neroazzuro je napisao/la: ↑čet okt 26, 2017 11:02 am
Brko i mirzza, mislio sam na ono "sampras". To je licemjerno, zato što uha niste tako oslovljavali dok je bio naš trener.
A o trenerskim kvalitetima se da diskutovat. Da nam je bio dobar valjda ne bi bio bivši.
Lp
Oslovljavao sam ga i tada doduse iz zajebancije tako, eno i u Tuzli ga sada tako zovu. Nije lijepo slazem se, ali u zivotu svakako ne moze sve biti lijepo.
O trenerskim kvalitetima govore rezultati Slobode, suvereno juri u rikverc jer nema Lendrica koji ce izmisliti 20 golova po sezoni a vjerovatno mu fali najbolji stoper kartotetke Bogicevic za kojeg ce nadam se posegnuti za nekih 45 dana da ga dovede u Tuzlu.
Nego pusti to, bitno je partija Hajdarevica koji je pokazao da moze biti motor ekipe. Moze li neki od Sehica na lijevog beka sad za vikend?
Ovo sto barbarez kaze za Adzema je istina, mislim da su igrali za Zagreb i on i Dzelo. Buki i Guso su bili cijeli rat u Zelji, a derbi na Kosevu su igrali nakon smjene sa linije.
Adzem je vojnik Zelje sto nakon smjene 2014 godine nije pravio scene i dramio po novinama, nego se vratio u omladinski pogon i napravio rezultat. Edis kao da nema namjeru stati u nekim osvetama i slicnim stvarima. Steta.
I slazem se sa ljudima koji govore da je Zec ispred Zajmovica, ako nista ne libi se probiti i pokusati probiti, ta kasna dodavanja se daju ispraviti.