Vjerujem da je Adžem imao lijepu zamisao u glavi za prekjučerašnju utakmicu, ali što bi neko rekao jedno su želje drugo su pozdravi

Uglavnom, većim dijelom smo mentalno bili muha bez glave, jer se polovica igrača slabo snalazila u novoj ulozi ili je bilo nemoguće odraditi sve što se od njih očekivalo, posebno se to odnosi na Projića i Zakarića.
Što se tiče Zeca, on je meni malo bolja verzija Tiaga. Tiago je imao tu svoju brazilsku lucidnost u igri, ali je bio baš mahnit, vjerovatno i zbog jezičke barijere. Zec ima potencijal da postane baš ubojit, ali se mora dobro izbrusiti. Pitanje je ima li ko vremena njemu se dobro posvetiti da se to ispravi. Naravno, sve ovo pod uslovom da sam Zec može i želi na sebi dodatno raditi. Prodoran je i brz, ali često ide glavom kroz zid i višak koji napravi bude brzo anuliran.
Treba napomenuti da je ovaj put Široki došao na Grbavicu da se brani, a dobrom tranzicijom da pokuša ugroziti Vecu. Prije je Široki bio jedan kd rijetkih timova koji su dolazili na Grbavicu igrati otvoreno, pa zbog toga i fasovati ali i uvaliti 3 gola. Mi smo tanki kad trebamo da probijamo protivnikovu obranu, a još kad to radi nešto kvalitetniji Široki, bude belaj. Ko zna, da smo igrali u "normalnoj" formaciji, da je Ramović bio tu, možda bismo i upisali tri boda, ali ŠBBKBB.
@Veteran krenuh pisati o posjeti ali posvetit ću se tome drugom prilikom. Puno sam toga nadrobio a "nista ni s čim" na kraju, pa sam izbrisao
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice