Nazalost, to je cijena koja se placa. Pomogne ti oko nekih projekata, kao kod nas sa grijacima, i onda sutis kad ti delegira Njegomirovica ili Gigovica. Jest on dosta uradio al je i sebe dobrano ugradio u sve to plus sto ofirno gura Borac a svi sute jer je valjao ili ce valjati. Sve je to mafija, i on i Begic....TheBlue je napisao/la: ↑uto avg 15, 2023 1:55 pmJa sam neki dan pricao, taj isti Vico je uradio vise nas fudbal nego Begic 100 puta...
koliko god da ga ne volimo jer mrzi nasu drzavu, treba biti realan i reci sta je on uradio, a sta su ovi prije njega...
reflektore, terene i jos ako uvede VAR ne moze se covjeku nista reci sto se toga tice...
naravno ima tu stvari koje mi ne volimo, i koje treba mijenjati... ali covjek je uradio jako puno za ovih par godina u poredjenju sa govnarom Begicem....
Sto je najgore isto ti je bilo i sa Begicem, siljili su pitarima i laznim mostarcima, radili sta su htjeli, na sve to su davali NISTA....Hare79 je napisao/la: ↑uto avg 15, 2023 2:07 pmNazalost, to je cijena koja se placa. Pomogne ti oko nekih projekata, kao kod nas sa grijacima, i onda sutis kad ti delegira Njegomirovica ili Gigovica. Jest on dosta uradio al je i sebe dobrano ugradio u sve to plus sto ofirno gura Borac a svi sute jer je valjao ili ce valjati. Sve je to mafija, i on i Begic....TheBlue je napisao/la: ↑uto avg 15, 2023 1:55 pmJa sam neki dan pricao, taj isti Vico je uradio vise nas fudbal nego Begic 100 puta...
koliko god da ga ne volimo jer mrzi nasu drzavu, treba biti realan i reci sta je on uradio, a sta su ovi prije njega...
reflektore, terene i jos ako uvede VAR ne moze se covjeku nista reci sto se toga tice...
naravno ima tu stvari koje mi ne volimo, i koje treba mijenjati... ali covjek je uradio jako puno za ovih par godina u poredjenju sa govnarom Begicem....
Hvala, promaklo mi je to nekako.
Očito je da ti nisi nigdje trenirao jer da jesi, znao bi da se prije mladim igracima davalo na kapaljku... Ovi odigrali preko 70 utakmica i imaju po 21 godinu i jos uvijek cekamo da proigraju i jos uvijek ih tretirate ko da su kadeti... Santos i Amoa za 10 klasa bolji, prave prevagu na terenu isto godiste, njihova sreca je sto nam je omladinski pogon tanak i sto su zasticeni godistem a vidjeli oni Zelje ne bi.OldBlue je napisao/la: ↑pon avg 14, 2023 2:47 pmDefinitivno na ovom forumu ima svakakvih likova da ne povjeruješ ..... uđem s vremena na vrijeme, smući mi se koliko primitivaca ima, zatvorim i odjavim se ..... ali jedno nikada neču shvatiti zašto ovi nazovi željovci ovoliko mrze igrače iz Željininog OP-a, da živim još dva života biče mi upitnik iznad glave......Daču primjer od prije nekoliko godina kada je doveden Uglješa Radinović i proglašen projektom od milion € i na ovom forumu od ovih ovdje "forumskih" experata je podržan maximalno i nikada niko nije napisao da je to apsolutna fula tadašnje uprave i struke a u isto vrijeme jedan Hiroš se proglašavao narkomanom, D.Sadiković največim promašajem itd itd ...... iskreno se nadam da ovi momci koji vrijedno i marljivo treniraju i slušaju svoje trenere NE ČITAJU ovaj i slične forume a ako i čitaju neka znaju da ima nas koji ih podržavamo i ne mislimo ništa loše o njima nego naprotiv......
sve je do trenera i šta on od njih traži, ako ne igraju kako trener kaže neče ih ne biti ni blizu rostera, ovo pogotovo vrijedi za mlade igrače, stariji se i nekako mogu nametati ali mlađi uvijek trpe, ovo znaju svi koji su trenirali i igrali bilo gdje i na bilo kojem nivou
Nece
Druže, budi realan malo. Okej je kritikovati, ali sa razumijevanjem nekad. I meni je krivo zbog sokova jer se uvijek moglo unositi, ali valjda je ovo Zapad, VIP dio, na svakom stadionu ovako imaš, vjerujem.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri avg 16, 2023 9:37 amKakav je ono finger food na zapadnoj tribini i gozba sa jelima , a nama ne daju ebeni sok na slamku djetetu da uneses . Jel vas stid imalo???
A1 dio zapada, uprkos najskupljoj karti koju je vidjela ova drzava (ne kritikujem nikoga), ima iste benefite kao ostatak stadiona. Ne mogu unijeti nista, mogu kupiti samo na standu i slicno. Ti si vjerovatno vidio lozu, oni logicno imaju povlastice, svoju hranu, pice i slicno.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri avg 16, 2023 9:37 amKakav je ono finger food na zapadnoj tribini i gozba sa jelima , a nama ne daju ebeni sok na slamku djetetu da uneses . Jel vas stid imalo???
Sokove ne možeš unijeti jer se uvijek nađe debil koji gađa sudiju sokom. Šta treba da se prekine tekma?kvalitet je napisao/la: ↑sri avg 16, 2023 10:10 amNemam ja ništa protiv toga da se fino jede u VIP dijelu, to je normalno. Ali ako mi ne daju da unesem ništa, ako pravimo cirkus tako što ljudi ispred iskape po 4 soka i stave košpe u džepove, onda bar omogućite i hranu i piće na stadionu. Imaš sokove, ok, iako i tu imam kritike koje ću sad zadržati za sebe, ali zar se ne može organizovati prodaja recimo hot dogova ili sendviča koji se ranije naprave? Malih sokova za djecu? Jasno je meni da imamo većih problema, ali ovo je sve prilika da klub više zaradi, a da nama upotpuni događaj…