Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet okt 13, 2017 11:44 pm

Simply Blue je napisao/la:
pet okt 13, 2017 5:10 pm
Je li opravdano nadati se da cemo biti u prilici vidjeti Bekrićeve bravure u HD rezoluciji..ili je ekipa 1921tv propustila naše jučerašnje gostovanje
Nažalost, nismo bili u mogućnosti prisustvovati ovoj utakmici.
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Amidza
Kontakt:

pet okt 13, 2017 11:46 pm

Bolje za vas sto niste. Sta bi prikazali? Propustene prilike, go Famosa i 10 minuta kadrova voznje do Hrasnice. Ako tamo jos Famos igra. :D

P.S. Vratite nam reggae u izvjestaje.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

exbabilon
Kontakt:

sub okt 14, 2017 12:17 am

Vise vjerujem u interno obecanje nego da je to izjavio u medijima. Nece pokupit glasove na racun obecanja koje je dao pred nasim celnim ljudima. Kako bilo, teren bi nam legao ko budali samar.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub okt 14, 2017 12:41 am

storm_raider je napisao/la:
pet okt 13, 2017 10:43 pm
Amar927 je napisao/la:
pet okt 13, 2017 10:08 pm
Tek mi sad nesto zao sto nismo doveli Krstanovica...
Pa 90% ljudi je bio protiv njega i to se otvoreno govorilo.
Star, skup, davno je on igrao u HNL-u, polovnjak...

Davno sam ja rekao da se dvojac kao sto su Lendric i Miroslav potrefe jednom u deset godina - doveo ih u paketu, za male plate, obojica igrali fantasticno i ozivjeli karijere. A ko je mogao garantovati da ce se to desiti i da nece biti flop i jedan i drugi.
Jedan Gotal, koji je u karijeri imao jednu dobru sezonu, trazi ogromne pare, a rizik je isti, mozda i veci nego sto je bio kod Lendrica i Mire. Ogromna plata, frajer sifra, ko zna kako bi uopste igrao. Na kraju nije eto ni potpisao. Sada covjek, kada gleda sa ove distance, Krstanovic bi bio veoma dobro rjesenje.

Ali, da budem iskren, najlakse je biti general poslije bitke, nije da sam se ja zalagao za njega, vise sam bio protiv tog dolaska. Ko je mogao znati da necemo zavrsiti prelazni rok do kraja, a dobro smo ga poceli, moramo biti iskreni.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Amidza
Kontakt:

sub okt 14, 2017 1:02 am

Naravno da je 90% ljudi bilo protiv njega. Koliko god to uticalo na konacnu odluku ili ne, mozda i nije. A bilo je 90% ljudi protiv zbog toga jer je u toj situaciji bio ocajan izbor. U situaciji kad vec mjesecima znas da ti ide prvi napadac i uz pretpostavku da ga aktivno trazis. Ko bi htio Krstanovica? Znamo da je to ogroman propust uprave, jer nisu trazili tog igraca. Zbog toga smo sad u situaciji da nam je Krstanovic, pored Kajkuta, Mujagica, Dzenisa i Steve, fantasticna opcija. Samo, to je tuzno i nismo se ni trebali dovest tu. Oslikava sav amaterizam u nasem klubu, kojeg je nazalost pregrst.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

storm_raider
Kontakt:

sub okt 14, 2017 1:22 am

Ili mi ocekujemo mozda previse, a pokazalo se da ko je sve bio u opticaju da bi Krstanovic bio sasvim dobar izbor.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Amidza
Kontakt:

sub okt 14, 2017 1:46 am

Ili mi ocekujemo mozda previse, a pokazalo se da ko je sve bio u opticaju da bi Krstanovic bio sasvim dobar izbor.
Ne slazem se. Najbolji i prvi napadac ti ode za 300 milja eura, a znas 6 mjeseci (koliko ono bi?) da ce ic. U takvoj situaciji neko ko ima 34 godine i igrao je PLBiH i HNL nije sasvim dobar izbor i mislim da nije nerealno ocekivati bolje od toga. U danasnjoj situaciji nam je on odlican izbor, a u nju smo se doveli neradom i nemarom.

Brkoo
Kontakt:

sub okt 14, 2017 1:49 am

Onda je taj opticaj bio jako los, da ne upotrijebim neku tezu rijec. Kajkut, Krstanovic, Gotal ?
Skoro 6 mjeseci se znalo da Lendric gotovo 100% ide, da cemo ga prodati, nije postojala ni hipoteticka mogucnost da ostane i onda smo u neka doba kad su svi ozbiljni igraci nasli klubove, skontali da nam ipak treba neki napadac, zakasnili par mjeseci i onda doveli Kajkuta koji u najboljem slucaju moze biti samo rezerva a nikako prvi napadac. Isti je slucaj bio i sa stoperom, kad smo navalili na onog Kostica kao da je Nesta u pitanju, jos ga i na pripreme odveli. Onda Gotal, kao da je jedini napadac na svijetu. Kad navalimo na nekoga ne popustamo, kao da ne postoji more drugih igraca, koji su cak i bolji od tih na koje smo navalili ko mutavi..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

sub okt 14, 2017 2:23 am

Amidza je napisao/la:Naravno da je 90% ljudi bilo protiv njega. Koliko god to uticalo na konacnu odluku ili ne, mozda i nije. A bilo je 90% ljudi protiv zbog toga jer je u toj situaciji bio ocajan izbor. U situaciji kad vec mjesecima znas da ti ide prvi napadac i uz pretpostavku da ga aktivno trazis. Ko bi htio Krstanovica? Znamo da je to ogroman propust uprave, jer nisu trazili tog igraca. Zbog toga smo sad u situaciji da nam je Krstanovic, pored Kajkuta, Mujagica, Dzenisa i Steve, fantasticna opcija. Samo, to je tuzno i nismo se ni trebali dovest tu. Oslikava sav amaterizam u nasem klubu, kojeg je nazalost pregrst.
Ne branim nikoga, nisam uopste upoznat sa tim, ali interesuje me kako ste sigurni da nije trazena zamjena za Lendrica? Sta uopste znaci zamjena za Lendrica? Potencijalno najbolji strijelac lige, ali da je u kanalu, da mu je mala plata i da je mlad da bi se cak i mogo prodati? Moras priznati da je to tezak filter. Cak i ako ga nadjes, vrlo moguce je da ce radije prat babama guzice po Njemackoj nego igrati u nasoj ligi. Imali smo primjer onog ludog Gotala koji je bio "zavrsen", obeco, pa slago. A to je sto se javno zna. Da ne spominjem sad Ozegovica i neke nerealne i neostvarive zelje.
Lendric i Stevanovic su jednom ubodeni i daj Boze u narednih 10 godina tako nesto da ubodemo. Da ti bivsi igrac Sevilje i najbolji strijelac i igrac koji je prekuco ligu, budu u tolikom padu da igraju za toliko malo para, a da obojica opravdaju te pare, tesko da ce se to ilad vise potrefiti u skorije vrijeme. A vrlolahko su mogli biti "Jahic" ili "Zahirovic". Bivsi reprezentativci koji muzu pare i mlate rukama jer su zvijezde.
Kljuc je u tome da ne gatas vise u te iz kanala, nego da dovodis poletne, mlade i motivisane momke koji ce uz nase omladince biti kostur ekipe uz par iskusnih ali kvalitetnih pa makar i za nasu ligu. Ostalo je sve kratkorocno i finansijski neisplativo.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

storm_raider
Kontakt:

sub okt 14, 2017 3:54 am

Amidza je napisao/la:
sub okt 14, 2017 1:46 am
Ne slazem se. Najbolji i prvi napadac ti ode za 300 milja eura, a znas 6 mjeseci (koliko ono bi?) da ce ic. U takvoj situaciji neko ko ima 34 godine i igrao je PLBiH i HNL nije sasvim dobar izbor i mislim da nije nerealno ocekivati bolje od toga. U danasnjoj situaciji nam je on odlican izbor, a u nju smo se doveli neradom i nemarom.
Ne slazem se ja sa tobom takodjer povodom toga, ali ok, tu smo da diskutujemo. Lendric i Miro su bila sreca velika. Nerealna ocekivanja jer svi ti igraci izbjegavaju ovu ligu, a losiji od Gotala su bili u opticaju. Mi ili mozemo nekome oziviti karijeru ili pomoci da je zavrsi ovdje. Trece nazalost ne. Nije to do kvalitete Zelje, vec lige, drzave, drustva i svega ostalog.

Svi mi srcem razmisljamo, ali mislim da je Zeljo daleko iznad kvalitete ove drzave po mnogim normama. Igraci zaobilaze ovu ligu. Ispravljam se, polovni igraci zaobilaze ovu ligu i to sve vise. Nadam se da ce Ubiparip biti zaista dobar.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hadzijalagic
Kontakt:

sub okt 14, 2017 8:24 am

Koliko para toliko muzike..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

KLIS
Kontakt:

sub okt 14, 2017 10:53 am

Nakon Prosinečkog, izgleda da je i Kodro otpao, sad čitam da neće napustiti Servette. To znači da je sada Amar najozbiljniji kandidat.

Što se tiče gostovanja u Zenici, ako ne pobijede, neka slobodno ostanu tamo i ne vraćaju se. Uvijek sam bio strpljiv i nisam talasao previše, ali im neću oprostiti novi kiks.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

Okolele
Kontakt:

sub okt 14, 2017 10:56 am

Amar je novi selektor 80%..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LeBlue
Kontakt:

sub okt 14, 2017 11:21 am

exbabilon je napisao/la:
sub okt 14, 2017 12:17 am
Vise vjerujem u interno obecanje nego da je to izjavio u medijima. Nece pokupit glasove na racun obecanja koje je dao pred nasim celnim ljudima. Kako bilo, teren bi nam legao ko budali samar.
“Tačno je da planiramo u rebalansu budžeta predložiti renoviranje travnjaka na oba stadiona. Razgovarao sam s ministrom kulture i sporta Mirvadom Kurićem o tome, brzo smo se usaglasili, kao i sa predsjednikom NSBiH Elvedinom Begićem te načelnikom Općine Centar Nedžadom Ajnadžićem. Iduće sedmice planiran je i razgovor o tom pitanju sa načelnikom Novog Sarajeva Nedžadom Koldžom, a u planu je i obilazak Grbavice i Koševa. Želja nam je da na oba stadiona napravimo vrhunske uslove za igru”, kazao je Konaković.

Izgleda da planiraju obadva stadiona, ali sad sta ce biti od toga treba da se vidi.

Plava Porodica
Kontakt:

sub okt 14, 2017 11:30 am

Joj mojne samo obećanja od hadžije..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

sub okt 14, 2017 11:39 am

gradi željo boli te *****

KLIS
Kontakt:

sub okt 14, 2017 11:51 am

Konaković, Begić, Kurić, Koldžo, Ajnadžić. Pa ko ne bi vjerovao ovakvoj ekipi :D
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub okt 14, 2017 12:06 pm

Eh da vidite na TK te bagre :D
Željezničar ante portas !

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub okt 14, 2017 12:07 pm

Ma nista im ne vjerujem, ali eto. Jug nazalost ne mozemo sami izgraditi, samo to znam.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ChWilla
Kontakt:

sub okt 14, 2017 12:07 pm

dream team, sve kapitalci i igrači prevage u istoj ekipi.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava