Treba Cenan zvat Raiolu i dovede ovog Bobana Lazica da mu ozivimo karijeru

Meni uopšte ne izgleda loše Šaba niti priča loše, ali haj ti si analizator
Ja ga nisam gledao, ali nije slučajno dijete od 18 godina u prvom timu i igra standardno a gola nisu primili.
Imam ja druga koji prati federalku. On mi je rekao za Zajmovica da ga ne pljujemo jer ce nas iznenadit, onda kad smo opleli po njemu na forumu. Malo sam se raspitivao o Devedzicu, kaze najveci talenat u ligi i vec sada djeluje mnogo zrelo i tako se ponasa na terenu.ponosannavas je napisao/la: ↑čet sep 07, 2017 12:15 pmJa ga nisam gledao, ali nije slučajno dijete od 18 godina u prvom timu i igra standardno a gola nisu primili.
Ne znam sta se cekaAsharaK je napisao/la: ↑čet sep 07, 2017 12:20 pmImam ja druga koji prati federalku. On mi je rekao za Zajmovica da ga ne pljujemo jer ce nas iznenadit, onda kad smo opleli po njemu na forumu. Malo sam se raspitivao o Devedzicu, kaze najveci talenat u ligi i vec sada djeluje mnogo zrelo i tako se ponasa na terenu.ponosannavas je napisao/la: ↑čet sep 07, 2017 12:15 pmJa ga nisam gledao, ali nije slučajno dijete od 18 godina u prvom timu i igra standardno a gola nisu primili.
Nije da cjepidlacim ali mi bas u oko ubode ovaj grb u cosetu... koji je ovo klinac. Mislim nije mu mjesto uz Zeljina obiljezija ama bas nikako.