Kad tako sve znas reci nam kad da ocekujemo krilo i stopera?DANAN je napisao/la:Bili su i kod onih hadalja u SD.
Kad tako sve znas reci nam kad da ocekujemo krilo i stopera?DANAN je napisao/la:Bili su i kod onih hadalja u SD.
Moram se do pola složiti sa vama, da, bog će pomoći pravednima to stoji ali da bi dočekali tu vrstu pomoći moramo je zaslužiti i pokazati da smo sve učinili i ali ni bog ne pomaže ako se ne boriš. Možda je glupo porediti vic i mješati ga u ovu priču ali sigurno ti je poznat onaj kada se Mujo utapao a Suljo tri puta dolazio da mu pomogne, on odbijao jer "bog ćeOmar500 je napisao/la:Nisu tada uspjeli, a nece ni sada. Kopirao bih ove rijeci velikog Josipa u potpis, ali je predug nazalost za isti.za_zivot_cijeli je napisao/la:ne znam, ja sam takav. vjerujem da se pravednost, postenje, trud, rad i sve ono sto insana cini insanom s vremenom isplati. neko ceka duze a neko krace, ali pravedni na kraju budu pobjednici. mozda sam otisao predaleko sa ovom pricom ali zaista vjerujem da je tako.Rodom s mejtaša je napisao/la:
To je istina, ali to je toliko rijetka kategorija da kao i da ne postoji i ne bih se time bavio. Krupne su to riječi.
maloprije sam na prethodni post dodao i rijeci naseg Joska pa cu ih i sada ponoviti u nadi da ce nam upravo one biti vodilja do onoga sto je ispravno ciniti u ovom i svakom drugom vremenu.
"Zadržite svoj novac drugovi! I bonove za hranu što mi nudite. Novac mi neće vratiti iskrene prijatelje koje je odnio rat, a novi mi ne trebaju radi njega. Didovi su mi bili željeznički radnici, a spomen na njih je sve imetka što mi u srce stade uz želju da očuvam za života. Ne! To je moj odgovor gospodo. I neka moje kolege igraju. Ja preći neću. Lopta je igra časti. 9:1 smo vas tukli, časno se s porazom ne mirite? Kako da prođem među starim prijateljima i radnicima? Da ljudi govore da su Domorocki fukare? Ja ostajem uz njih a vi radite šta želite"
Josip Joško Domorocki
Tvoje NE ucinilo te legendom!
Upravo to,pretežno slance ovdje pošalju.Hadzijalagic je napisao/la:Inspekcija u zadnjih desetak dana dosta intenzivno radi.. Navodno su dosli iz drugih kantona a primarni zadatak im je kaznjavanje radi neprijavljenih radnika.. Mozda su i nama svratili u okviru tih aktivnosti..
Ma bolan obustavi !za_zivot_cijeli je napisao/la:u potpusnosti se slazem s tobom. samo mi se cini da se moj prijedlog za borbu u nekoj mjeri razlikuje od tvog.
ja sam rekao da mi moramo postati pozeljan partner svakome, pa tako i lokalnoj zajednici, kako bi i zajednica od nas imala neke koristiti. mi se za to trebamo boriti. a to znaci, kupovati jeftino a prodavati skupo, proizvoditi, popravljati.... a ne graktati po forumima ili pred opstinom.
na kraju krajeva, svi cemo imati priliku na glasanju reci sta mislimo. idividualno i tajno a ne javno i kolektivno sto nas moze svrstati na jednu stranu a to ne zelimo.
mi smo na svim stranama. svaciji i niciji. tako mora ostati.
naravno da je red i ono vaznije od toga, obaveza svakog od nas.Izlija je napisao/la:Ima više vidova borbe, jedan je da se držiš svog časnog puta i pravca a drugi je da nedaš dušmana da razvaljuju ono što si teškom mukom i odricanjem stekao. Usijeh je nemoguć bez oba vida borbe u ovakvom okruženju. Ja nisam za neko nasilje ili nešto slično ali " bez rukavica " se mora distancirati od dušmana. Svi smo mi ovdje okupljeni oko Želje i samo nas on i interesuje ali ako nas neko deceniju j*be i nevadi valjda je red da se okrenemo i zaštitimo svoju gu*icu.
Ti si veći idealista od mene, trebao bi ubaciti i jednu malu dozu realnosti. Ali malo smo se odmakli od trenutne teme pa hajde da se vratimo u njene okvire, nije da nisi u pravu ali hajde da ljubav pobjedi, i ja sam za tu opciju.za_zivot_cijeli je napisao/la:!
Mozda sutra ili tokom naredne, taman je u ponedjeljak prozivka pa cemo vidjeti sta ce biti.fk1921 je napisao/la:Imal ista od booma ove sedmice?
Izlija je napisao/la:Ti si veći idealista od mene, trebao bi ubaciti i jednu malu dozu realnosti. Ali malo smo se odmakli od trenutne teme pa hajde da se vratimo u njene okvire, nije da nisi u pravu ali hajde da ljubav pobjedi, i ja sam za tu opciju.za_zivot_cijeli je napisao/la:!
krilo, stoper, i golman to bi bilo to ? jel takoElegant je napisao/la:Mozda sutra ili tokom naredne, taman je u ponedjeljak prozivka pa cemo vidjeti sta ce biti.fk1921 je napisao/la:Imal ista od booma ove sedmice?
Jos par pojacanja uz odlaske i to je to.
Sta Koldzo ima sa inspekcijom porezne uprave zivota ti?boja mora je napisao/la:inspekcije šalje Koldžo i u to budite sigurni. Znam iz ličnog iskustva da mu se ništa ne može vjerovati a kamoli nešto pregovarati i dogovarati sa njim. Spreman je na sve i užasan lažov a stranka ga gura jer mnoge njene članve iz vrha financijski pomaže. Zato je jedini način da načelnik bude imalo normalan i poštuje volju glasača i pomaže Želji što više apelovati da se glasa za bilo koga osim za njega. I to nama ovdje kao vatrenim navijačima treba da je zadatak.
ama veca nema pravo da brani dvijee utakmice u sezoni dok je fejzic povredjen . kad veci istekne suspnezija vraca se na gobianco blu je napisao/la:traži se golman, to znači da će Veca ponovo na klupu. Baš mi krivo radi toga