Utakmica na kraju ispade rutinska, kao što neko reče, iako sam početak nije nagovještavao ništa dobro. Iz minute u minutu je rasla bojazan da kiksamo, dok se nisam sabrao i primijetio da su oni izašli visoko te da vrše presing na našu liniju. Mi se nismo najbolje snašli, a Jovan i Samir su se premalo otkrivali što je rezultiralo bespotrebnim nabijanjem lopte od strane naših štopera i nedostatak te kreacije.
Ono što sam naročito uočio je da se zaigramo čim ubacimo u brzinu više, te obično i pospremimo loptu u mrezu nakon pune ofanzive.
Boske iz utakmice u utakmicu sve bolje izgleda, fantastičan je iako sam bio blago skeptičan što se njega tiče, naročito nakon katastrofale prezentacije protiv Širokog. Ne mogu zamisliti prvih jedanaest bez njega više i blago rečeno bi bio hendikep ući u derbi bez njega..
Lendrić, mislim da sam dovoljno rekao o njemu kada napisah da ću se ošišati kao on.
Samir, od njega naravno više očekujemo, ali on će bljesnuti kad najviše bude trebalo. Helem, u svakom slučaju oba gola padoše nakon njegovih šuteva.
Zaha, u pojedinim momentima se apsolutno ne vidi na terenu, na trenutak zaboravim da uopšte i galopira po travnjaku. Oduševio me loptom u prostor za Stevanovića, koja je prethodila drugom golu. Nakon što je ozvaničen njegov dolazak, rekoh da bi mogao biti koristan i u kreaciji, ali fudbalski pseudostručnjak pod pseudonimom Virtual, reče da je nevjerovatno koristan u defanzivni ali beskoristan u ofanzivi.
Ostali su odradili sasvim korektno, sem što mi je Hodzurda u par navrata izvukao nerv te me toliko doveo do ludila da sam pola kutije morao ispušiti.
Ne mogu duljiti više, pošto zurim. Mozda večeras prozborim koju i o utakmicama koje predstoje..
Vidite, mogu i ja ozbiljan biti.
3 gola uz 5 asistencija? Horor, izbacite uhljeba.