U principu ne,da je bilo smetnji ne bi dobili urbanističku.
U principu ne,da je bilo smetnji ne bi dobili urbanističku.
Dodaj i ono sto su pisali neki dzahili da si lazni hadzija, da si hadz obavio u Turskoj..
Ma zato i kazem da je i do kraja novembra, extra je. Prosli put je bilo onih svakakvih problema pa ni ne znam koliko je sve ono trajalo oko dozvola. Raduje me ovo strasno.
Ja sam cuo da je na sjever postavljena (cini mi se juce) velika web kamera tako da cemo brzo imati live
jesteBosanski lonac je napisao/la: ↑pet sep 29, 2017 9:21 pmJe li ovo ofarban onaj zid na jugu u plavo ili mi se čini?
Hvala.Hurmasica je napisao/la: ↑pet sep 29, 2017 9:24 pmjesteBosanski lonac je napisao/la: ↑pet sep 29, 2017 9:21 pmJe li ovo ofarban onaj zid na jugu u plavo ili mi se čini?
Halal im bilo,mladi su nadoci će
Na kojoj poziciji igra taj drugi sto treba doci?
Ako je tako kako kazes da treba pola godine da se to obavi ne bi bilo lose ako ima novca da se izleti da sad recimo od novembra urade poslovne prostore ispod istoka, ja mislim da je to manje od tri mjeseca posla da se sredi grubi beton, instalacije, cijevi, drvenarija, staklo, krecenje,...itd. Da u 2018 ako nista to krene u rentanje da imamo cist novac za poslovanje kluba.avlami97 je napisao/la: ↑pet sep 29, 2017 9:42 pmUrbanisticka saglasnost važi jednu sa mogucnoscu produzenja na još jednu godinu. Urbanisticka je prvi korak za dobijanje gradjevinske dozvole. Da bi se dobila gradjevinska, mora se pribaviti mali milion saglasnosti i razlicitih projekata. Naravno, hrpa raznih rjesenja i projektantske dokumentacije mora biti pravosnazna. Tek nakon pravosnaznosti gradjevinske dozvole, i raznih tendera moze se pristupiti gradnji. Ukoliko uspijemo papirologiju zavrsimo u roku od pola godine, ja ću biti zadovoljan. Ovo ne vrijedi, ukoliko su naši vec ranije svu papirologiju pripremili i cekaju samo da je cuhnu opstinarima u proceduru.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Bog te čuogavran je napisao/la:Ja kontam da ce propala dinastija vec na zimskoj pauzi zakopati temelje
Bob graditeljavlami97 je napisao/la:Bog te čuogavran je napisao/la:Ja kontam da ce propala dinastija vec na zimskoj pauzi zakopati temelje![]()
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Ako zatvore finansijsku konstrukciju, sigurno hoće.
Pocetkom februara.Bosanski lonac je napisao/la: ↑pet sep 29, 2017 10:11 pmAko zatvore finansijsku konstrukciju, sigurno hoće.
I ja mislim da će se to dogoditi.