Pocetak tekme bio patnja ziva, prepao sam se za bodove samo tako, al u finisu prvog poluvremena smo zaigrali i onda se vidjelo da ni taj tezak teren nije prepreka ako znas i hoces da igras i da pobijedis. Drago mi je sto nismo primili go, drago mi je sto je Lendric i pored lose partije opet dao go i drago mi je sto su dva veoma vazna igraca dobila treci karton, ubijedjen sam da ce Travnik biti najlaksa utakmica ove sezone.
Ovo kolo zaboravite na kikseve konkurenata, Sloboda i Siroki odradjuju posao, Zrinjski je kvalitetniji pofino od Borca, a Radnik ce sam sebi na Kosevu dati go, ako oni nehljebi ne mogu. Kola prolaze, sve je manje bodova u igri, titula je vec lagano otpisana, a za Evropu cemo morati mi biti perfektni. Tek mi je sad krivo zbog uzasne jeseni, mogli smo i do titule da smo za nijansu bolji bili. Sad vec ove ekipe gore mogu kiksati samo ako idu u goste davljeniku koji im nece pustiti i u duelu jednih protiv drugih. Nece dozvoliti gubljenje bodova i na sve nacine ce teziti Evropi i tituli... Mi zato do kraja idemo na sve pobjede i nema tu puno filozofije, to nam je dovoljno da budemo najmanje treci.