Staviti Cocalica nije nista sporiji od ovog
Igramo mi koliko nam protivnik dozvoli, a protivnik je bolji tako da je ovih 2:1 puna šaka brade.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub avg 26, 2023 10:09 pmjah haoticne utakmice. tesko za gledanje. sudija se ne snalazi nikako na utakmici. uglavnom mi igramo koliko moramo da pobjedimo.
kod nas je rucna visoka cini mi se. tuzla igra koliko mi pustamo u ovom slucaju. mi da hocemo mozemo ubaciti u trecu.blueboy je napisao/la: ↑sub avg 26, 2023 10:12 pmIgramo mi koliko nam protivnik dozvoli, a protivnik je bolji tako da je ovih 2:1 puna šaka brade.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub avg 26, 2023 10:09 pmjah haoticne utakmice. tesko za gledanje. sudija se ne snalazi nikako na utakmici. uglavnom mi igramo koliko moramo da pobjedimo.
Nema legendo ova ekipa mogućnost potezanja ručne ni protiv jednog protivnika u ovoj ligi, što prije to shvatite biće vam lakše.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub avg 26, 2023 10:16 pmkod nas je rucna visoka cini mi se. tuzla igra koliko mi pustamo u ovom slucaju. mi da hocemo mozemo ubaciti u trecu.blueboy je napisao/la: ↑sub avg 26, 2023 10:12 pmIgramo mi koliko nam protivnik dozvoli, a protivnik je bolji tako da je ovih 2:1 puna šaka brade.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub avg 26, 2023 10:09 pmjah haoticne utakmice. tesko za gledanje. sudija se ne snalazi nikako na utakmici. uglavnom mi igramo koliko moramo da pobjedimo.