ona broji a kada nam država postane kako treba tada će se i sport popraviti. To da bi se desilo treba narod koji naseljava ove prostore promjeniti svoj mentalitet. Svaka daljnja diskusija se tu završava.
イビチャ・オシム

exdomorocki
Kontakt:

sub maj 07, 2016 3:06 pm

mirsadmekic je napisao/la:
Plavo - Bijeli je napisao/la:Kazu nema prenosa?! Jel istina?
arenaa ja msm da prenosi iz lukavice bht prenosi , danas ce bit jedno 3 miljee docee da pljujuu njih 300 po edisuu i po bekricu a to nam ne idee, treba im dat aplauzz podrzatt ih do pobjede, jer mi nismo ko pitari da pljujemoo po igracima itd. wamoss zeljo
Za sta aplauz?Za ono u Zenici a Bogami i u Tuzli zasluzuju disciplinsku mjeru samar.Da smo to uradili poslije Tuzle igrali bi Evropu.To nam je jedini navijacki propust :twisted:
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

Djulaga_
Kontakt:

sub maj 07, 2016 3:07 pm

Igra nije bitna kad ispunis cilj.
Npr cilj je bio proci u finale kupe. Mi niti smo prosli, niti smo igrali, ljudi nas obrukali.
Tu bi se cijela prica trebala zavrsiti.
Naravno, Edis ce ostati trener, a sta ce uraditi, ja sam licno skeptican.
Mozda pogrijesim.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Whisperer

sub maj 07, 2016 3:09 pm

exdomorocki je napisao/la:
mirsadmekic je napisao/la:
Plavo - Bijeli je napisao/la:Kazu nema prenosa?! Jel istina?
arenaa ja msm da prenosi iz lukavice bht prenosi , danas ce bit jedno 3 miljee docee da pljujuu njih 300 po edisuu i po bekricu a to nam ne idee, treba im dat aplauzz podrzatt ih do pobjede, jer mi nismo ko pitari da pljujemoo po igracima itd. wamoss zeljo
Za sta aplauz?Za ono u Zenici a Bogami i u Tuzli zasluzuju disciplinsku mjeru samar.Da smo to uradili poslije Tuzle igrali bi Evropu.To nam je jedini navijacki propust :twisted:
ama brate ija sam razocarann kao svi vi, zasluzili su svasta nesto i kritikee i nekad pohvale i po dzepuu da se kazne , krivu su kolko i ediss , ja im necu halalit za ne trud ne zalaganje borbuu htjenjee . al nismo mi pitarii da ih naruzimo iako su zasluzili
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Whisperer

sub maj 07, 2016 3:11 pm

Djulaga_ je napisao/la:Igra nije bitna kad ispunis cilj.
Npr cilj je bio proci u finale kupe. Mi niti smo prosli, niti smo igrali, ljudi nas obrukali.
Tu bi se cijela prica trebala zavrsiti.
Naravno, Edis ce ostati trener, a sta ce uraditi, ja sam licno skeptican.
Mozda pogrijesim.
ama nevjerujem da ce bas eddiss ostat trener neka ostane ko pomocni al neka uzmu iskusnog strucnjaka koji ima autoritet nekii , koji ce nas u ligi 12 dovest do titulee
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Dolina
Kontakt:

sub maj 07, 2016 3:14 pm

Mi nemamo igre nikako, nama ko god je izasao na nasu polovinu, ko god je napravio pritisak mi smo se gubili i nabijali lopte. Pobjede su bile splet sretnih okolnosti kojih nam je falilo u prvom dijelu i toje sve. Ne znam sto je to problem priznati. Stvarno trebas biti amater pa to ne uvidjeti. Idemo dalje, ni prva a ni posljednja izgubljena sezona.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

sergejevic

sub maj 07, 2016 3:14 pm

Izlija je napisao/la:Treba prvo definisati lijepu igru, kada bi svi napravili listu želja kako bi mi trebali da igramo niko nebi napisao isto tako da ovdje treba igrati na pobjedu samo jer se ona broji a kada nam država postane kako treba tada će se i sport popraviti. To da bi se desilo treba narod koji naseljava ove prostore promjeniti svoj mentalitet. Svaka daljnja diskusija se tu završava.
Nema to veze s lijepom igrom, prica se o igri uopste koje nemas. Dobro je kad ti imas "losu" igru i dobijas 1-0 kao Zrinjski ili Amarova ekipa. Mi nemamo nista od toga. Sve neke odbice zabijas, jedan sut na gol, ljudi te ubiju u polju, nemas akcije za 90. minuta. Napisao sam ja da je sve to fino, imas rezultate, ide ti dobro, ali cim pocnes gubiti sve ono sto nisi imao ispliva na povrsinu. Dvije utakmice ove polusezone smo morali napasti i traziti pobjedu, a te dvije utakmice su revans u Tuzli i zadnja sad u Zenici. Cinjenica: Nismo napravili sansu na tim utakmicama. Niko ne trazi neki atomski fudbal, naravno to ne postoji kod nas, ali raja ne zeli da gleda patnju po terenu, da se grcevito branis na Grbavici protiv Mladosti, Travnika, ili Veleza koji je najlosija ekipa zadnjih 10 godina u prvoj ligi. O tome raja pise, a ne o stanju u drzavi, o tome bi se moglo stosta napisati, ali tema je fudbal i Zeljo.

Plava Porodica
Kontakt:

sub maj 07, 2016 3:15 pm

Joj mučnog osjećaja,proganja me je.bemti Evropu i koeficijent i kad mi moramo čekati kiks Širokog nna kojeg je kvota 1,10..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Whisperer

sub maj 07, 2016 3:17 pm

Plava Porodica je napisao/la:Joj mučnog osjećaja,proganja me je.bemti Evropu i koeficijent i kad mi moramo čekati kiks Širokog nna kojeg je kvota 1,10..
i mi i siroki je istii jedan ce okinut haha

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Igraj Zeljo boli te
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

Izlija je napisao/la:Treba prvo definisati lijepu igru, kada bi svi napravili listu želja kako bi mi trebali da igramo niko nebi napisao isto tako da ovdje treba igrati na pobjedu samo jer se ona broji a kada nam država postane kako treba tada će se i sport popraviti. To da bi se desilo treba narod koji naseljava ove prostore promjeniti svoj mentalitet. Svaka daljnja diskusija se tu završava.
Ali svakako da niko ne bi napisao da zeli igrati onako kako smo mi igrali u Zenici, u Tuzli, na Kosevu, ... Ako cemo uzeti titulu a igrati eto npr. kao na Kosevu, ja ne bi bio zadovoljan. Titula jest titula, ali treba nesto i pokazati, nesto cime ces privuci ljude na tribinu da uzivaju u toj utakmci.

cikazubo
Kontakt:

sub maj 07, 2016 3:19 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Ali svakako da niko ne bi napisao da zeli igrati onako kako smo mi igrali u Zenici, u Tuzli, na Kosevu, ... Ako cemo uzeti titulu a igrati eto npr. kao na Kosevu, ja ne bi bio zadovoljan. Titula jest titula, ali treba nesto i pokazati, nesto cime ces privuci ljude na tribinu da uzivaju u toj utakmci.
Al hajd realno, koja to ekipa ima neki stil igre u nekom minimalnom kontinuitetu trenutno, ni jedna. To je ono sto Izlija kaze, 100. liga i to nije dzaba tako, dodas jos na to da je 50% terena neuslovno itd..

cala
Kontakt:

sub maj 07, 2016 3:25 pm

A ko to ima neku igru u ovoj ligi?

Leon_Professional
Kontakt:

sub maj 07, 2016 3:27 pm

cikazubo je napisao/la: Al hajd realno, koja to ekipa ima neki stil igre u nekom minimalnom kontinuitetu trenutno, ni jedna. To je ono sto Izlija kaze, 100. liga i to nije dzaba tako, dodas jos na to da je 50% terena neuslovno itd..
Nema kontinuitet, ali je li apsurdno da u ovoj polusezoni mi nikog nismo nadigrali?! Eto ne moramo 10 tekmi zaredom "ubijati" ekipe, ali u tih 10 da nikog ne nadigras, e to je problem. Ne treba gurati glavu u pijesak i zatvarati oci na neke ocigledne stvari. Eto Sergejevic je lijepo napisao.
Upravi podrska, ako izaberu Edisa, imat ce podrsku od mene isto kao i do sad, ali morat ce se nesto promjeniti, sad sta i kako, to ne znam!

Djulaga_
Kontakt:

sub maj 07, 2016 3:27 pm

cala je napisao/la:A ko to ima neku igru u ovoj ligi?
Drugi ne trebaju imati igru jer oni ne dovode bivse reprezentativce, nemaju skolu fudbala kao mi, nemaju navijace kao mi, nemaju nista.
Poredit nas s drugima je glupo.

nikson
Kontakt:

sub maj 07, 2016 3:30 pm

A **** mater jes prazno na grbavici, valjda ce se napunit... :(
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

deto1921
Kontakt:

sub maj 07, 2016 3:31 pm

Zna li neko prenosi li ko sa grbavice?

Sent from my iPhone using Tapatalk

cala
Kontakt:

sub maj 07, 2016 3:34 pm

nikson je napisao/la:A **** mater jes prazno na grbavici, valjda ce se napunit... :(
Polahko brate, ima jos sat i po. Bice 3,4 milje plafon k'o protiv Travnika.

nookey
Kontakt:

sub maj 07, 2016 3:35 pm

deto1921 je napisao/la:Zna li neko prenosi li ko sa grbavice?

Sent from my iPhone using Tapatalk
A sta ces nas gledati nemas sta vidjeti :)
Fkt nigdje nikog na Grbavici daj Boze da nas bude 2000

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava