storm_raider je napisao/la:barbarez je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Treba se i nasaliti, ali necemo ovdje cirkus praviti. Bilo je simpaticno na pocetku, kasnije sve u cemu se pretjeruje postaje dosadno. Malo opustenija varijanta je chat, tamo imate Larsona koji ima instrukcije da ima malo "labavije" kriterije. Ovdje cemo omoguciti nesto normalniju diskusiju.
Vratimo se na topic: uskoro mozemo ocekivati stopera. Ciljano pojacanje, ne znam o kome se radi, ali znam da nije Dzidic.
Ta prica o Sharbiniju je pretjerana i nema mnogo istine.
Hajde super da se dovedu ciljano stoper i krilo. Mada onako iskreno nekad treba ici i na kartu da se dovede neko kao neki odgovor na ova pojacavanja drugih, cisto sa psiholoskog aspekta.
Nekako mi u glavi odzvanjaju Dejine rijeci, mi smo glavni kqndidati za titulu i nekako vjerujem da mi jos nismo rekli zanju rijec na dolaske.
Ali ne mogu se oteti dojmu da je sad malo i u igri psiholoski rat oko dolazaka. Malo se mi zaholcali, sad malo oni. Generalno ne mora to puno znaciti na terenu, ali znaci puno u nekoj psiholiskoj igri i pripremi.
Treba nama realno dobro krilo lijevo,koje donosi prevagu i stoper . A mozda cak i dobar kreativac tipa Zeba. Mada vidjecemo sta ce ponuditi Spanac i Ugljesa uz Jovana.Ostatak ekipe jako dobar .
Koja tacno pojacavanja drugih? Ahmetovic, Saric? Ovo sve ostalo su nagadjanja, tipa Sharbini, Kvrzic. Ne mislim da mi sa ovim pojacanjima (Hervas, Radinovic, Pozder) nekome imamo potrebu da odgovaramo. Bice tu jos lijevo krilo i stoper i to je to. Ako ne bude odlazaka, osim Nede, Hodzurde i mozda E. Sadikovica - puna saka brade.
Pa ja se slazem da mi imamo odlican tim ,sa ta 2 ciljana uz ostanak kljucnih igraca. A za ovaj odgovor na pojacanja, govorim hipoteticki da je nekad pored ciljanih pojacanja,potrebno nekad dovesti nekog iz nekih drugih razloga. Koji vise psiholoski daju dojam i efekat. Naravno da je rad i planjiranje tima nesto sasvim drugo i uz teren jedino mjerilo. Ali nekad treba , ko onda sa Duljevicem psiholoski zaigrati.
Ne treba spekulisat sad ko ce kome doci, slazem se da nagadjanja nisu mjerilo,ali nekako je lijepo krenula nasa prica, daju se optimisticne najave i od uprave a i raja dosta po forumu pise i najavljuje tek se krenulo ovo ono, bice ovo ono. ..
Naravno da onda i raji porastu apetiti jer je sve to taj psiholoski aspekt. Pa da se ne lazemo to je i dovelo do onake euforije i posjete na proljece.
Zato i kazem nekad je psiha podjednako vazna u startu kao i sam rad u klubu i desavanja na terenu.
Sad ko ce vise pokazat Ahmetovic ili Pozder, Hodzic ili Hervas, to cemo vidjeti.
Gledamo sebe naravno, ali slazem se da ako ne bude kljucnih odlazaka uz ta 2 ciljana , mi imamo odlican tim .