Druze, neko te opasno laze. Ili ti neko kaze da radi u Orbicu a radi ustvari samo kao promoter ili aranzer preko neke od agencija. Ali sigurno nije uposlenik Orbica.Senad1921 je napisao/la:Veteran1965 je napisao/la: ↑pet mar 31, 2023 10:49 pmUnaprijed se izvinjavam jer fakat nije tema...još ovaj put i neću više. Roglić, vlasnik Orbika je jedan od najbogatijih ljudi na Balkanu....i jeste odličan je poslodavac, jer sam sigurno u prodaji duže od tebe. Da ne zamaramo, ako te zanima možemo i na pp. A za Ajlu...počesto je bila na Grbavici u Željinom dresu, da se zna...Senad1921 je napisao/la: ↑pet mar 31, 2023 10:43 pm
Napisah ti da ne znam kakva je cura radnik niti cu ulaziti u to. A to odlican poslodavac se ne mjeri tim koliko imaju prometa, vec o uslovima rada. Bingo druze ima promet preko milijarde, pa svi znamo ko su i sta su. Predugo sam ja u prodaji da bi mi prodavao maglu o Orbicu...
Firmi u kojoj radnici rade za fix 650 KM do max plate 950, gdje rade prodaju sa privatnim automobilima ili pjeske bez ikakve naknade, ne moze biti odlican poslodavac. Gdje su radnici do unazad 5 godina bili prijavljeni preko servisa da se ne bi placali doprinosi i sl.. Firma koja ne daje regrese, nemas uredjen godisnji odmor i ljetni godisnji je 7 dana najduze, ne moze biti odlican poslodavac, moze ako si im ti sef. To je katastrofa da je u pitanju 2005 godina. I ne znam na koji nacin je to on odlican poslodavac. Mozes slobodno u pp, jer i ja poznajem i u dobrim sam odnosima sa ljudima koji im to rade. Za Ajlu nemam pojma, tako da nidje veze
Sent from my SM-A515F using Tapatalk