to dok je igrao za zrinjski?LARSSON je napisao/la:Od ekipa protiv kojih trebamo igrati, ne racunajuci eventualno finale kupa, lendric je davao golove:
sloboda 2, travnik 3, sarajevo 2, čelik 2, slavija 3
dao je širokom 3
to dok je igrao za zrinjski?LARSSON je napisao/la:Od ekipa protiv kojih trebamo igrati, ne racunajuci eventualno finale kupa, lendric je davao golove:
dao je širokom 3
Jedan slobodi i jedan sirokom od kad je kod nas. Ostalo je za njihjovanmaksimovic je napisao/la:to dok je igrao za zrinjski?LARSSON je napisao/la:Od ekipa protiv kojih trebamo igrati, ne racunajuci eventualno finale kupa, lendric je davao golove:
dao je širokom 3
Ma ja samo ligaske utakmice..salle86 je napisao/la:ovo liga samo ?
pošto imamo 9 u nizu trijumfa računajući i zadnji meč prvog dijela sezone
Samo da Joco zaigra pod temperaturom,bice kiksevaLeon_Professional je napisao/la:Izgleda ovo kolo niko od konkurenata nece kiksati, ne znam sta cekaju, kola je sve manje![]()
Moram se sloziti sa tobom, radice se na tome.ublehas je napisao/la:Meni je baš zato bolji forum 1921. Jedna je glavna tema, a ostale vezane za tekmu, pojačanja, ostale sportove, šupljiranje...Ovdje često počnu neke interne zajebancije i onda se izgubi po 3-4 stranice na neke stvari koje konta samo nekoliko ljudi. Mislim da tome nije mjesto na temi FK Željezničar. Ok jedan dva posta, ali kad se trola 3-4 stranice, to je već previše. Administracija bi trebala da prekida takve priče, a ne da podržava. Ovo govorim dobronamjerno.delinjo je napisao/la:iskreno ja prvi ulazim i citam forom cijelo vrijeme ali slabo pisem jer je prekomplikovano i onda ima i toga da za sce moras na posebnoj temi pisati...o povreda jedna tema,o kartonima druga,transferima treca i tako milion tema a zapravo sve je vezamo za ZELJU nije za cileanski palestino ali ok...forum je predobro uradjen i to ...ali licno meni je ovdje puno jednostavnije pisati nego tamo...to je sve...a cita se redovno i nekada se napsie postarctg je napisao/la:Zašto se jako slabo piše na 1921 forumu? Trubilo se mjesecima kako bi bilo dobro da imamo naš forum, samo za sebe i kada se konačno i to realizovalo, ništa. Mislim da nije fer prema momcima iz te ekipe koji su dosta toga uložili i u forum i u sve što rade, bar na taj način da im se raja oduži. Ne pozivam na neki bojkot ili da se skroz napusti ovaj forum, naprotiv, treba i ovdje pisati, ali mislim da bi trebalo ispoštovati i 1921.ba, nije da nisu zaslužili dosadašnjim radom.
Zbog ovih stvari je org. daleko najbolji forum.
Ovaj je već prešao ****, ali nemojte da se i on upropasti sa stvarima kojim nije mjesto ovdje.![]()
Ma biće kikseva,samo mi da ne kiksamo i sve udurexLeon_Professional je napisao/la:Izgleda ovo kolo niko od konkurenata nece kiksati, ne znam sta cekaju, kola je sve manje![]()
Sljedece koloPlava Porodica je napisao/la:Ma biće kikseva,samo mi da ne kiksamo i sve udurexLeon_Professional je napisao/la:Izgleda ovo kolo niko od konkurenata nece kiksati, ne znam sta cekaju, kola je sve manje![]()
Igrac utakmice. I bas tako, danas se vidjelo zasto je tako daleko dogurao u jednom trenutku.sergejevic je napisao/la:Kakav je igrac Miroslav Stevanovic, svaka cast. Vidi se zasto je momak dogurao do Sevilje. Dva puta je pogrijesio danas i trcao je za loptom dok je nije vratio. Posebno ono pred kraj utakmice kada je vecina igraca hodala gotovo bez snage, on trci da vrati loptu. Odlicno igra nazad i mnogo pomaze odbrani, a o njegovom ucinku u napadu je suvisno i govoriti. Sve sto napravimo krene upravo od njega i njegove strane. Drago mi je sto imamo takvog igraca u timu.
Edit.Neandertalac je napisao/la:Igrac utakmice. I bas tako, danas se vidjelo zasto je tako daleko dogurao u jednom trenutku.sergejevic je napisao/la:Kakav je igrac Miroslav Stevanovic, svaka cast. Vidi se zasto je momak dogurao do Sevilje. Dva puta je pogrijesio danas i trcao je za loptom dok je nije vratio. Posebno ono pred kraj utakmice kada je vecina igraca hodala gotovo bez snage, on trci da vrati loptu. Odlicno igra nazad i mnogo pomaze odbrani, a o njegovom ucinku u napadu je suvisno i govoriti. Sve sto napravimo krene upravo od njega i njegove strane. Drago mi je sto imamo takvog igraca u timu.
Koliko samo odgovornosti ima u njegovoj igri, kako odradjuje sve zadatke, odgovoran strasno, timski igrac prije svega. Iz utakmice u utakmicu me impresionir.