Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 12, 2016 2:14 pm

slika

Plava Porodica
Kontakt:

ned jun 12, 2016 2:15 pm

Prozivkaaa :11: :11: :11: :11: :11: :karanje: :karanje: :karanje: :karanje:
Počinjemooooo :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Hajdeeeeeee
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

ned jun 12, 2016 2:25 pm

Je li sigurno prozivka u 10? Vidim nema ništa na zvaničnoj...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

1921.ba
Kontakt:

ned jun 12, 2016 2:25 pm

Hurmasica je napisao/la:Je li sigurno prozivka u 10? Vidim nema ništa na zvaničnoj...
:palacgore:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Elegant
Kontakt:

ned jun 12, 2016 2:34 pm

Kostic je rekao u 10h sad da li se sta promjenilo ne zna se !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned jun 12, 2016 2:38 pm

Zna li se gdje idemo u Sloveniju? Je li Rogla da se ku*čimo ili je neka druga varijanta?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Jaozinho22

ned jun 12, 2016 2:44 pm

Gledaj Kosti režima u 10 prozivka :rofl:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

ned jun 12, 2016 2:56 pm

Sutra ima da skoči posjeta zvaničnoj :ganja:

plavi kanarinac
Kontakt:

ned jun 12, 2016 3:06 pm

FKZ1921 je napisao/la:Covjek sa na dodro brzo i lahko navikne. I podje gubiti orjentaciju i vezu sa realnoscu. U ovo doba prosle godine su se,cekajuci prilive,skupljale i posudjivale pare za osnovne potrebe.
Danas,haman zavrsismo istocnu tribinu i pocesmo graditi juznu...
Nije to ni blizu tako. Prva faza istoka ce se raditi kako je receno. To je cca 450-500000 km. Racuna se na pare od opcine,grada,jos nekih spnzorstava,donacija,malo od nekih klupskih rezervi...i to je to.
I kakvi poslovni prostori ispod tog prvog dijela tribine...ne pisite gluposti.
Poceli smo se ponasati kao da za gazdu imamo nekog milijardera i dovoljno je samo da iznesemo zelje. Nemamo gazde,nema nikakvih para koje se ne zarade nekako. Moderno je postalo da se ima bogati gazda. Pa i mi pomalo poceli u tom kontekstu promovisati Senada Misimovica...
Dakle,niko,pa ni Senad ne finansira klub,ne ulaze svoje pare u klub. Klub se finansira iskljucivo i samo iz prihoda koje sam klub generise. A to su:prodaja igraca,evropska takmicenja,ulaznice,clanarine,zakupnine,marketing,donacije,sponzorstva,tv...I to je to. Ne brkajte to sto su ljudi u nekim situacijama pomogli pozajmicama. Ne brkajte to sto ljudi daju neki novac kroz sponzorstva i donacije. Pozajmljeni novac se vrati onom ko je pozajmio. Ljudi(pojedinci,firme)kroz spontorstvo daju onoloko novca koliko procjene da imaju interesa dati. Kroz donacije ljudi daju onoliko koliko mogu halaliti.
Ljude malo zbunje to odakle nam pare. Pare su u klubu generisane zadnje tri godine. Sticajem okolnosti su legle u kratkom periodu,posljednjih desetak mjeseci. Ito ne malo para.
Senad Misimovic...Senad nije finansijer Zelje,nije investitor,nije donio nikakve pare u Zelju...
To je jedan od desetak ljudi koji trenutno vode klub. Cinjenica je da je to covjek koji u ovom vremenu najvise radi za klub. Ima ogromnu energiju i veliku ljubav prema klubu i kao takav i ostalima u klubu namece visok tempo rada za klub.Postavlja visoke standarade i zahtjeve zaposlenima u klubu. Ima ogromno iskustvo u rukovodjenju,radu s ljudima...Cinjenica je da nikad ni jedno rukovodstvo kluba nije toliko radilo za klub. Svi su oni volonteri,svi imaju svoje poslove,firme...ali svi haman vise vremena provode radeci za klub nego za svoje firme. I to je sjajno za klub.
Da se vratim gradnji tribina...Dakle,nakon izgradnje prve faze istoka,sto je realno,daljnje izgradnje nema bez ozbiljnih para. Ozbiljnih para nema bez ozbiljnih investitora. Investitora nema bez realne mogucnosti povrata investicije.
Kako je moguce vratiti ulozene pare?
Sto se tice druge faze istoka,to ulaganje se moze vratiti kroz poslovne prostore koji ce se graditi ispod iste. Dakle,mozda se moze naci neko ko ima novac i naci ce interes da ulozi u izgradnju druge faze tribine cca 2,5 mil km a taj novac ce vratiti tako sto ce postati vlasnik poslovnih prostora ili ce mu se isti dati u koncesuju na odredjeno vrijeme s ciljem da kroz rentanje istih vrati ulozene pare. Dakle to je moguce,a da li je realno...to bi neka matematika pokazala. Nije ni stim poslovnim prostorima sjajna situacija. Ima ih u gradu praznih mozda i u hiljadama. Obidjite samo oko Lorisa,samo u toj zgradi imate barem deset praznih poslovnih prostora. Ali,recimo da je to sa prostorima ispod istoka i moguce zavrsiti. I to je to...
Z sve dalje sto bi se radilo nema vise mogucnosti komercijalizacije. Na jugu ne mozes praviti poslovne prostore,nisu nikom zanimljivi,zapad ti treba za funkcionalne potrebe kluba ...
Ovdje dolazimo do price kako doci do preostalih petnaestak miliona za potpuni zavrsetak gradnje stadiona i jos 7,8 miliona za gradnju trening kampa...I prica se vraca na promjenu regulacionog plana,gradnju poslovno stambenih objekata ili prodaju zemlje...
I ta prica nema alternative.
A brate jel istina ono sto su rekli da ce se do kraja godine završiti istok?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Hadzijalagic
Kontakt:

ned jun 12, 2016 3:15 pm

Receno je neki dan, prva etaza istoka u septembru a druga do kraja godine. Isto tako je receno da se sledece godine radi prva faza juga.. Takve su izjave bile..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Plava Porodica
Kontakt:

ned jun 12, 2016 3:18 pm

Ma samo nek se klupko počne odmotavat do početka prvenstva,brže će proći.Vauda nekih informacija,imaš ponešto i propratit.Ovaj mjesec bez Želje mi se baš razvuko..
@FKZ1921 tek sada pročitah post,bravo po milioniti put,sve lijepo objašnjeno..
@hadzijalagic to je ja mislim nedavno Šiljak izjavio za Avaz..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 12, 2016 3:19 pm

Maksuz sutra dolazim ranije nego sto trebam da bi mogao stici na prozivku i trening. Hoce li trening biti na pomocnom ili na Grbavici?

LARSSON
Kontakt:

ned jun 12, 2016 3:19 pm

Nakon raskida ugovora sa FK Željezničar Tiagu Fariji nije trebalo dugo vremena da pronađe novi klub.

Ovaj ofanzivni fudbaler će karijeru nastaviti u brazilskom niželigašu Sou Naviraiense.

Tiago je za provedeno vrijeme na Grbavici postao omiljen među navijačima Plavih koji ga pamte po njegovom golu u gradskom derbiju protiv Sarajeva.

salle86
Kontakt:

ned jun 12, 2016 3:26 pm

:pljesak:
1921.ba je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Je li sigurno prozivka u 10? Vidim nema ništa na zvaničnoj...
:palacgore:
Vjerujem da će prozivka biti na glavnom?
Tu i trening
Hoće li onda biti problem da mi prisustvujemo zbog radova na stadionu?

U vezi radova na istočnoj tribini a bgm i južnoj.
Glupo bi bilo da se završi prva faza istoka pa da se radi jug, tek onda druga faza istoka.
Meni lično ovakav jug ne smeta i radije bih da se on ne dira ako se već nema love na bacanje, a da se istok završi obje faze. Pa tek onda razmišljati o jugu. Onako estetski :)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jun 12, 2016 3:28 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Receno je neki dan, prva etaza istoka u septembru a druga do kraja godine. Isto tako je receno da se sledece godine radi prva faza juga.. Takve su izjave bile..
Nece se raditi druga faza istoka ove godine vec prva koja podrazumijeva tribinu sa 2850 mjesta, a najavljeno je za slijedecu godinu da ce se zapoceti i zavrsiti prva faza juga i sad kako ce sta biti vidjet cemo

Sent from my C5303 using Tapatalk

LARSSON
Kontakt:

ned jun 12, 2016 3:31 pm

- Prva faza projekta izgradnje istočne tribine završit će u septembru mjesecu 2016. godine, nakon čega će se nastaviti s ulaganjem. Ovim putem mogu poručiti da će istočna tribina biti gotova do kraja 2016. godine - optimističan je Šiljak. http://www.avaz.ba/clanak/239214/siljak ... ezentaciju" target="_blank

Jaozinho22

ned jun 12, 2016 3:33 pm

Zimus je prozivka bila na plastici.
SVI NA PROZIVKU !
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

reks1
Kontakt:

ned jun 12, 2016 3:44 pm

ChWilla je napisao/la:o glavnom projektu će odlučivati - glavni ljudi. to načelnik nije.

a ono što je on vjerovatno pokušao je odmah sad "kaparisati" komad zemlje sebi i nekome svom, preko žohara iz SD - a za vrijeme kad glavni projekat bude. to je suština "posredovanja" i urgiranja za "dogovor" između nas i SD. da se preko njih za sutra (kad bude moguća gradnja) "zahvati" dio platoa iza istoka.
Glavni ljudi??? Na sta mislis,na stranku ili nesto drugo...????
Sto se tice ovog drugog dijela nema se sta ni dodati ni oduzeti,Taman tako i slazem se od slova do slova!

ChWilla
Kontakt:

ned jun 12, 2016 3:47 pm

a na šta drugo...
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

ned jun 12, 2016 3:50 pm

LARS1921 je napisao/la:- Prva faza projekta izgradnje istočne tribine završit će u septembru mjesecu 2016. godine, nakon čega će se nastaviti s ulaganjem. Ovim putem mogu poručiti da će istočna tribina biti gotova do kraja 2016. godine - optimističan je Šiljak. http://www.avaz.ba/clanak/239214/siljak ... ezentaciju" target="_blank
znam da sam negdje procito.. Ako avaz nije izmislio Mirsine rijeci..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava