bajo ovo ti nije trebalo, ne udaraj na fočakeMinjore je napisao/la: Focak zao mu bilo dati na kremu za suncanje lovu i zagorio sav..

bajo ovo ti nije trebalo, ne udaraj na fočakeMinjore je napisao/la: Focak zao mu bilo dati na kremu za suncanje lovu i zagorio sav..
Bajo moj na svoj racun se salimLARS1921 je napisao/la:bajo ovo ti nije trebalo, ne udaraj na fočakeMinjore je napisao/la: Focak zao mu bilo dati na kremu za suncanje lovu i zagorio sav..
shzna je napisao/la:Prosle godine u Ulcinju kad sam bio Zeljo uzeo Ferenca 2:0.
Ove godine Olimpica 2:0 a ja u CG. Mogao bih i cesce na more
Sredi mu apartmane za cijelu godinu.tm8782 je napisao/la:Sto se nisi javio prije da ti sredim jeftinije jos apartmane...shzna je napisao/la:Ulcinj zakon, i po plazi i po cijenama![]()
bujrum familijo![]()
Ljudi iz Groningena veći zavodnici ženskog dijela familije od našeg Mirsebaxuz87 je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/samir- ... /160730085
mirsso zajebo si nas brate sto to??'
Kazanova je napisao/la:znaci suska se nestooooooo , znas nesto larsyLARS1921 je napisao/la:Moraš nam mirso završit nekog. Ja očekujem sutra jako lijevo krilo, ali betonKazanova je napisao/la: joj larsooooooo kako bi lego na ovu ekipi bar stilaaaaaaaa sam da ne ode vani nasi ga prilome dajte mu 20.000 eura platu da bude
ma brt izradi nas buba da vani nije doso on je bio planiran za krilo ljevoooooo znam da kosta zeli ljevo krilo i 10 pravu znam da misli na stilu , tesko cemo do njeg al jbgLARS1921 je napisao/la:Kazanova je napisao/la:znaci suska se nestooooooo , znas nesto larsyLARS1921 je napisao/la:
Moraš nam mirso završit nekog. Ja očekujem sutra jako lijevo krilo, ali beton
ne znam moj mirsoni, zato ja govorim tebi da nam zavrsis i da ga ocekujem sutra, inace nista od tebe
Plava Porodica je napisao/la:@shzna kuku se tebi ako granicu predjes,ili ne daj Boze da te vidim po sarajevskim lokalima.
Bavi se pecanjem, zivi od turizma, snadji se, ali se ne vracaj..
Zove nas Benko na pivu, hoćemo li ?Minjore je napisao/la:Plava Porodica je napisao/la:@shzna kuku se tebi ako granicu predjes,ili ne daj Boze da te vidim po sarajevskim lokalima.
Bavi se pecanjem, zivi od turizma, snadji se, ali se ne vracaj..![]()
Dok barabi violina jeca, ne trebaju mu ni zena ni djeca !