pare od istoka Miske preusmjerio na tvoj računshzna je napisao/la:Ne da mi familija u Sa.
@BlueFamily eto i mene ako on plaća, hoću i ja da indirektno uzimam Dini pare

pare od istoka Miske preusmjerio na tvoj računshzna je napisao/la:Ne da mi familija u Sa.
volim kad me ti prozivas pogotovo po forumu alahami, jasam reko za memisa dao sam momcima dokaz zasto nije htio kod nas da nije bilo do njeg da mu se s ocem pricalo , ali naravno krstajic je reko da je igrac van prostora BIH i nasi uzeli , jahica ... :shishabaxuz87 je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/samir- ... /160730085
mirsso zajebo si nas brate sto to??'
@tm8782 en on vam potvrdi sto ja znam da nam se nude mnogi da se pregovora da bi finis mogo bit dobar ako sta ne opako ne krene on jedino nezna za stilu, znam da kostic zeli ljevo kriloo , da zeli veznog mozda je to 10 u vidu stilee , jasam reko da buba nije otiso vanii potpiso bi obojica su kontaktirani bili , e sad , stila ceka ponudu vani nadam se da nece vani otic da ce doci , zamislite jedno top ljevoirfo je napisao/la:ne mozes mi to radit mirso, ne radi ni jedna apoteka sadKazanova je napisao/la:Stilic pred potpisom jel dovljna ta infooooo jos je tuLARS1921 je napisao/la:mirso ajde baci nam jednu insajdersku
cekam odg stileeeeeeeeee hahahahahahahahah , da cujem ono sto sam cuo iz usta cenanaGrbavica je napisao/la:mmmmiirsssoo immmaaašššl liiiiii ttti dokkkazzeee zzza ttttooooooo
jahhhh za ovu dozvolu za istok ova sedmica bi se trebala dobit ili ubrzo ito jos da kazem necu nista vise , hvala stos me branio na onom postu nedavnoLARS1921 je napisao/la:mirso moraš mi poslat na pm dokaze, ako dođe štila imaš džaba šalovanje od grbavice
bude brate otidjiiiiii .. fino mjestooooooo nes se pokajatGrbavica je napisao/la:oplata je spremna još da šiljak da za armaturu i eksere i idemo sa radovima sve će biti gotovo za 3 dana
mirsoo ima ligore kod ćenana u onom lokalu
đe neću mirso ti si jedini ovdje da valjaKazanova je napisao/la:jahhhh za ovu dozvolu za istok ova sedmica bi se trebala dobit ili ubrzo ito jos da kazem necu nista vise , hvala stos me branio na onom postu nedavnoLARS1921 je napisao/la:mirso moraš mi poslat na pm dokaze, ako dođe štila imaš džaba šalovanje od grbavice![]()
hvala brt ama prenesem podjelim sto cujem sa svima vama , ma brt , bolje da sutim radi ostalih forumasaLARS1921 je napisao/la:đe neću mirso ti si jedini ovdje da valjaKazanova je napisao/la:jahhhh za ovu dozvolu za istok ova sedmica bi se trebala dobit ili ubrzo ito jos da kazem necu nista vise , hvala stos me branio na onom postu nedavnoLARS1921 je napisao/la:mirso moraš mi poslat na pm dokaze, ako dođe štila imaš džaba šalovanje od grbavice![]()
šta je reko ćenan
Ma časti on, misliš da bi drugačije prihvatio poziv?Eisenbahner1921 je napisao/la:pare od istoka Miske preusmjerio na tvoj računshzna je napisao/la:Ne da mi familija u Sa.
@BlueFamily eto i mene ako on plaća, hoću i ja da indirektno uzimam Dini pare