A nisam više pametan. Zeba je u Slobodi bio odličan jer je imao dvojcu iza sebe - Sarića i Stjepanovića (koji je trčao za njega). Imati još jednog ofanzivnog veznog pored Zebe mi je rizično protiv jačih protivnika. Kombinacija Blagojević - Ramović protiv Borca je bila OK.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon avg 21, 2017 1:01 pmSinoc u Genoi debitovao neki malac 15 godina, u oktobru puni 16. Rezultat 0-0 bio kad je usao.
@Hare, ne igramo sa 2 zadnja vezna. Ja ocekujem Zerica sa Zebom na ofanzivnom veznom.
kome baaPlava Porodica je napisao/la: ↑pon avg 21, 2017 1:02 pmAdžem se više nema kome šta dokazivati i pokazivati muda i mangupluk, jer je za pet utakmica uradio više mangupskih poteza nego ijedan trener poslije Amara.
E yebi ga sad. Oba Ramovićeva žuta su plod gluposti i nepotrebnog udaranja igrača na centru igrališta.Omar500 je napisao/la: ↑pon avg 21, 2017 1:24 pmMislim da Ramovicu dosta smeta Zeba i zbog toga onoliki broj njegovih prekrsaja od pocetka sezone, pa i dva zuta u derbiju. Pravi dosta prekrsaja, igra agresivno zbog losijeg postavljanja u defanzivi. On je igrao u Mladosti blizu gola, a ovdje mu je sad uloga drugacija. Mislim da je bolje povuci Zebu malo prema nazad (kao Silva u Cityu sto igra sad - poredjenje mi nije na mjestu, ali eto) . A sto se tice utakmice protiv Sirokog, Zeric mali ce startati utakmicu, 90% sam siguran. Bilo bi lijepo vidjeti i Hajdarevica nekad u sastavu, mislim da je on savrsen za tu poziciju. A Sabanadzovic ce biti strasan i to veoma uskoro.
Zajmovicu je mjesto u napadu i nadam se da cemo ga moci vidjeti i na toj poziciji u skorijoj buducnosti. Ali, ko sam ja o tome da govorim, Adzem ima moju potpunu podrsku, nadam se da cemo dobiti i Sirokog, pa polako onda na pauzu gdje se moze dodatno raditi.
I ja sam nedavno pisao o tome da bi Ramović trebao igrati bliže golu umjesto Zebe, jer je brz i ima okomitost prema golu. Zato bi trebali dovesti još jednog zadnjeg veznog (dok Šaban ne stasa) koji bi bio također brz i pametno agresivan. Zajmović je solidan, možda bi na špicu bio još bolji jer se u igri ponaša kao špic. Kao krilo se mora više ukjlučiti u igru, i ofenzivno i defenzivno.Omar500 je napisao/la: ↑pon avg 21, 2017 1:24 pmMislim da Ramovicu dosta smeta Zeba i zbog toga onoliki broj njegovih prekrsaja od pocetka sezone, pa i dva zuta u derbiju. Pravi dosta prekrsaja, igra agresivno zbog losijeg postavljanja u defanzivi. On je igrao u Mladosti blizu gola, a ovdje mu je sad uloga drugacija. Mislim da je bolje povuci Zebu malo prema nazad (kao Silva u Cityu sto igra sad - poredjenje mi nije na mjestu, ali eto) . A sto se tice utakmice protiv Sirokog, Zeric mali ce startati utakmicu, 90% sam siguran. Bilo bi lijepo vidjeti i Hajdarevica nekad u sastavu, mislim da je on savrsen za tu poziciju. A Sabanadzovic ce biti strasan i to veoma uskoro.
Zajmovicu je mjesto u napadu i nadam se da cemo ga moci vidjeti i na toj poziciji u skorijoj buducnosti. Ali, ko sam ja o tome da govorim, Adzem ima moju potpunu podrsku, nadam se da cemo dobiti i Sirokog, pa polako onda na pauzu gdje se moze dodatno raditi.
Od dolaska Sinana pišem da on mora igrati na Zebinom mjestu jer ovu poziciju nije nikada igrao. Zeba na klupu za zadnjih 20 min. Bili bi brži, ubojitiji i sigurniji u odbrani.Omar500 je napisao/la: ↑pon avg 21, 2017 1:24 pmMislim da Ramovicu dosta smeta Zeba i zbog toga onoliki broj njegovih prekrsaja od pocetka sezone, pa i dva zuta u derbiju. Pravi dosta prekrsaja, igra agresivno zbog losijeg postavljanja u defanzivi. On je igrao u Mladosti blizu gola, a ovdje mu je sad uloga drugacija. Mislim da je bolje povuci Zebu malo prema nazad (kao Silva u Cityu sto igra sad - poredjenje mi nije na mjestu, ali eto) . A sto se tice utakmice protiv Sirokog, Zeric mali ce startati utakmicu, 90% sam siguran. Bilo bi lijepo vidjeti i Hajdarevica nekad u sastavu, mislim da je on savrsen za tu poziciju. A Sabanadzovic ce biti strasan i to veoma uskoro.
U Slobodi je tako bilo u sredini formacija 2-1 i on je hajmo reci bio glavni u formaciji. Husref je imao sistem svoj i gradio ga oko Zebe. Svi su trcali za njega, a kad osvoje loptu opet je njemu daju i trce u prostor cekajuci njegovu loptu. Nit je on kao prije, nit mi igramo 2-1.Hare79 je napisao/la: ↑pon avg 21, 2017 1:09 pmA nisam više pametan. Zeba je u Slobodi bio odličan jer je imao dvojcu iza sebe - Sarića i Stjepanovića (koji je trčao za njega). Imati još jednog ofanzivnog veznog pored Zebe mi je rizično protiv jačih protivnika. Kombinacija Blagojević - Ramović protiv Borca je bila OK.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon avg 21, 2017 1:01 pmSinoc u Genoi debitovao neki malac 15 godina, u oktobru puni 16. Rezultat 0-0 bio kad je usao.
@Hare, ne igramo sa 2 zadnja vezna. Ja ocekujem Zerica sa Zebom na ofanzivnom veznom.
Koja koincidencija, upravo ja napisah slican post o ovome.Model1964 je napisao/la: ↑pon avg 21, 2017 1:29 pmOd dolaska Sinana pišem da on mora igrati na Zebinom mjestu jer ovu poziciju nije nikada igrao. Zeba na klupu za zadnjih 20 min. Bili bi brži, ubojitiji i sigurniji u odbrani.Omar500 je napisao/la: ↑pon avg 21, 2017 1:24 pmMislim da Ramovicu dosta smeta Zeba i zbog toga onoliki broj njegovih prekrsaja od pocetka sezone, pa i dva zuta u derbiju. Pravi dosta prekrsaja, igra agresivno zbog losijeg postavljanja u defanzivi. On je igrao u Mladosti blizu gola, a ovdje mu je sad uloga drugacija. Mislim da je bolje povuci Zebu malo prema nazad (kao Silva u Cityu sto igra sad - poredjenje mi nije na mjestu, ali eto) . A sto se tice utakmice protiv Sirokog, Zeric mali ce startati utakmicu, 90% sam siguran. Bilo bi lijepo vidjeti i Hajdarevica nekad u sastavu, mislim da je on savrsen za tu poziciju. A Sabanadzovic ce biti strasan i to veoma uskoro.
Još da smije zeba na štokrlju![]()
To je to. Sasvim je prirodno povuci plejmejkera u godinama malo dublje u vezu. I ja bi ga klupirao, ali taj scenarij necemo vidjeti, malo me razocarao Adzem sto se toga tice, osjeti se to itekako na nasoj igri. Zeba je savrsen za zadnjih pola sata, a neke utakmice moze i startati, jer mozda treba malo dozirati Zerica.Model1964 je napisao/la: ↑pon avg 21, 2017 1:29 pmOd dolaska Sinana pišem da on mora igrati na Zebinom mjestu jer ovu poziciju nije nikada igrao. Zeba na klupu za zadnjih 20 min. Bili bi brži, ubojitiji i sigurniji u odbrani.Omar500 je napisao/la: ↑pon avg 21, 2017 1:24 pmMislim da Ramovicu dosta smeta Zeba i zbog toga onoliki broj njegovih prekrsaja od pocetka sezone, pa i dva zuta u derbiju. Pravi dosta prekrsaja, igra agresivno zbog losijeg postavljanja u defanzivi. On je igrao u Mladosti blizu gola, a ovdje mu je sad uloga drugacija. Mislim da je bolje povuci Zebu malo prema nazad (kao Silva u Cityu sto igra sad - poredjenje mi nije na mjestu, ali eto) . A sto se tice utakmice protiv Sirokog, Zeric mali ce startati utakmicu, 90% sam siguran. Bilo bi lijepo vidjeti i Hajdarevica nekad u sastavu, mislim da je on savrsen za tu poziciju. A Sabanadzovic ce biti strasan i to veoma uskoro.
Još da smije zeba na štokrlju![]()