Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

gavran
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon okt 23, 2017 10:01 pm

struja je napisao/la:
pon okt 23, 2017 9:47 pm
shzna je napisao/la:
pon okt 23, 2017 9:21 pm
Ma upratih na jednom forumu da se tako pise, ovdje nisam ni citao.

Nego, jos mi nesto smijesno;
Smijesni su mi "navijaci" koji napisu post kao Krleza jednu recenicu, prizivajuci kroz cijeli post raspad sistema, da bi na kraju napisali: "Volim te Zeljo"; "Zeljeznicar za zivot cijeli".
Jesu li to konobara opet pustili sa lanca
otkino se
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon okt 23, 2017 10:04 pm

Izlija je napisao/la:Iako većina odobrava ovakvo rezanje plata ja sa njima ne dijelim mišljenje, ovo se po mom mišljenju nikako ne može priljepiti kao kolektivna odgovornost. Zašto da se kažnjavaju svi igrači ako ih je možda 4-5 usralo ove utakmice, ako se naslanjam na logiku iza koje je donešena ovakva odluka onda se pitam dali je i stručni štab dobio istu kaznu jer je krivica podjednaka. Činjenica je da smo loše igrali ali ja sumljam da su ovakvi potezi put ka popravljanju situacije, ove metode nam samo mogu pokvariti pozitivne tokove u klubu.
Ja podrzavam već imaju šansu idući mjesec vratiti ono što su im uzeli. Na pobjede imaju premije i to dobre na gostovanjima i nešto manje za pobjede kući.
I nije niko otkriti toplu vodu taj sistem je od početka ove sezone.
I mislim da mora postojati sistem nagradjivanja i kaznjavanja u suprotnom bi igrali kako god i dobivali platu.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Plava Porodica
Kontakt:

pon okt 23, 2017 10:05 pm

Ja se nadam da će Elsner biti od neke koristi.
Ali po onome što je pokazao u onih dvadeset i pet minuta je lošije i od najlošije Markovićeve i Hasanovićeve partije.
Tuce Tuka za njega.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon okt 23, 2017 10:27 pm

pile87 je napisao/la:
Izlija je napisao/la:Iako većina odobrava ovakvo rezanje plata ja sa njima ne dijelim mišljenje, ovo se po mom mišljenju nikako ne može priljepiti kao kolektivna odgovornost. Zašto da se kažnjavaju svi igrači ako ih je možda 4-5 usralo ove utakmice, ako se naslanjam na logiku iza koje je donešena ovakva odluka onda se pitam dali je i stručni štab dobio istu kaznu jer je krivica podjednaka. Činjenica je da smo loše igrali ali ja sumljam da su ovakvi potezi put ka popravljanju situacije, ove metode nam samo mogu pokvariti pozitivne tokove u klubu.
Ja podrzavam već imaju šansu idući mjesec vratiti ono što su im uzeli. Na pobjede imaju premije i to dobre na gostovanjima i nešto manje za pobjede kući.
I nije niko otkriti toplu vodu taj sistem je od početka ove sezone.
I mislim da mora postojati sistem nagradjivanja i kaznjavanja u suprotnom bi igrali kako god i dobivali platu.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Ma tekst je objavljen zato što neko mora razliku namiriti igračima ;) .

Sent from my thl T6S using Tapatalk

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

dell21
Kontakt:

pon okt 23, 2017 10:29 pm

Ako prodemo , cetvrt finale je na proljece ????

Plava Porodica
Kontakt:

pon okt 23, 2017 10:31 pm

Treba adekvatno pozdraviti Čomora ;)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

pon okt 23, 2017 10:33 pm

dell21 je napisao/la:
pon okt 23, 2017 10:29 pm
Ako prodemo , cetvrt finale je na proljece ????
Ne, ove godine.

avlami97
Kontakt:

pon okt 23, 2017 10:49 pm

gavran je napisao/la:
struja je napisao/la:
shzna je napisao/la:
pon okt 23, 2017 9:21 pm
Ma upratih na jednom forumu da se tako pise, ovdje nisam ni citao.

Nego, jos mi nesto smijesno;
Smijesni su mi "navijaci" koji napisu post kao Krleza jednu recenicu, prizivajuci kroz cijeli post raspad sistema, da bi na kraju napisali: "Volim te Zeljo"; "Zeljeznicar za zivot cijeli".
otkino se
Jok. Redakcijski nick.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

GoodisonPark
Kontakt:

pon okt 23, 2017 10:53 pm

Složio bih se sa @Avlami da bi Dinu trebalo staviti da uštopa Arežinu i nije mi jasno na osnovu čega je neko mogao 100% procjeniti da je Hasanović klasična taraba kada je minute dobijao na kašičicu, baš je premalo igrao da bi se neka objektivna ocjena mogla dati za njega. Hajdarević djeluje kao bolji igrač ali to je igrač koji voli određenu slobodu u igri dok je Hasanović više igrač zadatka.

Večeras sam ponovo premotavao snimak iz Gabele i šta reći za Elsnera.. Na prvu se i meni učinilo da je zalutao na teren ali kad malo bolje pregledaš vidi se da je imao par oduzetih lopti i onaj pokušaj glavom kada ga je lopta pogodila u rame. U onoj jednoj situaciji mu je pobjegao onaj mali Luka Anković koji nam je ako se ne varam zabio gol na Grbavici, inače momak djeluje perspektivno a jako je mlad. Pitanje je kakav ugovor ima?
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

MrRiccoli
Kontakt:

pon okt 23, 2017 10:53 pm

Ma nisu im trebali odbijati od plate, trebali su ubrati par sipki i isibati ih po guzici

salle86
Kontakt:
Status: Online

pon okt 23, 2017 10:56 pm

Kakva bolest.
Klub posluje pozitivno, čak se i vraćaju dugovi iz prošlosti, stadion se gradi, priliv novca u klub nikad veći...i onda neko lupi kako je ovo sve na staklenim nogama i samo čeka da sve ode u tri lijepe.
Jel fakat moguće da je neko toliko ograničen. Ja iskreno sumnjam. Iskreno jer sam se u svom životu nadgledao svega ali ovde, na ovom podneblju najviše onih koji više vole uzeti tuđe nego oznojiti se pošteno za svoje.
Željo je firma, Željo je institucija. Željo je bio, jeste i biće. Traje 96 godina i trajaće još dugo, bar ne sumnjam da će mene nadživjeti. A 31. mi.
Bilo je svega, uspona i padova. Nikad nismo bili sama krema ove igre. Ni u ex-ju okvirima, kamo li europskim. Ovakvih "srednjih" klubova ima more, od 50 europskih liga po 16 klubova, dođe ti ga 8 stotina. Bar 700 je ovakvih ko mi. Žive u nadi da će doći bolje sutra. Mjesta za napredak more. Realno ispliva 20-ak. Ali svi sanjaju. I niko nije prestao sanjati. Niti je prestao postojati ako nije napravio pomak ka gore. Sem ako se strmoglavio žestoko dole. A kod nas mirna luka. Vraćam se na početak posta, pozitivno poslujemo. I kaže staklene noge. Kako jadan ne bio. Staklen ti je mozak.
Koliko ti ima Željo titula u ovih 96 godina? - I sad eto ako narednih 10 ne bude - gotovo, raspad sistema. Malo sutra. Jedan Liverpool zadnju titulu uze prije 27 godina. I nije se raspo još. Još traje.
Titula dođe kao nagrada za tu sezonu. Ali život ide dalje, i onim koji je osvoje i koji je ne osvoje. A samo jedan može. I šta, znači samo se on spasio raspada sistema, svi ostali pred gašenjem. Eto ti logike stakleni mozgu.
Željo je vječan, svi smo mi prolazni. Nisam ludi sanjar pa da mislim kako će za mog života uspjeti i ligu prvaka osvojiti. Neće.
Možda se neće ni plasirati nikad u nju.
Živim za danas, eventualno sutra. Prekosutra je već daleko. Idem metar po metar, rješavam problem po problem, ispunjavam cilj po cilj.
To želim i od Želje. Veliki skokovi obično donesu i velike padove.
Samo bezobrazan i onaj sa lošom namjerom ne vidi napredak. Nisam tu od juče, tu sam već 20 godina. Nismo imali ništa, europski dom nam bio rentani stadion, računi blokirani, naš dom se obrušavao, pare iz kluba iznosile kako je ko htio. Toga više nema. Grbavica ove godine nikad ljepša u 96 godina postojanja kluba. Heeeej haman stoljeće čekali na ovo. Računi nikad transparentniji.
Fali titula. Istina to je šlag na torti, ustvari ona jagoda na vrhu. Ali torta i bez te jagode je ista torta kao i sa njom, ma eto 99% ista.
Šta donosi ta titula? Samo broj više da se možemo "u selu klinčiti" pred rajom. I kad počne nova sezona opet sve iznova, svi od nula bodova kreću.
Sad bih potpisao narednih 10 godina bez titule, i plasman u grupe lige europe, nego 10 titula i kraj europske avanture na prvoj prepreci. Jer treba biti realan, kakve su nama šanse da nešto napravimo u lš?
Željo nas treba, Željo treba onu pravu raju, raju koja želi dobro klubu. Ne raju koja živi za to da može reći "e jesam ti reko". Treba raju koju ne zanima protivnik, kakvo će vrijeme biti, ko sjedi u upravi, kolike su plate igračima. Treba one koji će doći i biti podrška. Jer kad imaš nekog iza leđa sve je lakše. Bar 20%...
Zadnja izmjena: salle86, dana/u pon okt 23, 2017 11:01 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ChWilla
Kontakt:

pon okt 23, 2017 10:59 pm

to su naručeni novinarski tekstovi. samo ne smiju biti tako i potpisani.
gradi željo boli te *****

GoodisonPark
Kontakt:

pon okt 23, 2017 10:59 pm

Plava Porodica je napisao/la:
pon okt 23, 2017 10:31 pm
Treba adekvatno pozdraviti Čomora ;)
Sjećam se kako je ljetos u doboju frcalo na sve strane kad je on u pitanju :) ali meni je gori onaj kreten Isaković, on baš na podmukao način udara, jako konfliktan i nekorektan igrač.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

IvanOsim
Kontakt:

pon okt 23, 2017 11:01 pm

Fanzi je napisao/la:
pon okt 23, 2017 3:18 pm
Dugo smo pregovarali s jednim igracem. Ko je u pitanju, ne znam, ali jeste jedno od onih imena kojeg su svi navijaci ocekivali.

Lik nam se zahvalio i presao u drugi klub, za nijansu slabiju ponudu drugog kluba.

Razlog: kako sam rece, lakse je igrati u drugom klubu nego Zelji. "Necu da trpim uvrede navijaca."

Izvor: strucni stab.

Jao jao.. ne vjerujem da sam ovo procitao.. pa ti svakim postom degradiras nas strucni stab...
E svaka ti cast

PratimsamoPlave

pon okt 23, 2017 11:01 pm

salle86 je napisao/la:
pon okt 23, 2017 10:56 pm
Kakva bolest.
Klub posluje pozitivno, čak se i vraćaju dugovi iz prošlosti, stadion se gradi, priliv novca u klub nikad veći...i onda neko lupi kako je ovo sve na staklenim nogama i samo čeka da sve ode u tri lijepe.
Jel fakat moguće da je neko toliko ograničen. Ja iskreno sumnjam. Iskreno jer sam se u svom životu nadgledao svega ali ovde, na ovom podneblju najviše onih koji više vole uzeti tuđe nego oznojiti se pošteno za svoje.
Željo je firma, Željo je institucija. Željo je bio, jeste i biće. Traje 96 godina i trajaće još dugo, bar ne sumnjam da će mene nadživjeti. A 31. mi.
Bilo je svega, uspona i padova. Nikad nismo bili sama krema ove igre. Ni u ex-ju okvirima, kamo li europskim. Ovakvih "srednjih" klubova ima more, od 50 europskih liga po 16 klubova, dođe ti ga 8 stotina. Bar 700 je ovakvih ko mi. Žive u nadi da će doći bolje sutra. Mjesta za napredak more. Realno ispliva 20-ak. Ali svi sanjaju. I niko nije prestao sanjati. Niti je prestao postojati ako nije napravio pomak ka gore. Sem ako se strmoglavio žestoko dole. A kod nas mirna luka. Vraćam se na početak posta, pozitivno poslujemo. I kaže staklene noge. Kako jadan ne bio. Staklen ti je mozak.
Koliko ti ima Željo titula u ovih 96 godina? - I sad eto ako narednih 10 ne bude - gotovo, raspad sistema. Malo sutra. Jedan Liverpool zadnju titulu uze prije 27 godina. I nije se raspo još. Još traje.
Titula dođe kao nagrada za tu sezonu. Ali život ide dalje, i onim koji je osvoje i koji je ne osvoje. A samo jedan može. I šta, znači samo se on spasio raspada sistema, svi ostali pred gašenjem. Eto ti logike stakleni mozgu.
Željo je vječan, svi smo mi prolazni. Nisam ludi sanjar pa da mislim kako će za mog života uspjeti i ligu prvaka osvojiti. Neće.
Možda se neće ni plasirati nikad u nju.
Živim za danas, eventualno sutra. Prekosutra je već daleko. Idem metar po metar, rješavam problem po problem, ispunjavam cilj po cilj.
To želim i od Želje. Veliki skokovi obično donesu i velike padove.
Samo bezobrazan i onaj sa lošom namjerom ne vidi napredak. Nisam tu od juče, tu sam već 20 godina. Nismo imali ništa, europski dom nam bio rentani stadion, računi blokirani, naš dom se obrušavao, pare iz kluba iznosile kako je ko htio. Toga više nema. Grbavica ove godine nikad ljepša u 96 godina postojanja kluba. Heeeej haman stoljeće čekali na ovo. Računi nikad transparentniji.
Fali titula. Istina to je šlag na torti, ustvari ona jagoda na vrhu. Ali torta i bez te jagode je ista torta kao i sa njom, ma eto 99% ista.
Šta donosi ta titula? Samo broj više da se možemo "u selu klinčiti" pred rajom. I kad počne nova sezona opet sve iznova, svi od nula bodova kreću.
Sad bih potpisao narednih 10 godina bez titule, i plasman u grupe lige europe, nego 10 titula i kraj europske avanture na prvoj prepreci. Jer treba biti realan, kakve su nama šanse da nešto napravimo u lš?
Željo nas treba, Željo treba onu pravu raju, raju koja želi dobro klubu. Ne raju koja živi za to da može reći "e jesam ti reko". Treba raju koju ne zanima protivnik, kakvo će vrijeme biti, ko sjedi u upravi, kolike su plate igračima. Treba one koji će doći i biti podrška. Jer kad imaš nekog iza leđa sve je lakše. Bar 20%...
:klanjase2: :klanjase2:
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

igla
Kontakt:

pon okt 23, 2017 11:19 pm

Hoce biti prenos za kup? Radim...

shzna
Kontakt:

pon okt 23, 2017 11:23 pm

igla je napisao/la:
pon okt 23, 2017 11:19 pm
Hoce biti prenos za kup? Radim...
Reci fino ne da mi zena i dobit ces link kao i pali brat Minjore. :kafa:
1987

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon okt 23, 2017 11:25 pm

avlami97 je napisao/la:
pon okt 23, 2017 10:49 pm
gavran je napisao/la:
struja je napisao/la:

otkino se
Jok. Redakcijski nick.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
:palacgore:

ko zna citati sve mu je jasno...
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pon okt 23, 2017 11:39 pm

@
sto cu ti ja kad uvijek mozes naprdjivati sa jednim od svojih alter ega!?
argumentovano.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Edis Mulalic 1921

pon okt 23, 2017 11:39 pm

Da je dobiti u srijedu nekom frljokom u 88. minuti za opsti metez medju dvije hiljade ljudi, a onda dva nula za vikend u nesto laksoj utakmici. Ovaj scenario priželjkujem. U ovim nekakvim placenim tekstovima, smanjenjim platama, pobune pojedinih forumasa koji vide krah najbolji lijek su rezultati i pobjede. Samo to ih spusta tamo gdje pripadaju tj, u rupe. Ne znam sta bih rekao za ove plate. Vise opravdam, nego ne tako da nadam se pozitivnom efektu. Uprava mora dovesti dva pojacanja na zimu dakle pojacanja ako hocemo na najvisi tron ili ne dovoditi nista. Nadam se samo sto manjem broju balvana kojih je ponovo bilo, ali dosta manje nego inace. Jedan od njih mi je Zec definitivno zasad ispodprosjecno pojacanje. Ubiparip je solidan, ovaj Elsner ne obecava, Projic je mrtvi prosjek od 30 godina, Graovac je OK, Kajkut je prosjek od 34, Mujagic nikako da pokaze neki kvalitet, Zajmovic koliko je osporavan i ismijavan bolji je od vecine i za neke Ronaldinho, naravno najveca pojacanja su igraci iz omladinskog pogona. Svi na Mladost !
Modus vivendi !

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava