To je profesionalizam.theoriginals je napisao/la: ↑pon sep 04, 2023 7:20 pmLjudi nisu svjesni sta je mentalitet jedne ekipe pa cak da jedan igrace moze promjenit cijeli tim.npr mi sebi smo stvorili mentalitet taki da smo zadovoljni bodom na svakom gostovanju.
I zato se desava to sto se desava.A vjeruj te mi pa i vaka ekipa kakva je sad moze napravit nesto pa cak i pobjediti na strani ,ali pod uslovima da imaju u glavi da treba ic na pobjedu.Pa nisu oni ni na Grbavici nesto aman,a opet pod tim pritiskom da moraju dobit i dobiju.
Pa evo za početak reci koliko platu ima Rustem, a koliku je Dado tražio, pa da onda možemo konkretno pisati
Fićo šta je s onog eSADa
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ... Ili to važi samo kad dajemo pare? Jesmo li narodni klub, radnički klub, klub nas Željovaca ili ne? Ja sam član kluba, želim da znam te informacije, u čemu je problem? Pa jesmo li pričali o tome da nećemo da se prodamo, da gubimo svoj identitet na taj način, pa gdje nam je taj identitet u ovim stvarima? Ili ćemo sve bitne informacije kriti od navijača?Ludvig Leple je napisao/la: ↑uto sep 05, 2023 10:48 amMi kao navijači previše diskutujemo o stvarima koje nas se realno ne bi trebale ticati. Šta nas briga koliku platu ima recimo Rustemović. Neko je smatrao da on treba doći i igrati za naš Klub i to je to. Ko misli da to nije ispravno ili da je greška u pitanju, lagano sa svojim kapitalom neka se prijavi i pomogne Klubu. Prijelazni rok je takav kakav je i u skladu sa našom finansijskom situacijom i molim vas da probamo malo više pozitive ovdje ispoljavati i truditi se da makar malo olakšamo i igračima i ljudima u Klubu. Ni meni se mnogo toga ne sviđa, ali sam siguran da smo krenuli pravim putem. Ja bi volio da smo doveli Denkovića iz Igmana, ubijeđen sam da bi bio idealno lijevo krilo u našem timu kao i malog Karjaševića iz Tuzla City kao zadnjeg veznog, ali…
Kada nismo imali strpljenja 2018.g., molim vas da probamo sada istrpiti, da se vratimo na kolosijek i da nam ovaj Starac od 100 godina ozdravi.
Kako god, ja ću i dalje biti na tribini!
e tesko ženi sa tobom. jesi težak ko giviktkvalitet je napisao/la: ↑uto sep 05, 2023 11:50 amMI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ... Ili to važi samo kad dajemo pare? Jesmo li narodni klub, radnički klub, klub nas Željovaca ili ne? Ja sam član kluba, želim da znam te informacije, u čemu je problem? Pa jesmo li pričali o tome da nećemo da se prodamo, da gubimo svoj identitet na taj način, pa gdje nam je taj identitet u ovim stvarima? Ili ćemo sve bitne informacije kriti od navijača?Ludvig Leple je napisao/la: ↑uto sep 05, 2023 10:48 amMi kao navijači previše diskutujemo o stvarima koje nas se realno ne bi trebale ticati. Šta nas briga koliku platu ima recimo Rustemović. Neko je smatrao da on treba doći i igrati za naš Klub i to je to. Ko misli da to nije ispravno ili da je greška u pitanju, lagano sa svojim kapitalom neka se prijavi i pomogne Klubu. Prijelazni rok je takav kakav je i u skladu sa našom finansijskom situacijom i molim vas da probamo malo više pozitive ovdje ispoljavati i truditi se da makar malo olakšamo i igračima i ljudima u Klubu. Ni meni se mnogo toga ne sviđa, ali sam siguran da smo krenuli pravim putem. Ja bi volio da smo doveli Denkovića iz Igmana, ubijeđen sam da bi bio idealno lijevo krilo u našem timu kao i malog Karjaševića iz Tuzla City kao zadnjeg veznog, ali…
Kada nismo imali strpljenja 2018.g., molim vas da probamo sada istrpiti, da se vratimo na kolosijek i da nam ovaj Starac od 100 godina ozdravi.
Želim da znam te informacije, želim da znam na koga Samir Bekrić baca pare i koliko ih baca. Ako smo klub navijača, Željovaca, narodni klub, imamo pravo to znati. Pogotovo jer smo i generalni sponzor kluba. U čemu je problem?
Puno informacija bi da znas za 20 maraka. Ne samo ti, mnogi pisu ja sam clan otkrijte ovo, otkrijte ono. To tako ne ide.kvalitet je napisao/la: ↑uto sep 05, 2023 11:50 amMI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ... Ili to važi samo kad dajemo pare? Jesmo li narodni klub, radnički klub, klub nas Željovaca ili ne? Ja sam član kluba, želim da znam te informacije, u čemu je problem? Pa jesmo li pričali o tome da nećemo da se prodamo, da gubimo svoj identitet na taj način, pa gdje nam je taj identitet u ovim stvarima? Ili ćemo sve bitne informacije kriti od navijača?Ludvig Leple je napisao/la: ↑uto sep 05, 2023 10:48 amMi kao navijači previše diskutujemo o stvarima koje nas se realno ne bi trebale ticati. Šta nas briga koliku platu ima recimo Rustemović. Neko je smatrao da on treba doći i igrati za naš Klub i to je to. Ko misli da to nije ispravno ili da je greška u pitanju, lagano sa svojim kapitalom neka se prijavi i pomogne Klubu. Prijelazni rok je takav kakav je i u skladu sa našom finansijskom situacijom i molim vas da probamo malo više pozitive ovdje ispoljavati i truditi se da makar malo olakšamo i igračima i ljudima u Klubu. Ni meni se mnogo toga ne sviđa, ali sam siguran da smo krenuli pravim putem. Ja bi volio da smo doveli Denkovića iz Igmana, ubijeđen sam da bi bio idealno lijevo krilo u našem timu kao i malog Karjaševića iz Tuzla City kao zadnjeg veznog, ali…
Želim da znam te informacije, želim da znam na koga Samir Bekrić baca pare i koliko ih baca. Ako smo klub navijača, Željovaca, narodni klub, imamo pravo to znati. Pogotovo jer smo i generalni sponzor kluba. U čemu je problem?
mala panika ih hvataSky1 je napisao/la: ↑uto sep 05, 2023 11:05 amDušmsni se polako bude, vidi se to po pisanju pojedinih ovdje, na fb, na anamoonom f. Ne trebamo im dozvoliti, ako sada pustimo da se zaustavi oporavak, yebo ti nas onda. Oni odustati neće i potrudit će se svim silama, zato pamet u glavu. Puna podrška UO, SŠ i igračima.
Eh jbg brate i ti sada, imaju neke informacije koje nisu za javnost, u firmi gdje radi 20+ ljudi ne znaju svi plate od svih.kvalitet je napisao/la: ↑uto sep 05, 2023 1:01 pmDa se ja pitam, mi bismo se davno privatizovali, jer je to jedini mogući način da uspješno funkcioniraš u ovom vremenu, šta god ko mislio o tome.
Ali ako želimo da smo klub mase, naroda, radničke klase, Željovaca, e onda mi moraš dati sve informacije, pogotovo jer svako malo tražiš pomoć i to je puno više od 20 maraka koje neko spominje. Ovo nešto na pola ne valja i sigurno nije recept kako treba funkcionisati.