Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

santakuruz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 01, 2023 10:02 am

Senad1921 je napisao/la:
Veteran1965 je napisao/la:
pet mar 31, 2023 10:49 pm
Senad1921 je napisao/la:
pet mar 31, 2023 10:43 pm

Napisah ti da ne znam kakva je cura radnik niti cu ulaziti u to. A to odlican poslodavac se ne mjeri tim koliko imaju prometa, vec o uslovima rada. Bingo druze ima promet preko milijarde, pa svi znamo ko su i sta su. Predugo sam ja u prodaji da bi mi prodavao maglu o Orbicu...
Unaprijed se izvinjavam jer fakat nije tema...još ovaj put i neću više. Roglić, vlasnik Orbika je jedan od najbogatijih ljudi na Balkanu....i jeste odličan je poslodavac, jer sam sigurno u prodaji duže od tebe. Da ne zamaramo, ako te zanima možemo i na pp. A za Ajlu...počesto je bila na Grbavici u Željinom dresu, da se zna...

Firmi u kojoj radnici rade za fix 650 KM do max plate 950, gdje rade prodaju sa privatnim automobilima ili pjeske bez ikakve naknade, ne moze biti odlican poslodavac. Gdje su radnici do unazad 5 godina bili prijavljeni preko servisa da se ne bi placali doprinosi i sl.. Firma koja ne daje regrese, nemas uredjen godisnji odmor i ljetni godisnji je 7 dana najduze, ne moze biti odlican poslodavac, moze ako si im ti sef. To je katastrofa da je u pitanju 2005 godina. I ne znam na koji nacin je to on odlican poslodavac. Mozes slobodno u pp, jer i ja poznajem i u dobrim sam odnosima sa ljudima koji im to rade. Za Ajlu nemam pojma, tako da nidje veze
Druze, neko te opasno laze. Ili ti neko kaze da radi u Orbicu a radi ustvari samo kao promoter ili aranzer preko neke od agencija. Ali sigurno nije uposlenik Orbica.

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

Valter
Kontakt:

sub apr 01, 2023 10:03 am

Dobro je da današnja utakmica nije na Grbavici, po prognozi vrijeme u Trebinju bi trebalo biti ipak nešto bolje.

Opet ovdje nekakvo mjaukanje ko da igramo protiv Bajerna, a ne Leotara. Imamo bolji tim ali koliko imamo mu.da vidjet ćemo danas. Strah od suđenja je uvijek prisutan al bitno je da mi pokažemo želju, hrabrost i određeni kvalitet.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

exbabilon
Kontakt:

sub apr 01, 2023 10:12 am

Valjda je i nasa struka svjesna kako stvari stoje i sta danas mozemo ocekivati od sudije. Ekipu je bitno spremiti na to da ostanu mirni bez obzira na sudijske odluke, da ih ne diraju u blizini gola jer ce to sve biti prekidi u opasnoj zoni, a moguce i neki penal. Bolji jesmo, ali to valja pokazati na terenu i u ovim okolnostima.

MiroslavKruzik

sub apr 01, 2023 10:34 am

Valter je napisao/la:
sub apr 01, 2023 10:03 am
Dobro je da današnja utakmica nije na Grbavici, po prognozi vrijeme u Trebinju bi trebalo biti ipak nešto bolje.

Opet ovdje nekakvo mjaukanje ko da igramo protiv Bajerna, a ne Leotara. Imamo bolji tim ali koliko imamo mu.da vidjet ćemo danas. Strah od suđenja je uvijek prisutan al bitno je da mi pokažemo želju, hrabrost i određeni kvalitet.
To se moglo vidjeti sinoc i na utakmici u Tuzli izmedju Borca i Tuzle C, uspjeli su iščupati bod u zadnjim sekundama iako je sudija dopustao odugovlacenje igre, sjeckao, svirao diskutabilne faulove pri rezultatu 1:2 samo kako bi se utakmica tako i privela kraju. Zato moramo igrati svih 90+ minuta, negdje u nekom dijelu utakmice će nam se to sigurno i vratiti.

SamoNapad
Kontakt:

sub apr 01, 2023 11:01 am

Najgore sto se moze desit je da razmisljas sta ce ti sudija svirat. Igrac ne moze u duel razmišljajuci da ce mu svirati faul. Na kraju onda su vec uradili pola posla, on ti nece svirati faul u 16 metara ali ces ga primiti jer nisi usao blize igracu. Svakako **** treba biti na nasu igru. Steta da nemamo brzih igraca danaas jos jer po losijem terenu bi valjalo isto kao i prekid. Vjerovatno za Stilu i Hodžića je zezancija jer je prvi april.
Danas zabijaju teskasi golove Krpa i Began.

BC1921
Kontakt:

sub apr 01, 2023 11:06 am

santakuruz je napisao/la:
sub apr 01, 2023 10:02 am
Senad1921 je napisao/la:

Unaprijed se izvinjavam jer fakat nije tema...još ovaj put i neću više. Roglić, vlasnik Orbika je jedan od najbogatijih ljudi na Balkanu....i jeste odličan je poslodavac, jer sam sigurno u prodaji duže od tebe. Da ne zamaramo, ako te zanima možemo i na pp. A za Ajlu...počesto je bila na Grbavici u Željinom dresu, da se zna...

Firmi u kojoj radnici rade za fix 650 KM do max plate 950, gdje rade prodaju sa privatnim automobilima ili pjeske bez ikakve naknade, ne moze biti odlican poslodavac. Gdje su radnici do unazad 5 godina bili prijavljeni preko servisa da se ne bi placali doprinosi i sl.. Firma koja ne daje regrese, nemas uredjen godisnji odmor i ljetni godisnji je 7 dana najduze, ne moze biti odlican poslodavac, moze ako si im ti sef. To je katastrofa da je u pitanju 2005 godina. I ne znam na koji nacin je to on odlican poslodavac. Mozes slobodno u pp, jer i ja poznajem i u dobrim sam odnosima sa ljudima koji im to rade. Za Ajlu nemam pojma, tako da nidje veze
Druze, neko te opasno laze. Ili ti neko kaze da radi u Orbicu a radi ustvari samo kao promoter ili aranzer preko neke od agencija. Ali sigurno nije uposlenik Orbica.

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

Ma nemoj, evo ja cu ti se javiti sad na pp sa imenom i prezimenom a i ti tako odgovoris i ja ti dokazem da si jos toliko mlad i neupucen. Moze?
Krivina Jug

CrazySouth1987
Kontakt:

sub apr 01, 2023 11:07 am

Ovi što nasjedaju na priče da nema nekih igrača, nek pogledaju koji je datum danas
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sub apr 01, 2023 11:35 am

Danas ako pobijedimo, veliki korak naprijed ćemo učiniti prema konačnom cilju.

Očekujem cirkus kolorado u režiji onog majmuna.

Po pobjedu!
Fear of the Maniacs!

volimtezeljo

sub apr 01, 2023 11:46 am

Senad1921 je napisao/la:
sub apr 01, 2023 4:41 am
Senad1921 je napisao/la:
pet mar 31, 2023 10:43 pm

Napisah ti da ne znam kakva je cura radnik niti cu ulaziti u to. A to odlican poslodavac se ne mjeri tim koliko imaju prometa, vec o uslovima rada. Bingo druze ima promet preko milijarde, pa svi znamo ko su i sta su. Predugo sam ja u prodaji da bi mi prodavao maglu o Orbicu...

Ti radnici su unapredjivaci prodaje. Dosta firmi koristi to, i danas ih drze 2 godine i 364 dana pa ih prebace na servis 3 mjeseca da nemaju obavezu dati stalni ugovor. Ali i ljudi su krivi, ti isti godinama rade za njih. Jednostavno ta se grana prodaje ne cijeni dovoljno, uskoro ce se poceti cijeniti. Sto se tice prodaje, rijetko da cujem da neki prodajni predstavnik moze uzeti preko 7 dana godisnjeg (u orbicu mozes uzeti) u Violeti ne moze, Ataco ima neki kolektivni godisnji..(takav nam posao valjda) za
sve su krivi nasi ljudi koji su uhljebi kao i u svakoj firmi, njima je dobro opravdaju se lako gazdi. Inace je firma regionalni gigant, daleko iznad trzista BiH. Zastupaju P&G svjetsku korporaciju.
Vode se transparentno, nema toplog obroka u bonovima, ne rade magacioneri od jutra do sutra, vikendi su im slobodni, nema iventure subota-nedjelja. Za vrijeme korone su dijelili minimalne otkaze, ali nisu kao neki raspustili 3/4 logistike i prodaje smanjili broj radnika za 75%, u fazonu moramo i mi od neceg zivjeti. Mozemo u pp da ne gusimo temu (vidim u prodaji nas je dosta) :D

kokoška
Kontakt:

sub apr 01, 2023 11:49 am

Ma ja nama uvijek sudije krive, alibi navijaci alibi trener. Samo 3 boda, ostalo katastrofa.

volimtezeljo

sub apr 01, 2023 11:53 am

kokoška je napisao/la:
Ma ja nama uvijek sudije krive, alibi navijaci alibi trener. Samo 3 boda, ostalo katastrofa.
Kad si mogao nalaziti izgovore za Krcmarevica, Kostica, probaj i za Edisa on bar pobjedjuje.

volimtezeljo

sub apr 01, 2023 11:55 am

kokoška je napisao/la:
čet avg 22, 2019 12:06 pm
fanaticZeljin je napisao/la:
sri avg 21, 2019 7:35 pm
Priča mi jaran kako su se pitari digli. Prednjaci Krste sa izjavama da nema šanse da mi njih dobijemo. Handzic govori da će sebi nogu odsjeci ako ih mi uzmemo.
Nemaju se oni sta dizati oni su vec izdignutiji i duplo kvalitetniji od nas.
5:2 taj derbi zavrsio 😂😂

Sheldon
Kontakt:

sub apr 01, 2023 12:03 pm

kokoška je napisao/la:
Zamolio bih te da popravis nivo trolanja, posto je trenutni jako los. Pozzz
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

kokoška
Kontakt:

sub apr 01, 2023 12:16 pm

Sheldon je napisao/la:
sub apr 01, 2023 12:03 pm
kokoška je napisao/la:
Zamolio bih te da popravis nivo trolanja, posto je trenutni jako los. Pozzz
Cuj trolanje, pa sta ste zapjenili oko sudija ko da ce nam 5 penala svirati, ne moze njima sudija pomoci ako smo mi duplo bolji, a igracki smo troduplo bolji tako da alibi navijaci poprimili mentalitet osrednjih ekipa i samo ide vadiona, svi krivi samo mi nismo.Onaj ratnik vec poceo sa izjavama ko da igramo protiv reala, alibi trener, kao sto sam rekao 3 boda sve ostalo veliki neuspjeh.
Kad kazem alibi navijaci mislim na ove tastatura navijace a ne na manijake koji su za mene daleko najbolji navijaci u drzavi.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub apr 01, 2023 12:33 pm

Ma 0:3 hladno za nas
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 01, 2023 12:55 pm

Okolele je napisao/la:
sub apr 01, 2023 9:20 am
Vjerovatno ce teren biti katastrofa..
U takvim okolnostima ni sudija ne pomaže.

Valjda budemo miljenici sreće pa da nas lopta krene i uvalimo sve što napravimo.

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 01, 2023 12:56 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
sub apr 01, 2023 9:55 am
Leon_Professional je napisao/la:
sub apr 01, 2023 4:39 am
plavi kanarinac je napisao/la:
sub apr 01, 2023 12:48 am
Krme kaze bice super atmosfera u budućnosti na policama.. sto ti ga znaci da ce ostati ovako ili onako.
Ko to?
Vico
Propustio sam to, ali eto, vidiš.
Mislim, nije da se ni prije nije znalo, da se otvoreno gura Sloboda dole a ovi čupaju.

Glas Razuma
Kontakt:

sub apr 01, 2023 1:21 pm

Kada je avangardno bilo pisati protiv amara Kamatara i njegove male ekipe sizofrenih bolesnika pisao sam. Odgovaraces kamataru zajedno sa svojom svitom. Ne samo pred navijacima, vec pred zakonom. Imacete upis na Crnom Zidu koji ce biti na sjevernoj tribini odmah pored ulaza u toaletne odaje. Vas 18 ukupno.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!

Sulevelicanstveni
Kontakt:

sub apr 01, 2023 2:05 pm

Nadam se kiksu sirokog, pa makar X bio.
Edit: naslutio sam im gol :D

SkenderijaTM87
Kontakt:

sub apr 01, 2023 2:09 pm

Zasto je klupirao Sehu?

Trenutno korisnika/ca: Dzezvar, gavran, Google [Bot], Ujko i 38 gostiju.

Prijava