Upravo tako, nedostaju dva stopera koja moraju biti vrh osim ako ovo nece biti formacija samo za domace utakmice ili ce raditi odredene transformacije u fazama odbrane/ napada.1921.ba je napisao/la:3-5-2 ? hmmmm
Kosorić - ? - ?
onda bi full bekovi bili memija i husic, sredina jervas, secerovic, balgojevic, radinovic, zahirovic, napad lendric i boske
Upravo sam zelio i ja to da kazem da ce radno vrijeme igraca biti uvedeno od 8h do 17h kao kod svih evropskih ekipa info je tacan 100%ChWilla je napisao/la:dobro si rekao, otprilike tako nešto i jeste u pripremi...
nek nam da zenku na tribine, a neka njega na grobljufk1921 je napisao/la:I ja sam cuo da ce radovac preci kod nas
Maloprije prodjem pored Damaska, sjedi sa Siljkom i puse onu vodenu lulu. Vidim neka fascikla u ruci.. Osjetio se neki dobar mix, iako mrzim onaj stalak sto se pusi iz njega.fk1921 je napisao/la:I ja sam cuo da ce radovac preci kod nas
Znaci sad mu je cijena milion, bicemo skuplji od konafk1921 je napisao/la:I ja sam cuo da ce radovac preci kod nas
Doci ce da hervasu pravi drustvoAjzea je napisao/la:Maloprije prodjem pored Damaska, sjedi sa Siljkom i puse onu vodenu lulu. Vidim neka fascikla u ruci..fk1921 je napisao/la:I ja sam cuo da ce radovac preci kod nas
Dzidic hoce stan i finu platu, zato nema nista od njegChoks je napisao/la:Kosoric i Džidić kako fino izgleda. I Bobić na golu par kola
Igramo 451 od kad se Amar vratio on je promjenio sa 442 inace Amar je prvi put kad je preuzeo Zelju isto tako uveo tu 442 formaciju upravo sa te 352.Kapiten je napisao/la:ma ne neprirodno u tom smislu, zato sam i stavio navodnike. Nesto mi zvuci nestvarno da mi igramo 3-5-2Model1964 je napisao/la:Što neprirodno?Igramo ovu 4-5-1 ne znam vise ni od kad...
Svakako bih volio to vidjeti. Imamo fine krilne igrace za tu formaciju... mogu igrati u oba smjera ako se dobro spreme
prvo dok nam spahic dodje pd kripsaChoks je napisao/la:Kosoric i Džidić kako fino izgleda. I Bobić na golu par kola
I Norvezanin za trenera, a Violina ce biti sportski direktor.Tolko trofeja covijrk ima , zalosno je da propada bez kluba !!LARS1921 je napisao/la:prvo dok nam spahic dodje pd kripsaChoks je napisao/la:Kosoric i Džidić kako fino izgleda. I Bobić na golu par kola
Je li to neki info ili sta?!Choks je napisao/la:Kosoric i Džidić kako fino izgleda. I Bobić na golu par kola
ama sprndacija popare i amora , pogledajte statuse popare amora , treba iskoristit rasulo u slobodi uzet ordagica i veslinovica dok ih kone nisu kaparisalefk1921 je napisao/la:I ja sam cuo da ce radovac preci kod nas
Sprdam se i jaDon Juan je napisao/la:ama sprndacija popare i amora , pogledajte statuse popare amora , treba iskoristit rasulo u slobodi uzet ordagica i veslinovica dok ih kone nisu kaparisalefk1921 je napisao/la:I ja sam cuo da ce radovac preci kod nas
Pa da sa sjevera orifk1921 je napisao/la:I ja sam cuo da ce radovac preci kod nas