Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 09, 2016 5:46 pm

Pocetak tekme bio patnja ziva, prepao sam se za bodove samo tako, al u finisu prvog poluvremena smo zaigrali i onda se vidjelo da ni taj tezak teren nije prepreka ako znas i hoces da igras i da pobijedis. Drago mi je sto nismo primili go, drago mi je sto je Lendric i pored lose partije opet dao go i drago mi je sto su dva veoma vazna igraca dobila treci karton, ubijedjen sam da ce Travnik biti najlaksa utakmica ove sezone.

Ovo kolo zaboravite na kikseve konkurenata, Sloboda i Siroki odradjuju posao, Zrinjski je kvalitetniji pofino od Borca, a Radnik ce sam sebi na Kosevu dati go, ako oni nehljebi ne mogu. Kola prolaze, sve je manje bodova u igri, titula je vec lagano otpisana, a za Evropu cemo morati mi biti perfektni. Tek mi je sad krivo zbog uzasne jeseni, mogli smo i do titule da smo za nijansu bolji bili. Sad vec ove ekipe gore mogu kiksati samo ako idu u goste davljeniku koji im nece pustiti i u duelu jednih protiv drugih. Nece dozvoliti gubljenje bodova i na sve nacine ce teziti Evropi i tituli... Mi zato do kraja idemo na sve pobjede i nema tu puno filozofije, to nam je dovoljno da budemo najmanje treci.

Roberto Baggio
Kontakt:

sub apr 09, 2016 5:47 pm

E, čuj, "aferica". :lol:

Kad smo kod toga, šta bi sa Begićevom afericom za aerodrom?

http://www.radiosarajevo.ba/novost/2043 ... saveza-bih" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Željezničar 1921

godrina
Kontakt:

sub apr 09, 2016 5:48 pm

dobro utakmica prosla..fin broj manijaka a i bilo je lokalaca i nas okolo :D
meni se cini kao da ih je edis stedio, vidi se da kad krenu igrat naprijed mogu biti na protivnickoj polovini koliko hoce, rezultat je mjera
jao kako se bogicevic izgalamio na memiju nakon onog njegovog loseg suta, meni bilo nekako zao
ii koja je zvijer onaj lendric, kako trci, ganja vraca se pomaze odbrani :titula: :titula: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Elegant
Kontakt:

sub apr 09, 2016 5:49 pm

Roberto Baggio je napisao/la:E, čuj, "aferica". :lol:

http://www.radiosarajevo.ba/novost/2043 ... saveza-bih" onclick="window.open(this.href);return false;
Zatašakalo se kao sto ce i ovo u savezu da se zataška.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ivicahuljev
Kontakt:

sub apr 09, 2016 5:50 pm

Elegant je napisao/la:
Roberto Baggio je napisao/la:E, čuj, "aferica". :lol:

Zatašakalo se kao sto ce i ovo da se zataska.
Ma jos ce naje...t ovi sto su spomenuli :rofl1: pa brate sve da zna da nije bilo stimanja kao predsjednik saveza nebi trebao davati ovakve izjave dok se nezavrsi sve

ChWilla
Kontakt:

sub apr 09, 2016 5:53 pm

salle86 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:vala ako travnika kod kuće ne možemo pobijediti bez njih, ili sa njima "pod ručnom", ne trebamo ni razmišljati o derbiju. dobro je i ovako, dvojica važnih će očistiti a to se nikad ne može sto posto planirati...a kako nam sude, za neki očito namjerni ispad nama bi spucali drito crveni. bar danas je bilo u redu suđenje.
postoji nešto što se zove zakon velikih brojeva
jbg jasno je da kad tad moramo kiksati
male su šanse da ćemo dobiti baš sve do kraja
nismo (još) toliko kvalitetniji od svih
pa zato bolje dobiti kone a negdje drugdje kiksati ako se već mora
...ili poslije njih ako ne već sad :)
ma moramo. ja samo ne vjerujem da će (ne)igranje, ili igranje sa malo ručne bogičevića i stevanovića biti razlika hoće li se to desiti protiv travnika kod kuće.
gradi željo boli te *****

sergejevic

sub apr 09, 2016 5:53 pm

Kakav je igrac Miroslav Stevanovic, svaka cast. Vidi se zasto je momak dogurao do Sevilje. Dva puta je pogrijesio danas i trcao je za loptom dok je nije vratio. Posebno ono pred kraj utakmice kada je vecina igraca hodala gotovo bez snage, on trci da vrati loptu. Odlicno igra nazad i mnogo pomaze odbrani, a o njegovom ucinku u napadu je suvisno i govoriti. Sve sto napravimo krene upravo od njega i njegove strane. Drago mi je sto imamo takvog igraca u timu.

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

sub apr 09, 2016 5:54 pm

Zašto se jako slabo piše na 1921 forumu? Trubilo se mjesecima kako bi bilo dobro da imamo naš forum, samo za sebe i kada se konačno i to realizovalo, ništa. Mislim da nije fer prema momcima iz te ekipe koji su dosta toga uložili i u forum i u sve što rade, bar na taj način da im se raja oduži. Ne pozivam na neki bojkot ili da se skroz napusti ovaj forum, naprotiv, treba i ovdje pisati, ali mislim da bi trebalo ispoštovati i 1921.ba, nije da nisu zaslužili dosadašnjim radom. :palacgore:

salle86
Kontakt:

sub apr 09, 2016 5:56 pm

ChWilla je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:vala ako travnika kod kuće ne možemo pobijediti bez njih, ili sa njima "pod ručnom", ne trebamo ni razmišljati o derbiju. dobro je i ovako, dvojica važnih će očistiti a to se nikad ne može sto posto planirati...a kako nam sude, za neki očito namjerni ispad nama bi spucali drito crveni. bar danas je bilo u redu suđenje.
postoji nešto što se zove zakon velikih brojeva
jbg jasno je da kad tad moramo kiksati
male su šanse da ćemo dobiti baš sve do kraja
nismo (još) toliko kvalitetniji od svih
pa zato bolje dobiti kone a negdje drugdje kiksati ako se već mora
...ili poslije njih ako ne već sad :)
ma moramo. ja samo ne vjerujem da će (ne)igranje, ili igranje sa malo ručne bogičevića i stevanovića biti razlika hoće li se to desiti protiv travnika kod kuće.

ako bi se vodili tim rezonom, 60-70 % svi da daju od sebe, dovoljno da se dobije travnik
no to ne znači ni da 100% donosi sigurnu pobjedu

lopta je okrugla
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

salle86
Kontakt:

sub apr 09, 2016 5:57 pm

arctg je napisao/la:Zašto se jako slabo piše na 1921 forumu? Trubilo se mjesecima kako bi bilo dobro da imamo naš forum, samo za sebe i kada se konačno i to realizovalo, ništa. Mislim da nije fer prema momcima iz te ekipe koji su dosta toga uložili i u forum i u sve što rade, bar na taj način da im se raja oduži. Ne pozivam na neki bojkot ili da se skroz napusti ovaj forum, naprotiv, treba i ovdje pisati, ali mislim da bi trebalo ispoštovati i 1921.ba, nije da nisu zaslužili dosadašnjim radom. :palacgore:
realno ovaj forum je dosta pristupačniji i lakši za pisanje/čitanje
barem meni
no to ne znači da ni tamo ne ulazim...naprotiv
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ChWilla
Kontakt:

sub apr 09, 2016 5:59 pm

biće šta bude. kako je moglo biti što se tiče kartona dobro je, sad su očistili kosorić, s. stevanović i kjosevski, a pobijedili smo. a nema lakše tekme od te do kraja da ih čiste još i memija i blagojević. šta god da bude, konkurenti imaju još manje izbora.

cala
Kontakt:

sub apr 09, 2016 6:00 pm

Kod kozojeba ne moze utakmica proci a da ne spomenu nas i pitare.

Elegant
Kontakt:

sub apr 09, 2016 6:02 pm

Ima li neko kod nas da je u opasnsti sa kartonima u kup-u ?

Kod Slobode, Zeba i jos 2-3 igraca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

sub apr 09, 2016 6:03 pm

salle86 je napisao/la:
arctg je napisao/la:Zašto se jako slabo piše na 1921 forumu? Trubilo se mjesecima kako bi bilo dobro da imamo naš forum, samo za sebe i kada se konačno i to realizovalo, ništa. Mislim da nije fer prema momcima iz te ekipe koji su dosta toga uložili i u forum i u sve što rade, bar na taj način da im se raja oduži. Ne pozivam na neki bojkot ili da se skroz napusti ovaj forum, naprotiv, treba i ovdje pisati, ali mislim da bi trebalo ispoštovati i 1921.ba, nije da nisu zaslužili dosadašnjim radom. :palacgore:
realno ovaj forum je dosta pristupačniji i lakši za pisanje/čitanje
barem meni
no to ne znači da ni tamo ne ulazim...naprotiv
Neku noć je ovdje neko pisao kako bi trebala posebna tema za chat i šupljiranje i sl. tamo sve ima i meni je odlično što je onako raspoređeno. Ovdje skoro sve na jednoj temi se piše i malo mi je nepregledno. Tamo tema ima za sve, bukvalno. Samo mislim da bi se trebali ti momci ispoštovati, to je sve.

delinjo
Kontakt:

sub apr 09, 2016 6:04 pm

iskreno ja prvi ulazim i citam forom cijelo vrijeme ali slabo pisem jer je prekomplikovano i onda ima i toga da za sce moras na posebnoj temi pisati...o povreda jedna tema,o kartonima druga,transferima treca i tako milion tema a zapravo sve je vezamo za ZELJU nije za cileanski palestino ali ok...forum je predobro uradjen i to ...ali licno meni je ovdje puno jednostavnije pisati nego tamo...to je sve...a cita se redovno i nekada se napsie post :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

storm_raider
Kontakt:

sub apr 09, 2016 6:05 pm

@delinjo, bolje si?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

salle86
Kontakt:

sub apr 09, 2016 6:05 pm

delinjo je napisao/la:
iskreno ja prvi ulazim i citam forom cijelo vrijeme ali slabo pisem jer je prekomplikovano i onda ima i toga da za sce moras na posebnoj temi pisati...o povreda jedna tema,o kartonima druga,transferima treca i tako milion tema a zapravo sve je vezamo za ZELJU nije za cileanski palestino ali ok...forum je predobro uradjen i to ...ali licno meni je ovdje puno jednostavnije pisati nego tamo...to je sve...a cita se redovno i nekada se napsie post :D

da ne objašnjavam ... isto razmišljam
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ChWilla
Kontakt:

sub apr 09, 2016 6:06 pm

vi fakat mislite da bi ajzea poštovao postojanje posebne teme za šupljiranje? :kafa:

delinjo
Kontakt:

sub apr 09, 2016 6:08 pm

storm_raider je napisao/la:@delinjo, bolje si?
bolje tebra u pon se nadam da ce me pustiti kuci ...ABD ...hvala na pitanju :D :D ...bitno je da sam za derbi za travnik i derbi spreman ...Slobodu nazalost moram propustiti :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sub apr 09, 2016 6:08 pm

Elegant je napisao/la:Ima li neko kod nas da je u opasnsti sa kartonima u kup-u ?

Kod Slobode, Zeba i jos 2-3 igraca.
jel u kupu isto vazi suspenzija nakon 3.zutog?
100/94/37/34 - i to je to!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava