Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

IlProfessore
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 11, 2018 7:05 pm

Strah me da balave pubertetlije ne budu vođene psihologijom mase, pa pošto je adžo krenuo tjerati upravu nakon kašnjenja plate oni budu najkorisniji idioti u cijelom ovom procesu. Treba nekako staviti do znanja da se vjeruje Misketu i Upravi, nekom cyber kampanjom posebno jer se tu najviše kreiraju mišljenja. Nećemo valjda dopustiti da nam odu najbolji ljudi ikad koji su vodili našeg Želju. A masu je teško obuzdati...

Elegant
Kontakt:

ned nov 11, 2018 7:07 pm

Ovo sa jugom je jasno kao dan, neko na njih utjece iz vana a klosari se prodaju za kutiju cigara. Do jucer davali podrsku upravi, prijetili igracima, sada obrnuto.

Mene samo zanima ovi igraci da li razmisljaju glavom gdje ce sutra, hoce li da igraju po selima ili da idud u neke europske klubove da zaradjuju ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Charlie Sheen
Kontakt:

ned nov 11, 2018 7:08 pm

Elegant je napisao/la:
Ovo sa jugom je jasno kao dan, neko na njih utjece iz vana a klosari se prodaju za kutiju cigara. Do jucer davali podrsku upravi, prijetili igracima, sada obrnuto.

Mene samo zanima ovi igraci da li razmisljaju glavom gdje ce sutra, hoce li da igraju po selima ili da idud u neke europske klubove da zaradjuju ?
Ma ko to utice,sta vise stvarate neke nevidljive neprijatelje bez imena i prezimena. Ko imalo mucne glavnom znace sta je u pitanju.

avlami97
Kontakt:

ned nov 11, 2018 7:09 pm

Ja ovo nikada na Grbavici nisam vidio. Teško je pobjediti, ako primiš tri neregularna gola. Penal - Pavić izbio loptu, sudija pokazuje na kreč. Drugi gol - idemo u kontru (Čurjurić) i čovjek ga povlači rukom, a oni iz polukontre daju gol. Kod trećeg gola, frajer je Sinišu gurno rukom. Ovo neopravdava naš poraz, ali ovakvo suđenje je za zatvora. Nama ne svira penal/faul na 16, mislim da je Veseli bio u prodoru.

Imamo krticu u Klubu. Svi su se izredali, ali jedan ostaje bez obzira na sve - Mirsad Šiljak. Ja bih i njega promijenio, pa kud puklo da puklo.

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

zeljeznicka21

Premier je napisao/la:
ned nov 11, 2018 7:03 pm
zeljeznicka21 je napisao/la:
ned nov 11, 2018 7:00 pm
tuga majke mi, nevjerovatno sta nam se desava, ali po meni treba traziti rjesenje, a ne krivce, sta ida ode uprava ko da ce ovi igraci proigrat odjednom, i da ih slomis nece proigrat jer bolje od ovoga ne znaju, a Oda bi trebao otici ako imalo obraza ima

a sto se tice manijaka, smijem se zakleti da ima jos nesto pored rezultata pa tjeraju upravu, vjerovatno su se zakacili sa misketom, znalo se da ce ovo biti, pa veceras bilo 5 pouta vise specijalaca nego inace, sto li boze, i ono zvizdanje kad ostale tribine pocnu bodriti Želju, sramota, nek su otisli i nek se vise nikad ne vracaju
Ma brate placenici obicni, ni n od navijaca kojima je osobna korist ispred zelje.Pa svaku tekmu su se palili 2 3 tekme samo da uprava placa kazne i to se zna..
i opet ce ih neko ovdje braniti kao oni su tu 90 minuta vako nako, jel i ovo danas smatraju podrskom ? ono zvizdanje na navijanje sjevera i istoka je dno dna, nevjerovatno, navijaju protiv Želje, ne mogu da vjerujem jednostavno, sta bi s onom i da gubis 10:0...
Prvaci SRBIH: 1946.
Prvaci SFRJ: 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH: 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012,2017/2018
Superkup BIH: 1998; 2000; 2001.

Cane
Kontakt:

ned nov 11, 2018 7:10 pm

Rezultati me nisu otjerali sa Juga ali ovi placenici jesu a kako je krenulo sve ce nas koji volimo zelju otjerati i sa stadiona.

Godinama niste pjesmu u stanju smisliti, nanosite stetu klubu godinama a trazite neku pravdu. Da ste kako treba u kopu bi bilo makar milja svaku tekmu a ne ovako obdaniste.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned nov 11, 2018 7:10 pm

Anketa za igraca utakmice:

viewtopic.php?f=91&t=823
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Elegant
Kontakt:

ned nov 11, 2018 7:12 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

Ma ko to utice,sta vise stvarate neke nevidljive neprijatelje bez imena i prezimena. Ko imalo mucne glavnom znace sta je u pitanju.
Sta je u pitanju ?

shzna
Kontakt:

Mrs svi iz kluba!
1987

teatrale36
Kontakt:

fcz je napisao/la:
ned nov 11, 2018 7:02 pm
Gase nam klub a niko nista. Ne znam jesu li mrtvi pitari ili opozicija, ali neko ocito radi na totalnom unistenju svega. Ne desi li se neko cudo otici cemo u historiju i to uskoro.
Gasi ti ga Miske i niko drugi on ga razvali bukvalno!

Charlie Sheen
Kontakt:

avlami97 je napisao/la:
Ja ovo nikada na Grbavici nisam vidio. Teško je pobjediti, ako primiš tri neregularna gola. Penal - Pavić izbio loptu, sudija pokazuje na kreč. Drugi gol - idemo u kontru (Čurjurić) i čovjek ga povlači rukom, a oni iz polukontre daju gol. Kod trećeg gola, frajer je Sinišu gurno rukom. Ovo neopravdava naš poraz, ali ovakvo suđenje je za zatvora. Nama ne svira penal/faul na 16, mislim da je Veseli bio u prodoru.

Imamo krticu u Klubu. Svi su se izredali, ali jedan ostaje bez obzira na sve - Mirsad Šiljak. Ja bih i njega promijenio, pa kud puklo da puklo.

Sinisa se okliznuo a Pavic nije loptu izbio. Nad Ivanom je bio faul i faul je bio nad Veselim. Sve u svemu sudija nas je ostetio i da je negdje drugo onako sudio skroz bi drugacije zavrsilo ali mi hocemo posteno.

MiroslavKruzik

ned nov 11, 2018 7:13 pm

Hoce vam sada svima biti jasno da se takticki i planirano RUSI UPRAVA:

Talk show program: „Zabranjeni forum“ 601.izdanje www.novabh.tv
tema : Fudbal se danas igra zbog navijača ili zbog novca?!
datum i termin emitovanja: 15.novembar 2018.godine (nakon fudbalske utakmice Lige nacija Austrija –BiH)
urednik i voditelj: Aleksandar Hršum (aleksandar.hrsum@novabh.tv)
Nekad i sad.....Da li se fudbal danas igra zbog navijača ili zbog novca ?
Kopačke su uvijek bile crne boje, a danas su šarene. Fudbal definitivno više nije ista igra. Najvažnija sporedna stvar na svijetu se kroz istoriju mnogo promijenila. Da, poenta je ostala ista, još uvijek je osnova svega postići gol više, ali oni koji tresu mreže definitivno više nisu isti. Šta se dešava kada navijači „shvate „ da se fubal igra zbog novca ,a ne zbog njih? Nekoliko desetina navijača FK Željezničar utrčalo je na teren stadiona Grbavica u Sarajevu 28.oktobra 2018.godine nakon poraza od Zvijezde od 0:1- Igrači oba tima pobjegli su odmah u svlačionice?! Da li zaboravljamo koliko fudbal znači navijačima ?

Zeljo
Kontakt:

avlami97 je napisao/la:

Slazem se sve osim jedne stvari, penal je bio, ono je bio jako glup start Pavica
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Charlie Sheen
Kontakt:

Elegant je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la:
Elegant je napisao/la:

Sta je u pitanju ?
procitaj parolu pitara sa derbija pa ce ti biti jasno

exbabilon
Kontakt:

ned nov 11, 2018 7:14 pm

Na terenu nista novo. Mjesne zajednice i zaseoci nas uzimaju, sudije nas siluju, a Oda blage veze nema sta radi, cuj Hajdarevic... Nikakve volje nemam da nastavim pratiti Zelju u ovoj sezoni.
Sta i kako dalje stvarno ne znam.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

ned nov 11, 2018 7:15 pm

Ja bih sad Arežinu suspendovao.., a neka struke koja ne može nagore ekipe kući dobiti.
Zadnja izmjena: MU'MIN T.M., dana/u ned nov 11, 2018 7:16 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

Nakon skupstine cemo znati sta i kako dalje, sa ovim ljudima ili novim ! Ali jedno je sigurno remont svih remonta sportskog segmenta je potreban.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

R0e: FK Željezničar

ned nov 11, 2018 7:20 pm

Elegant je napisao/la:
Nakon skupstine cemo znati sta i kako dalje, sa ovim ljudima ili novim ! Ali jedno je sigurno remont svih remonta sportskog segmenta je potreban.
Skupstina mora biti pod hitno ako je moguce sutra :)
Klub nam je dotakao dno, ovako vise ne ide.
Trebamo jednom za sva vremena ocistiti klub i okolo kluba.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Brkoo
Kontakt:

ned nov 11, 2018 7:20 pm

IlProfessore je napisao/la:
ned nov 11, 2018 7:05 pm
Strah me da balave pubertetlije ne budu vođene psihologijom mase, pa pošto je adžo krenuo tjerati upravu nakon kašnjenja plate oni budu najkorisniji idioti u cijelom ovom procesu. Treba nekako staviti do znanja da se vjeruje Misketu i Upravi, nekom cyber kampanjom posebno jer se tu najviše kreiraju mišljenja. Nećemo valjda dopustiti da nam odu najbolji ljudi ikad koji su vodili našeg Želju. A masu je teško obuzdati...
Za ovo gore sto si napisao je kriva uprava. Za konstantno reketiranje kluba ubacivanjem baklji je kriva uprava. Da su oni napravili zabranu ulaska na stadion svakome ko je zapalio baklju, baklji na stadionu ne bi bilo. Imas kamere na stadionu i umjesto da reaguju oni sute, dok se svaku utakmicu izbijaju pare klubu zbog baklji. Djilda se okrece u grobu zbog balavaca koji unistavaju svoj stadion.

Uprava ako se se ne dogovori sa Amarom, nek i oni idu, kratko i jasno. Stalno izmisljali toplu vodu, dovodili trenere koji ni u snovima ne bi mogli trenirati Zelju i onda se cude ovakvim rezultatima. Dovedes Amara, imas rezultat, rezultat proizvodi novac, novac mozes uloziti u jos bolje igrace i infrastrukturu, jos veci iskorak kluba itd. Ako to ne konta ova uprava onda hvala vam od srca za sve sto ste uradili za klub ali dalje vise ne ide..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

sastrane

ned nov 11, 2018 7:21 pm

fcz je napisao/la:
ned nov 11, 2018 7:02 pm
Gase nam klub a niko nista. Ne znam jesu li mrtvi pitari ili opozicija, ali neko ocito radi na totalnom unistenju svega. Ne desi li se neko cudo otici cemo u historiju i to uskoro.
sta ti je pasa moja..

Trenutno korisnika/ca: billybih, Bing [Bot], fanaticZeljin i 53 gosta.

Prijava