Nikad, jer nijedna ekipa se nikad nece postaviti isto protiv takvih klubova i protiv nas iz Sarajeva, shvatite to vec jednom. Uostalom velez ima bolju ekipu, pa mozda cak i Igman.Jacksparrow je napisao/la: ↑sub sep 16, 2023 6:16 pmNe pamtim kad mi ovako rezultatski rijesimo utakmicu kao sto velez rijesi u konjicu.
Ma u ovoj ligi svako svakog može dobiti, samo je bitan pristup
i trecu ce aBdzubanovic89 je napisao/la: ↑sub sep 16, 2023 10:46 pmEto Zrinjski, atomska ekipa, izgubio 2 utakmice za redom
I moraju se na nama vaditi, valja vratiti ovo suđenje i kartone.zubanovic89 je napisao/la: ↑sub sep 16, 2023 10:46 pmEto Zrinjski, atomska ekipa, izgubio 2 utakmice za redom
Pa to ti je to , protiv Veleza ih poguraju na nama se vrati Velezu, sad ce biti isti slučaj sa Zrinjskim, al u biti ne vidim ja nacin da se suprostavimo Zrinjskom.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑sub sep 16, 2023 10:53 pmI moraju se na nama vaditi, valja vratiti ovo suđenje i kartone.zubanovic89 je napisao/la: ↑sub sep 16, 2023 10:46 pmEto Zrinjski, atomska ekipa, izgubio 2 utakmice za redom
Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑sub sep 16, 2023 7:07 pmNikad, jer nijedna ekipa se nikad nece postaviti isto protiv takvih klubova i protiv nas iz Sarajeva, shvatite to vec jednom. Uostalom velez ima bolju ekipu, pa mozda cak i Igman.Jacksparrow je napisao/la: ↑sub sep 16, 2023 6:16 pmNe pamtim kad mi ovako rezultatski rijesimo utakmicu kao sto velez rijesi u konjicu.