Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

kb80
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 11, 2023 8:55 am

Leon_Professional je napisao/la:
uto apr 11, 2023 8:18 am
svraka je napisao/la:
pon apr 10, 2023 10:19 pm
@leon moze dahnuti izgleda :D
Brate, vjeruj tesko mi je palo. Povukao sam se u svoje odaje. :D
Sto bi Mirva rekao, "Moram vam priznati da mi je danas malo teško."

Jos kad sam citao da su se razgovori vodili sa Zizovicem. :r

Ako je vec ovaj covjek, onda podrska. Nadam se da ce ostati trener i sljedece sezone, bez obzira na ishod ove tekuce. Realno, nije se ni Jakir odmah proslavio.
Drago mi je sto je relativno novo ime kod nas. Ono sto je u Tuzli vodio, to je bila kao neka ispomoc, sta vec. Po meni nije ozbiljan i pravi angazman. A i Tuzla sama po sebi je "sumnjiv" klub. Tj. nije to istroseno ime u PL.
Ovo bi mu trebao biti pravi ispit. Taman da i on pokaze je li to sto ga mnogi ovdje smatraju i sto ga cesto povezuju s drugim klubovima i nerijetko je zelja pojedinih navijaca u PL.

Ne znam kako bih podnio da je Dudic. Covjek koji je ziheras u rangu Slavka Petrovica. Vec smo i pricali o tome i o uslovima i sta vec. Nije ni dosao, sprema alibi. Usput, one price iz Veleza da se ugradjivao u ugovore. Pa i onaj odlazak kad ih je ispalio i ispao neposten maksimalno. Nema neku prepoznatljivu igru i uz to je pitar. :D
Meni to ne bi bio dobar izbor za nas.
O Slavenu Musi ne treba mnogo trositi rijeci. :D

Nek je ovom covjeku sretno. Mlad je, nadam se da mu to nece praviti problem kod "starjesina" ekipe.
Treba mu dati najmanje 2 prelazna i 2 pripreme. Nadam se da ce tako i biti.
Pa da Bog dadne da i mi gledamo bar malo gledljivog i finog fudbala. :zeljeznicar1:
Želim da napišem nešto o eventualnom izboru šefa i kada sam pročitao šta je napisao uvaženi gospodin Leon, ostalo mi je samo da se složim sa svim što je napisao.
Bez dodatnog filozofiranja...

NEZALAGANJE
Kontakt:

uto apr 11, 2023 9:37 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
pon apr 10, 2023 11:58 pm
Ovo ce biti ok ako mu svlacionica ne okrene ledja po ko zna koji put da se to desi kod nas.

Puna podrska od samog pocetka.
Odmah bi ja tu svlacionicu rastjerao, ako bi se takvo nesto desilo.Ionako je pola tih "glavnih" igraca, vec na kraju karijere, a drugima je Zeljo vrhunac. Nijednim otjeranim igracem mi sad ne bi APSOLUTNO nista izgubili.

Usput, autoritet i treba graditi na ovim koji su najplaceniji.Odmah u glavu.Sve drugo i sam sebe miniras.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

uto apr 11, 2023 9:48 am

Kako smo uspjeli saznati, promjena u stručnom štabu neće biti, tako da će Bašiću asistirati dosadašnji članovi stručnog štaba.
Fear of the Maniacs!

kvalitet
Kontakt:

uto apr 11, 2023 9:58 am

Fićo je napisao/la:
uto apr 11, 2023 9:48 am
Kako smo uspjeli saznati, promjena u stručnom štabu neće biti, tako da će Bašiću asistirati dosadašnji članovi stručnog štaba.
Ovo ako je tačno, nisu normalni… pa sutra će, garant, Hare i kompanija s igračima minirati Bašića jer je ovaj tražio neke, lupam, promjene, pa bi oni radije nekog havera svog ala Mulalić. “Šta nam papak ima pametovati” i slične gluposti.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Veteran1965
Kontakt:

uto apr 11, 2023 10:10 am

Ostanak pomoćnika u SŠ je veliki minus (Bogi i Hare). Posebno Hare. A momak se mora podržati. Što @Džezvar spomenu prozivke sa zapada, tu milosti nema na žalost. Oni su i Amara u najboljim vremenima prozivali, pa u to doba i otjerali. Ipak upgrade u igri i pristupu će začepiti usta mnogima.
Rezultate namjerno ne spominjem, jer mislim ako tu bude tanko da će se više prozivati uprava nego trener, što po meni i ima smisla.
Hrabrosti i samopouzdanja ima, jer da je birao trenutak dolaska u Želju, gori nije mogao izabrati. Neka tu hrabrost i samopouzdanje prenese i na igrače, posebno mlađe, i možemo očekivati neke iskorake.
Po meni, iako smo "zapeli" da se ta Europa izbori, on bi već trebao sklapati ekipu za slijedeću sezonu. Vidjeti ko se oprašta (Tuce, Aco) šta je sa statusom Štile, Coce, Are, hoće li (izgleda da neće) produžiti Santos i Hodža, šta napraviti sa golmanom, to je prioritet br.1. Budget potanak, pa su izazovi još veći.
Nastavlja se teška borba i obilje nerviranja i sikiracije...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

uto apr 11, 2023 10:11 am

Nadam se da nije istina ili ako je istina da je odluka samo do kraja sezone, radi informacija o ekipi i tako.
Fear of the Maniacs!

Leon_Professional
Kontakt:

uto apr 11, 2023 10:17 am

Fićo je napisao/la:
uto apr 11, 2023 10:11 am
Nadam se da nije istina ili ako je istina da je odluka samo do kraja sezone, radi informacija o ekipi i tako.
Jedino ovo moze opravdati sto su ostavili iste pomocnike.

Mora se pojacati i strucni stab. Ovi su vjerovatno najjeftinija opcija, ali sto bi Ivica rekao, tuknu.
Na stranu njihova strucnost. :D

@kb80 , :palacgore: :zeljeznicar1:

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

uto apr 11, 2023 10:23 am

Stručni štab je godinama nestručni, jedino je možda onaj Džafić uz Marenzija bio neko osvježenje.

Ostalo ne vrijedi ni spominjati, osim Meme, logično. :D
Fear of the Maniacs!

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

uto apr 11, 2023 10:32 am

Hare nas nedodirljivi

SamoNapad
Kontakt:

uto apr 11, 2023 10:41 am

Mišljenja sam da su se Santos i Hodžić trebali prodati u zimskom dijelu, bar jedan.
Nama je potrebnija finansijska konsolidacija i što neko napisa realno svi igrači su na prodaju, bez svakog se moglo i bodova bi imali otprilike isto . Sad iz ove perspektive nista specijalno ne igramo jer nam trener nije taj kvalitet bio da to unaprijedi. I onda koja je svrha sto imamo igrače tipa Santosa i Hodzica. Ovom covjeku pruzit podrsku i ako ispadnemo iz trke za evropu mislim da ima znanja da precisti ekipu i da proba par mladih igrača za narednu. Steta je da nije nikog svog poveo u stručni štab. Mislim da je Coca korektna osoba i da on i Štila bi trebali najvise se potruditi da se trenerovo provede na treningu i terenu.

ANamelessGhoul
Kontakt:

uto apr 11, 2023 10:43 am

Hare ko zohar

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

uto apr 11, 2023 11:03 am

Nije još sigurno za stručni štab, postoji mala šansa, ali mislim da se neće mijenjati ništa trenutno.
Fear of the Maniacs!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

uto apr 11, 2023 11:16 am

Zanimljivo, trener koji je vodio Zvijezdu sad u kupu je bio pomoćnik Bašiću.
Fear of the Maniacs!

ANamelessGhoul
Kontakt:

uto apr 11, 2023 11:26 am

Fakat je van pameti isti strucni stab neznalica

alenmesanovic
Kontakt:

uto apr 11, 2023 11:42 am

Bašić će pričati sa trenerom da mu bude pomoćnik, ako pristane, Hare leti, on upada, ima pro licencu.

alenmesanovic
Kontakt:

uto apr 11, 2023 11:43 am

Fićo je napisao/la:
uto apr 11, 2023 11:16 am
Zanimljivo, trener koji je vodio Zvijezdu sad u kupu je bio pomoćnik Bašiću.
:palacgore:

CrazySouth1987
Kontakt:

uto apr 11, 2023 12:14 pm

Jel istina da nam upravo taj sadašnji trener zvijezde treba biti pomoćnik
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

igla
Kontakt:

uto apr 11, 2023 12:17 pm

Mi gori od reprezentacije za stručni štab :D

Dr. Adzem
Kontakt:

uto apr 11, 2023 12:25 pm

Nadam se da je Basic jak psiholog, jer ova ekipa nije nekvalitetna, cak imamo par igraca koja je kvalitetom kopljama iznad ove lige. Ovdje je stvar pritiska i sve je u glavama igraca. Mi nemamo ambicije nikakve od prosle sezone. Kakva god situacija bila u klubu i sa financijske situacije mi smo Zeljeznicar i moramo se ponasati tako. Svake sezone Mora biti cilj dupla kruna. Dali su nam dolaskom Are i Krpica porasle ambicije, sigurno jesu. Ali izgleda da Edis nije imao recept da podigne ekipu sa psihološke strane. Kako god sretno Basa i nadam se da ces nas makar malo obradovati jer samim izlaskom u evropu nama ne smije biti ambicija!
Cuva Bog Zelju svog!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto apr 11, 2023 12:54 pm

Je li negdje definitivno objavljeno da je Basic novi trener. Vidim svi mu cestitate i podrzavate ga
Alea iacta est!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.

Prijava