Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Mulalic Edis
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 14, 2023 12:22 pm

Kakva atmosfera. Meni najbolja na Grbavici ikad. Igrali smo mi i prije Evropu s novim istokom, ali nismo imali onako jaku grupu i nije nikad bilo krcato. Nevjerovatna sinergija navijaca s terenom.
Sto se tice terena na kraju mozemo biti zadovoljni. Nema vise gola u gostima tako da je ovo kao 0 : 0. Meni su oni brzi i spremniji i toga me strah. Medjutim, da smo mi poveli utakmica bi otisla u drugom smjeru tako da bice svega u Bakuu. Treba nam i srece, a sinoc je bas i nismo imali kad smo trebali.
Ali kakvo izdanje na stadionu ouuu. Evo i Index pise o nama. Generalno, euforija, pozitivan naboj 15 dana, pa ono sinoc. Necu nista pametovati o igracima i terenu. Borili su se i zasluzeno je na kraju 0 : 0. Steta sto ne mozemo u Baku.
Grande Miske 💪

Hare79
Kontakt:
Status: Online

pet jul 14, 2023 12:24 pm

To što nisu dozvolili unošenje sokova uštedilo je klubu dosta para. Jer kad je neka frka na terenu blizu istoka svaku tekmu poleti najmanje 20 sokića na slamku Dvojni C. Zbog toga nas redovno Vico kažnjava, a UEFA bi bila još rigoroznija. Tako da se moramo navići da piće i grickalice kupujemo na tribini.
Pohvalno je što su se raja pridržava i preporuke da ne sjede na stepenicama, i tu smo dosta uštedjeli sigurno.
Atmosfera, ponašanje navijača, koreografija Manijaka sve čista desetka.
Borbenost igrača 10, taktika 8, prosječna ocjena za igrače jaka 7, Mekić doktor, Krpa lav, Amoah puma, ostali nako.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet jul 14, 2023 12:26 pm

Ako neko zna dijete koje je sinoc dohvacalo lopte iza gola na sjeveru volio bih ga pocastiti.

Znaci mali je legenda, taman s klupe donesu flasicu vode golmanu on se napije, nas malac pridje i uzme mu je i tako 3-4 puta su mu donosili vodu sa klupe jer je "nestajala".

Jos jedna anegdota sa sjevera posto je njihov golam non-stop pijuckao vodu neko je u jednom trenutku dobacio "j.ebo te otac jesi li covjek ili fontana" .

Jos jednom kazem malom sto je dohvacao lopte iza gola na sjeveru svaka cast.
Alea iacta est!

ExVortex
Kontakt:

pet jul 14, 2023 12:51 pm

cipiripi je napisao/la:
Ako neko zna dijete koje je sinoc dohvacalo lopte iza gola na sjeveru volio bih ga pocastiti.

Znaci mali je legenda, taman s klupe donesu flasicu vode golmanu on se napije, nas malac pridje i uzme mu je i tako 3-4 puta su mu donosili vodu sa klupe jer je "nestajala".

Jos jedna anegdota sa sjevera posto je njihov golam non-stop pijuckao vodu neko je u jednom trenutku dobacio "j.ebo te otac jesi li covjek ili fontana" .

:placeodsmijeha:

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet jul 14, 2023 12:52 pm

Vec smo navikli da smo najposjeceniji stadion u PL
ali biti daleko najposjeceniji u Evropi, e to je vec neki visi level...Jos jednom, bravo !!!
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

flux
Kontakt:

pet jul 14, 2023 12:55 pm

Hare79 je napisao/la:
pet jul 14, 2023 12:24 pm
To što nisu dozvolili unošenje sokova uštedilo je klubu dosta para. Jer kad je neka frka na terenu blizu istoka svaku tekmu poleti najmanje 20 sokića na slamku Dvojni C. Zbog toga nas redovno Vico kažnjava, a UEFA bi bila još rigoroznija. Tako da se moramo navići da piće i grickalice kupujemo na tribini.
Pohvalno je što su se raja pridržava i preporuke da ne sjede na stepenicama, i tu smo dosta uštedjeli sigurno.
Atmosfera, ponašanje navijača, koreografija Manijaka sve čista desetka.
Borbenost igrača 10, taktika 8, prosječna ocjena za igrače jaka 7, Mekić doktor, Krpa lav, Amoah puma, ostali nako.
Nije problem zabrana unosenja, problem je sto nisu obavijestili navijace. Ljudi su navikli donositi grickalice, sokove, pogotovo raja sa djecom plus velike vrucine su bile.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pet jul 14, 2023 12:58 pm

Ja kad dam vidio kroz šta se moram probiti da dođem do izlaza da kupim sok/vodu odustao sam, izdrzat će se žeđ 🤣

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet jul 14, 2023 1:04 pm

cipiripi je napisao/la:

Joj ovo sam i ja cuo :rofl:
LARSSON je napisao/la: Ja kad dam vidio kroz šta se moram probiti da dođem do izlaza da kupim sok/vodu odustao sam, izdrzat će se žeđ 🤣
Bukvalno isto :D
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Qooler
Kontakt:

pet jul 14, 2023 1:05 pm

LARSSON je napisao/la:
pet jul 14, 2023 12:58 pm
Ja kad dam vidio kroz šta se moram probiti da dođem do izlaza da kupim sok/vodu odustao sam, izdrzat će se žeđ 🤣
Sada sam skontao da sam pogriješio. Sokova i vode je nestalo prije početka utakmice na Istoku. Brda flaša kole, fante i kisele od 2l su potrošena. Ona djeca što prodaju sokove su do poluvremena donjela neke pakete vode po 0,5l. Bio je red od 150-200 ljudi, to su potrošili u 2 minute. Mislim da bi se prodalo 20x više nego što je bilo unešeno.

Tako da i da si se odlučio probijati, vjerujem da bi se samo vratio bez soka.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pet jul 14, 2023 1:08 pm

Ma da je proći, pa makar skapavali al napunit opet protiv Nefčija

maxum1921
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet jul 14, 2023 1:44 pm

cipiripi je napisao/la:Ako neko zna dijete koje je sinoc dohvacalo lopte iza gola na sjeveru volio bih ga pocastiti.

Zbog tog poteza klub moze ocekivati kaznu. Jer su sve to sa klupe Dinama prijavili delegatu.

Bas raja ne konta da ovo nije Premijer Liga BiH, da ce za sitnicu nas opaliti po usima. Malom treba 2 vaspitna opaliti da mu vise nikad ne padne na pamet da to radi.

Al eto, nasima je to simpaticno i zanimljivo.....
Iz ljubavi prema tradiciji, živimo Željezničar...

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jul 14, 2023 1:45 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
pet jul 14, 2023 1:04 pm
cipiripi je napisao/la:

Joj ovo sam i ja cuo :rofl:
LARSSON je napisao/la: Ja kad dam vidio kroz šta se moram probiti da dođem do izlaza da kupim sok/vodu odustao sam, izdrzat će se žeđ 🤣
Bukvalno isto :D
Jeste ali je morao vratiti , jer se onaj ne znam sta je fotograf ili sta svadjao sa navijacima na sjeveru i vratio mu , a onda je golmanu onaj njihov dobio 2 flase
Srcu draga, boja PLAVA !

Norsborg
Kontakt:

pet jul 14, 2023 1:48 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
pet jul 14, 2023 12:12 pm
flux je napisao/la:
pet jul 14, 2023 11:39 am
storm_raider je napisao/la:
pet jul 14, 2023 11:36 am
Joj raja se vracala jucer i eksirala na silu sokove ispred stadiona bas masovno. :D
Bruka jedna velika da nije bilo nikakve obavijesti da se ne mogu unijeti sokovi i kospice. Raja je bacila para samo tako.
Kospice su nama na sjeveru dali
Nikada ne daju unijeti sokove.Ovi sto rijetko dolaze to ne znaju.

flux
Kontakt:

pet jul 14, 2023 2:08 pm

Norsborg je napisao/la:
flux je napisao/la:
pet jul 14, 2023 11:39 am

Bruka jedna velika da nije bilo nikakve obavijesti da se ne mogu unijeti sokovi i kospice. Raja je bacila para samo tako.
Kakva laž. Citavu sezonu su se sokovi i kospice unosili. Cak i prosle evropske utakmice je to moglo. To sto ti mozda zivis u dijaspori pa Zelju gledas preko TV, ne moras ovdje nama prosipati lazi.

storm_raider
Kontakt:

pet jul 14, 2023 2:10 pm

maxum1921 je napisao/la:
cipiripi je napisao/la:Ako neko zna dijete koje je sinoc dohvacalo lopte iza gola na sjeveru volio bih ga pocastiti.

Zbog tog poteza klub moze ocekivati kaznu. Jer su sve to sa klupe Dinama prijavili delegatu.

Bas raja ne konta da ovo nije Premijer Liga BiH, da ce za sitnicu nas opaliti po usima. Malom treba 2 vaspitna opaliti da mu vise nikad ne padne na pamet da to radi.

Pa normalno da su prijavili, nije bajramski turnir. Ne razmisljaju ljudi da se u Europi bas sve prati. I meni je simpaticno bilo to sve, ali u konacnici je samo steta po Zelju.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

pile87
Kontakt:

pet jul 14, 2023 2:11 pm

Meni ostaje zal sto nisamo doveli dva ozbiljna igraca i vjerujem da bi mnogo lakse prosli ovaj Dinamo, ovako je to upitno, Kosoric moze igrati kada smo iscrpili sve druge opcije, ako ce grijesiti daj barem Drinu neka grijesi. Imam osjecaj da njegova nesigurnost se prenosi na Cocu i na golmana(na njega sa velikim razlogom) dva puta istu gresku napravi na jednoj utakmici koje ne bi trebao napraviti ni pocetnik. Rustem je jednom-dvaputa promjenio stranu i to je sve sto je uradio. Mozda je do mene pa sam ocekivao vise... paticemo se sa lijevim krilom opet kao nekad...Sad ih malo bolje poznajemo i oni nas. Nije nemoguce da ih prodjemo a ne bi bilo iznenadjenje da i oni nas izbace.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

IlProfessore
Kontakt:

pet jul 14, 2023 2:12 pm

Bila je situacija početkom drugog poluvremena čini mi se, ili je možda čak i početak utakmice, halalite, svakako mi je od sinoć sve u magli kao da sam doživio mali moždani udar, kada je jedan od dječaka koji dohvaća lopte ubacio istu duboko u teren, a mi smo bili u posjedu lopte i kidisali na go, ono me je baš izbacilo iz takta, ali nisam vidio sve jer sam bio na istoku skoro skroz do juga, i još par puta su djeca trampavo i presporo dodavala lopte, mora se odraditi jedan ozbiljan razgovor sa njima i objasniti im neke stvari.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

flux je napisao/la:
pet jul 14, 2023 2:08 pm
Norsborg je napisao/la:

Kakva laž. Citavu sezonu su se sokovi i kospice unosili. Cak i prosle evropske utakmice je to moglo. To sto ti mozda zivis u dijaspori pa Zelju gledas preko TV, ne moras ovdje nama prosipati lazi.
Onda smo mi do sada imaginarne sokove unosili, a da tribina su letjeli hologrami dvojnog c na igrace :placeodsmijeha:

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pet jul 14, 2023 2:13 pm

IlProfessore je napisao/la:
Bila je situacija početkom drugog poluvremena čini mi se, ili je možda čak i početak utakmice, halalite, svakako mi je od sinoć sve u magli kao da sam doživio mali moždani udar, kada je jedan od dječaka koji dohvaća lopte ubacio istu duboko u teren, a mi smo bili u posjedu lopte i kidisali na go, ono me je baš izbacilo iz takta, ali nisam vidio sve jer sam bio na istoku skoro skroz do juga, i još par puta su djeca trampavo i presporo dodavala lopte, mora se odraditi jedan ozbiljan razgovor sa njima i objasniti im neke stvari.
U drugom poluvremenu, kad je lopta plesala po liniji, ali nije izašla, još njihov igrač namjerno nabi prema golu loptu da sudija prekine, sreca nije. U prvom poluvremenu neko je sa jugozapada nabio loptu teren i prekinuo nam akciju

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jul 14, 2023 2:15 pm

storm_raider je napisao/la:
pet jul 14, 2023 2:10 pm
maxum1921 je napisao/la:

Pa normalno da su prijavili, nije bajramski turnir. Ne razmisljaju ljudi da se u Europi bas sve prati. I meni je simpaticno bilo to sve, ali u konacnici je samo steta po Zelju.
Nije mali kriv nego navijaci sa sjevera koji su galamili da mu skloni flasu , sta ce dijete
Srcu draga, boja PLAVA !

Trenutno korisnika/ca: BHDragons, Bing [Bot], cipiripi, Diverzant, Hare79, kvalitet, Norsborg, PlavaDobrinja1921 i 75 gostiju.

Prijava