Jao ne mogu da vjerujem....MiroslavKruzik je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 3:23 pmImas na zvanicnim stranicama fb i insta
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Neka je ziva i zdrava nana.

Jao ne mogu da vjerujem....MiroslavKruzik je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 3:23 pmImas na zvanicnim stranicama fb i insta
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Ma ja, samo klikajtefcz je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 1:30 pmNaslovblueboy je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 1:23 pmhttps://sport1.oslobodjenje.ba/s1/fudba ... -km-881733![]()
https://www.instagram.com/reel/Cve4PrpI ... M1YmI2Ng==
Hahahahah baš. Imaju više Željovaca u klubu nego pitara, od vlasnika i njegove porodice, uprave, doskorašnje direktorice, pa do ostalih uposlenika, sportskog direktora i do stručnog štaba i igrača. Joj šta im Mirvić radi od kluba, još samo da im boju dresova promjeni u plavu i promjeni im ime u "Željo 2".
Ja stvarno ne znam koji kur.ac se o njima prica na nasoj temi ikako, a pogotovo na dan ovako bitne utakmice???Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 3:54 pmHahahahah baš. Imaju više Željovaca u klubu nego pitara, od vlasnika i njegove porodice, uprave, doskorašnje direktorice, pa do ostalih uposlenika, sportskog direktora i do stručnog štaba i igrača. Joj šta im Mirvić radi od kluba, još samo da im boju dresova promjeni u plavu i promjeni im ime u "Željo 2".![]()
Al najjače, još Ibričić neki dan govori kako žali što nije igrao za Želju i što nije potpisao za nas. I onda im ga Mirvić za par dana dovede za sportskog direktora.![]()
Za mijenjanje boja dresova svojih timova im je zadužen drugi "investitor"Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet avg 03, 2023 3:54 pmHahahahah baš. Imaju više Željovaca u klubu nego pitara, od vlasnika i njegove porodice, uprave, doskorašnje direktorice, pa do ostalih uposlenika, sportskog direktora i do stručnog štaba i igrača. Joj šta im Mirvić radi od kluba, još samo da im boju dresova promjeni u plavu i promjeni im ime u "Željo 2".![]()
Al najjače, još Ibričić neki dan govori kako žali što nije igrao za Želju i što nije potpisao za nas. I onda im ga Mirvić za par dana dovede za sportskog direktora.![]()