Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 09, 2016 12:30 pm

logme je napisao/la:
boju dao si nebu... je napisao/la: :palacdole:

Dovoljno je da glasa protiv njega samo pola od onih deset milja ljudi kada je obecao bagere. 8-)
Namazan je on svim bojama. Garant će opet penzionerima dati šta para pred izbore
Evo u mojoj mahali na cvili prosiruju cestu. Iza parkove rade. Mislis da ce iko od ovih stanara razmisljat o Zelji ? Hoce k. Oni ce reci, covjek fino radi evo sve nam sredio, treba glasat za njega itd itd.. nazalost tako nam je brate

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet jun 09, 2016 12:34 pm

mi kao klub, clanovi, navijaci, simpatizeri i prijatelji ne trebamo uopste da komentarisemo na tu temu.

duboko vjerujem da bavljenje politikom nije casno zanimanje i mi koji zivimo Zeljeznicar se ne bi trebali baviti time.
jedno je glasanje u intimi kabine a drugo naglabanje po forumima i sl.
ostanimo iznad te kaljuze. to je jedino ispravno.

MI SMO ZELJEZNICAR!
niko nas nicim ne moze kupiti!!!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet jun 09, 2016 12:41 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:mi kao klub, clanovi, navijaci, simpatizeri i prijatelji ne trebamo uopste da komentarisemo na tu temu.

duboko vjerujem da bavljenje politikom nije casno zanimanje i mi koji zivimo Zeljeznicar se ne bi trebali baviti time.

MI SMO ZELJEZNICAR!
:palacgore:

Dolina
Kontakt:

čet jun 09, 2016 12:42 pm

Kada se vidi ko su mu protivkandidati dođe mi da se grohotom nasmijem. Ostaće načelnik definitivno a mi ćemo graditi stadion i bez njega.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

CARSONIO
Kontakt:

čet jun 09, 2016 12:45 pm

Dolina je napisao/la:Kada se vidi ko su mu protivkandidati dođe mi da se grohotom nasmijem. Ostaće načelnik definitivno a mi ćemo graditi stadion i bez njega.
ali fakat kakvi su ovo kandidati tako sam se razocarao samo bezveze trose pare na izbore daj im dok ne umru

Mirek11
Kontakt:

čet jun 09, 2016 12:46 pm

MATORI je napisao/la:
Mirek11 je napisao/la:Jedna informacija koja može biti interesantna za Grbavicu i daljnju borbu oko gradnje:

N1 saznaje da će kandidat za načelnika Općine Centar biti Nedžad Ajnadžić, trenutno predsjedavajući Općinskog Vijeća dok će kandidati za načelnike preostalih sarajevskih općina biti aktuelni načelnici: Nedžad Koldžo u Novom Sarajevu i Semir Efendić u Novom Gradu.
Još jednom,
što saletimo papira i radova do izbora - saletili smo!
Biću jako obradovan ako me stvarnost poslije oktobra demantuje
i prihvatiti sve kritike tipa da memam pojma, da sam bez veze dramio,
da se više ne javljam - ma sve šta god bilo ko od vas kaže...
I ja isto mislim ali trebamo biti mudri i cekati do pred izobre da vidimo kako ce se rjesavati situacija. Sigurno da ce i on kalkulisati, cekati zadnji momenat da nesto uradi i dobije dodatnih glasova. Ne znam ko su ostali kandidati i sl.. ali nasi trebaju max. iskoristiti ovaj period do izbora i pritiskati, lobirati sve kako bi tobili neophodne dozvole.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet jun 09, 2016 12:52 pm

nas najveci zadatak je stvoriti jak i respektabilan kolektiv koji ce biti pozeljan partner svakome, i privatnom i javnom kapitalu. moramo se izdici do mjere da svi oni vide interes u dolasku nama sa projektima, idejama, prijedlozima i sl... a ne da mi hodamo od vrata do vrata i trazimo selameta i merhameta.
vjerujem da se mozemo izdici do tog nivoa predanim i postenim radom, mudroscu i zajednistvom.... za tako nesto nam treba vremena, i mozda neki od nas nece docekati to vrijeme, ali nasa djeca ce u njemu uzivati i s ponosom se prisjecati roditelja/brace/prijatelja koji se nisu prodali lokalnom nacelniku, stranci, ili nekom privatniku za "saku dolara"....

to treba biti nasa misija, sacuvati dostojanstvo i obraz kluba u ovim teskim vremenima za sve, pa i za nas klub.

neka nam rijeci naseg Joska zvone u usima svaki put kada se od nas ocekuje da zauzmemo bilo ciju stranu.

"Zadržite svoj novac drugovi! I bonove za hranu što mi nudite. Novac mi neće vratiti iskrene prijatelje koje je odnio rat, a novi mi ne trebaju radi njega. Didovi su mi bili željeznički radnici, a spomen na njih je sve imetka što mi u srce stade uz želju da očuvam za života. Ne! To je moj odgovor gospodo. I neka moje kolege igraju. Ja preći neću. Lopta je igra časti. 9:1 smo vas tukli, časno se s porazom ne mirite? Kako da prođem među starim prijateljima i radnicima? Da ljudi govore da su Domorocki fukare? Ja ostajem uz njih a vi radite šta želite"

Josip Joško Domorocki
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u čet jun 09, 2016 1:00 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Dzezvar
Kontakt:

čet jun 09, 2016 12:55 pm

Jutros smo imali poasjetu mislim poreske inspekcije.Po drugi put u vrlo kratkom vremenu.
Sve je proslo u redu.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Plavi orkestar
Kontakt:

čet jun 09, 2016 12:59 pm

Sad treba odigrati pametno.Ne zuriti sa izjavama oko izbora.Manijaci su sa svojim porodicama ogromno biracko tjelo koje moze štošta promjeniti.Koldzo treba nama mi sad trebamo njemu.Obostrani interes postoji i to treba iskoristiti.Puno je vremena do izbora i Koldzo moze popraviti stvari.Treba razgovarati sa njim.Sigurno u Zelji i medju našim navijacima ima ljudi koji su bliski sa njim i koji mogu sjesti sa njim i iznijeti ponudu na sto.Ja znam da je raja ogorcena kao i ja licno sa svim ovim dešavanjima i da se mnogima kosa na glavi dize pri spomenu imena Koldzo ali mi moramo igrati njihovi igru i gledati svoj interes i sjesti sa njim za sto.Ako hoce glasove od svih onih koji vole Zelju i clanova njihovih porodica on se pod broj 1 mora distancirati od onih par lešinara iz SD,pod broj 2 izdati urbanisticku i gradjevinsku dozvolu za uradjene radove i one koji su planirani,pod 3.mora ispoštovati odluke Opštinskog vijeca i uplatiti na racun iznos odobrenih sredstva iz Opštinskog budzeta namjenjenih FK Zeljeznicar.On ove tri stavke moze vrlo brzo i bez problema završiti i automatski postati neko ko se brine i misli na opštedruštveno dobro,neko ko se stavio u sluzbu gradjana, neko ko se stavio na stranu pravde i kao takav zasluzuje naše glasove.U suprotnom na terenu raditi Koldzinu masovnu antikampanju i svojim glasovima podrzati njegovog konkurenata.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Rodom s mejtaša
Kontakt:

za_zivot_cijeli je napisao/la:mi kao klub, clanovi, navijaci, simpatizeri i prijatelji ne trebamo uopste da komentarisemo na tu temu.

MI SMO ZELJEZNICAR!
Niko se danas pametan ko misli umirat i polagat račun na Sudnjem danu ne bavi politikom, ali je problem kad se ona počne baviti nama, a bavi se itekako. U takvoj situaciji ne smijemo biti naivni. Ako Koldžo opet prođe a do izbora ne dobijemo papire, nikad mi stadion napraviti nećemo. Ako nam ne prođe ona promjena regulacionog plana opet mi stadion napraviti nećemo. Ovo ti nema veze ni sa kakvim zakonima i pravima već isključivo sa guzonjama iz političkiih partija, pa ti vidi kako ćemo bez "bavljenja" politikom.

Kapiten
Kontakt:

ma Koldzo dobija u hendikepu (-4,5k).
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:01 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:

MI SMO ZELJEZNICAR!
Niko se danas pametan ko misli umirat i polagat račun na Sudnjem danu ne bavi politikom, ali je problem kad se ona počne baviti nama, a bavi se itekako. U takvoj situaciji ne smijemo biti naivni. Ako Koldžo opet prođe a do izbora ne dobijemo papire, nikad mi stadion napraviti nećemo. Ako nam ne prođe ona promjena regulacionog plana opet mi stadion napraviti nećemo. Ovo ti nema veze ni sa kakvim zakonima i pravima već isključivo sa guzonjama iz političkiih partija, pa ti vidi kako ćemo bez "bavljenja" politikom.
pravednima Bog pomaze!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:04 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:

MI SMO ZELJEZNICAR!
pravednima Bog pomaze!
To je istina, ali to je toliko rijetka kategorija da kao i da ne postoji i ne bih se time bavio. Krupne su to riječi.

Ajzea
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:05 pm

DANAN je napisao/la:Jutros smo imali poasjetu mislim poreske inspekcije.Po drugi put u vrlo kratkom vremenu.
Sve je proslo u redu.
Boldirati..
Vala i neka dolaze sto cesce.

shzna
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:07 pm

Kada ste Ajzei doveli Radinovića, dovedite i meni Kostića!
1987

fanaticZeljin
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
DANAN je napisao/la:Jutros smo imali poasjetu mislim poreske inspekcije.Po drugi put u vrlo kratkom vremenu.
Sve je proslo u redu.
Boldirati..
Vala i neka dolaze sto cesce.
Imal na vidiku posjeta kakvog dobrog stopera i krila
Srcu draga, boja PLAVA !

exbabilon
Kontakt:

Ne znas ko je gori, Koldzo ili protukandidati...nit glasat za nekog od njih, nit ne glasat, a ni glasat za njega... tugo moja..

vrbanjusa
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:08 pm

shzna je napisao/la:Kada ste Ajzei doveli Radinovića, dovedite i meni Kostića!
PA doveli smo Kostića :ganja:

http://fkzeljeznicar.ba/milos-kostic-no ... car/20522/" target="_blank
21 10 4

Petrović Slavko

shzna
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:10 pm

vrbanjusa je napisao/la:

:ganja:

Ivana, Ivana. :shisha:
1987

Ajzea
Kontakt:

čet jun 09, 2016 1:10 pm

vrbanjusa je napisao/la:

:rofl:
Ako se kojim slucajem dovede stoper Kostic, bicu uvjeren da u i oko kluba vlada nepotizam. Zato, ne dovodite Kostica !
Krepaj shzna. :kafa:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava