Ni mi ne znamo u kojoj formaciji cemo izaci, a kamoli protivnikfcz je napisao/la:Kakav je ba ovo sou sa sastavom...
Santos će ući umjesto Bekrića vrlo brzo, tako da će biti krilo a Ara će se vratiti u napad sa Krpićem.Maestro_1921 je napisao/la:Ma Ara je umjesto Santosa na krilu, sumnjam da ćemo s dvojicom napadača.
Vidjet ćemo hajde. Ako uđe Santos umjesto Bekrića, a Ara pređe u napad, onda nemamo desetke. Onda možda 4-4-2, al haj vidjet ćemo.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 4:20 pmSantos će ući umjesto Bekrića vrlo brzo, tako da će biti krilo a Ara će se vratiti u napad sa Krpićem.Maestro_1921 je napisao/la:Ma Ara je umjesto Santosa na krilu, sumnjam da ćemo s dvojicom napadača.
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
salle86 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 3:00 pmZašto navijači Sarajeva pišu na ovoj temineroazzuro je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 2:36 pmKukatori, možda su vam zaboravili javiti. Mi smo treći i imamo sve u svojim rukama, sa dvije pobjede smo SIGURNO u Evropi! To je ipak situacija koju smo svi priželjkivali prije par dana.
![]()
Fali nam go. Raja je u grcu i cim ga zabijemo tada ce sve goriti.Leon_Professional je napisao/la:Tanka atmosfera i naboj.
Ne miriše na dobro. Posušje bezveze ekipa
Ma dobit cemo mi ovo, iskombinovat ce Santos nesto u drugom garant.blueboy je napisao/la:Čije evropske utakmice?