Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

svraka
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 08, 2023 3:14 pm

Navikli smo da ih pobjedjujemo u svakom derbiju.

Ocigledno se islo na bod.

Za tri dana nova utakmica, gdje bodove moraju donijeti. Nadam se Stilicu od prve minute, mnogo fali. Pokusati Aru umjesto Krpica.
Zadnja izmjena: svraka, dana/u sri mar 08, 2023 3:18 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Forza 1921!

Oda majstore!

Zaki87
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:15 pm

Nevjerovatno je da je lik ponovo ubacio povrijedenog Štilića zadnjih 5 minuta utakmice. Ako je vec povrijeden i ako si ga ubacio proslu tekmu povrijedenog gdje je obnovio povredu, zasto to isto radis opet? Boze dragi.

blueboy
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:20 pm

Veteran1965 je napisao/la:
sri mar 08, 2023 3:09 pm
blueboy je napisao/la:
sri mar 08, 2023 3:01 pm
Veteran1965 je napisao/la:
sri mar 08, 2023 2:59 pm
Pa dajte ba ljudi malo realnosti. Kada to nismo, ni mi ni oni bili zadovoljni bobom u derbiju? Imali smo nekoliko situacija kada su oni fakat bili pred raspadom, pa ih nismo dobili, ili bi zijanili, ili bi eventualno bio x. Danas Štila povrijeđen, Hodža rovit, Krpa van forme totalno, Ara nema snage za 5 minuta ozbiljne utakmice. Šta smo ali ono realno mogli očekivati? Boba je ovdje "ko kuća". Ne ulazim u Edisove trenerske (ne)kvalitete, ali nemojmo pretjerivati.
Gubili smo derbije i za titulu (sjetimo se 1-0 poslije Krupe) pa nije ovoliki hajp prema treneru (tada Slavku) bio. Ne kontam te salve uvreda, na skoro svim forumima prema Edisu. I nije on sam sebe doveo ovdje, ako smo fakat toliko protiv njega, i ako treba da ide, zna se adresa.
Ti bi uvijek bio zadovoljan bodom u derbiju uz ovakvu igru?
Meni je kod derbija prvo i osnovno ne zijaniti, a posebno u situacijama kada oni potroše milion na igrače u prelaznom roku, a mi "aminamo" da nas poreska ne "pomnoži sa nulom"
Mislim ponašmo se kao da imamo vrhunskog trenera, vrhunske igrače, izbalansiranu ekipu, jaku konkurenciju na svim pozicijama, pa ono odigrali loše i razočarani. Meni je 10x gore odigrati onako protiv Igmana, a dnašnja utakmica niti prva niti poslednja ovakva u derbijma. Pa sjetimo se da je godinama bilo 0-0 ili 1-1 uz istu ovakvu izvedbu, pa nismo dramili, abili smo u mnogo boljim uslovima i okolnostima, i imali smo trenera u koga smo se nekada kleli....
Spustimo se na zemlju malo. Nema to veze sa Edisom, mi nismo nikako realni, to je poenta sva.
Za njihovo trošenje već sam pisao, to je najbrži put smirivanja navijača, dok ovi ne shvate šta im je gazda doveo. I evo vidjeli su već dosad šta su dobili. Kao i mi uostalom, već se može vidjeti nakon ovih nekoliko utakmica da smo dobili prinove, a ne neka pojačanja.

Derbi bez publike i bez pritiska s te strane, na neutralnom terenu, travnjak odličan. Veliko je umijeće odigrati ovakvu utakmicu, govorim i za nas i za njih. Koliko god su plaćeni i naši i njihovi igrači, debelo je previše.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:20 pm

ukratko, sudar mozda i dva najgora trenera u ligi...
mi smo puno zadovoljniji bodom, jer su oni u minusu 4 boda i ako dobiju velez, derbi se igra na grbavici....
tacno se vidi da nemamo ideju, ni mi ni oni... doslovno svaka lopta je bila na krlio...

Mekic i Hodzic su ubitacn par na zadnjem veznim pozicijama... Meku smo izgleda docekali sa igrama, samo mi nije jasno zasto se Mulalic derao na njega, kada je ubjedljivo NAJBOLJI bio danas....

Samo cu reci, da po mom misljenju, imamo ubjedljivo najgore bekove u ligi... ok, imali su par "spasavanja", ali tacno ljudi ne znaju ni primiti loptu, ni izbacit, ni centrirati... OGROMNA je steta ne dati malo Benji sansu, pored ovih bekova sto imamo....

protiv Sloge ocekujem jos goru utakmicu od ove, tezak teren, nama 7, utakmica u nizu.... sve u svemu na hajr....
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

kvalitet
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:21 pm

Kako možete komentarisati suđenje, navodne penale i ostalo, ovo je ljudi jad i čemer, ovo je što neki kažu da se oduzme po bod ekipama. Mi ništa uradili nismo, ono malo je sve slučajno, neki prekid, neka njihova greška i to je to. Isto važi i za njih. Niti nas je sudija oštetio, niti smo bilo šta zaslužili. BLJAK!!!
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

blueboy
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:23 pm

igla je napisao/la:
sri mar 08, 2023 3:11 pm
Nemam ja problem što smo danas ovako izgledali protiv Sarajeva, ali imam što ćemo isto/gore izgledati protiv Sloge 12.03.2023.

Mi se možemo nadati da zadržimo 4. mjesto i da Zrinjaki uzme i kup ako mi ne možemo.
Isto razmišljam, već sam to rekao jučer, sad bih potpisao bod protiv Sloge.

Četvrto mjesto ćemo teško zadržati, Velež će nas preći ubrzo, možda nas i danas pređu.

Dzezvar
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:23 pm

Realno da je bio Var ono bi bio go....
A josnje realnije da ga nismo po prikazanom ni zasluzili.
Amoah od 10 lopti 12 je izgubio...
Strasno kako smo losi.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

blueboy
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:32 pm

Kao jedinu pozitivnu stvar iz ove utakmice bih izdvojio činjenicu da igra ne može biti gora od ove, što znači da su bolji dani pred nama 😃. Bar se nadam da ne može gore.

kvalitet
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:36 pm

blueboy je napisao/la:
Kao jedinu pozitivnu stvar iz ove utakmice bih izdvojio činjenicu da igra ne može biti gora od ove, što znači da su bolji dani pred nama 😃. Bar se nadam da ne može gore.
Ja sam mislio da teško može gore od onog protiv Slobode, prevario sam se. Sad vjerujem da može gore i od ovog, da imamo 0 šuteva u okvir i da od 90 igramo nekih 10 minuta. Edis je sigurno sposoban i na to dno nas povući.

svraka
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:37 pm

blueboy je napisao/la:
Muftic dvije tekme bez primljenog gola :ganja:
Da Drina ne pokloni loptu u kupu, bilo bi i 3 od 3😃 Mislim da su Bender i on tu negdje.
Zadnja izmjena: svraka, dana/u sri mar 08, 2023 3:38 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Forza 1921!

Oda majstore!

Maestro_1921
Kontakt:

Ma derbi ko derbi, čim se bliži kraj utakmice i jedni i drugi gledaju samo da ne prime gol. Ni prvi ni zadnji ovakav derbi. Da smo zabili ili mi ili oni, otvorila bi se utakmica sigurno. Ovako rastrzano, ni tamo ni 'vamo, samo da se ne izgubi. Oni došli da se fajtaju, ponijela ih pobjeda u Lištici. Sreća pa Štila nije ranije ušao, onaj krkan Balta bi ga slomio, igrao samo da udara igrače. Kosorić je dobro odigrao danas, treba ga pohvaliti.

Simply Blue
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:38 pm

Uvijek moze gore, jos se stignemo potuci sa drugom ekipom, obezbjedjenjem, iscupati koju stolicu
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:38 pm

Jel strucnjak izjavio da smo išli na pobjedu haha

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:39 pm

Jel fakat ima ljudi koji su zadovoljni ovim?
Željezničar ante portas !

svraka
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:43 pm

AsharaK je napisao/la:
sri mar 08, 2023 3:39 pm
Jel fakat ima ljudi koji su zadovoljni ovim?
Vjerovatno rezultatom je zadovoljno dosta raje. Igrom niko nije.

Mi moramo uzeti 3 boda u Doboju i proci u polufinale.
Forza 1921!

Oda majstore!

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:47 pm

Majku im njihovu lopovsku... ONI SE ZALE NA LOKACIJU I NA TERMIN....
PA NISMO MI TRAZILI ODGODU, NISMO MI TRAZILI TRENING KAMP....
ZNACI LJUDI IZEREZIRAJU OVAKAV DERBI i sada se zale... pa koja su to govna...
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Ludvig Leple
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:48 pm

MiroslavKruzik je napisao/la:
Penal nad Santosom, drugi žuti Džafiću, čist gol kada je golman iz gola vadio loptu...

I onda dođe Mulalić pohvali sudije, jer očito je zadovoljan bodom.
Navijaš za FK Željezničar i to je ok, voliš FK Željezničar i to je super, ali mene zanima šta si ti gledao i kada?
Možda je bila neka utakmica u paralelnom svemiru...

Kao prvo treba biti dostajanstven u svakoj situaciji. Treba stati ispred ogledala i reći istinu.

- Lopta nije prešla liniju.
- Penal nije bio, nije ga dohvatio čovjek, čak je Santos udario Šerbečića.
- Drugi žuti Džafiću apsolutno si u pravu, ali nakon crvenog Kosoriću kod udaranja Varešanovića, što znači vjerovatno kompenzacija.
- Beganović s dvije noge odvaljuje frajera, u nekoj ligi čist crveni, kod nas...
- Amoah namjerno udara laktom u glavu Tomaševića...

Znamo da je Mulalić jedan nevaspitani indijanac i to je jasno, ali zašto stavljati Kosorića ispred Drine? Samo je strah sudije očuvao ovog čovjeka na terenu. Ono što Kosorić radi je u rangu Edisa Mulalića svojevremeno, pa ga zato vjerovatno i gotivi.

Ovo što prikazuju ovi retardirani tzv. igrači na terenu je vrijeđanje inteligencije.

Isto tako vidim pojedine komentare da je Galić grozan. Znači to je jedini igrač danas koji je uspio da uradi nešto, a to je da je Ziljkića zatvorio totalno. Ona lopta koju je gradio i kad mu je Ziljkić uzeo bila je vani i vidi se na snimku jasno.

Sudije su danas bile najmanji problem.

kvalitet
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:49 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
Ma derbi ko derbi, čim se bliži kraj utakmice i jedni i drugi gledaju samo da ne prime gol. Ni prvi ni zadnji ovakav derbi. Da smo zabili ili mi ili oni, otvorila bi se utakmica sigurno. Ovako rastrzano, ni tamo ni 'vamo, samo da se ne izgubi. Oni došli da se fajtaju, ponijela ih pobjeda u Lištici. Sreća pa Štila nije ranije ušao, onaj krkan Balta bi ga slomio, igrao samo da udara igrače. Kosorić je dobro odigrao danas, treba ga pohvaliti.
Ako je Balta krkan, onda isti epitet važi za Kosorića, sramota je da obojica žive od fudbala, horor

blueboy
Kontakt:

sri mar 08, 2023 3:58 pm

Ludvig Leple je napisao/la:
sri mar 08, 2023 3:48 pm
MiroslavKruzik je napisao/la:
Penal nad Santosom, drugi žuti Džafiću, čist gol kada je golman iz gola vadio loptu...

I onda dođe Mulalić pohvali sudije, jer očito je zadovoljan bodom.
Navijaš za FK Željezničar i to je ok, voliš FK Željezničar i to je super, ali mene zanima šta si ti gledao i kada?
Možda je bila neka utakmica u paralelnom svemiru...

Kao prvo treba biti dostajanstven u svakoj situaciji. Treba stati ispred ogledala i reći istinu.

- Lopta nije prešla liniju.
- Penal nije bio, nije ga dohvatio čovjek, čak je Santos udario Šerbečića.
- Drugi žuti Džafiću apsolutno si u pravu, ali nakon crvenog Kosoriću kod udaranja Varešanovića, što znači vjerovatno kompenzacija.
- Beganović s dvije noge odvaljuje frajera, u nekoj ligi čist crveni, kod nas...
- Amoah namjerno udara laktom u glavu Tomaševića...

Znamo da je Mulalić jedan nevaspitani indijanac i to je jasno, ali zašto stavljati Kosorića ispred Drine? Samo je strah sudije očuvao ovog čovjeka na terenu. Ono što Kosorić radi je u rangu Edisa Mulalića svojevremeno, pa ga zato vjerovatno i gotivi.

Ovo što prikazuju ovi retardirani tzv. igrači na terenu je vrijeđanje inteligencije.

Isto tako vidim pojedine komentare da je Galić grozan. Znači to je jedini igrač danas koji je uspio da uradi nešto, a to je da je Ziljkića zatvorio totalno. Ona lopta koju je gradio i kad mu je Ziljkić uzeo bila je vani i vidi se na snimku jasno.

Sudije su danas bile najmanji problem.
S većinom bih se složio. Vezano za boldirano. Galić kažeš jedino nešto uradio danas. 90% raje će se složiti da je kod njih jedino Ziljkić uradio nešto, a Galić ga čuvao. Ona lopta koju je gradio je bila u terenu, a Galić umjesto da odmah trči za njom i Ziljkićem, on diže ruku prema sudiji i kreće trčati kad je ovaj skoro došao u gol šansu. Malo prije toga, pokušava uhvatiti Ziljkića rukom na aut liniji kad mu je ovaj pobjegao, sreća pa ga nije stigao uhvatiti, dobio bi crveni k'o vrata.

MiroslavKruzik

sri mar 08, 2023 3:58 pm

Tryg je napisao/la:
sri mar 08, 2023 3:14 pm
Go nije bio to je sigurno, al penal je cist bio, tacno se vidi kad mu je stao na nogu. A crveni kad je udarac laktom nema tu rasprave. To je minimalno zuti karton u bilo kojem slucaju.

I na kraju dodje ova budala i pohvali sudjenje. To mi je sve reklo a i nama svima.

slika

slika

Podignuta noga Šerbedžića i udara Santosa koljenom i pravi prekršaj pri driblingu i okretu Santosu ka golu.
slika

Gol je nemoguće iz ovog ugla utvrditi jer je golman bio unutra a ova kamera ne otkriva cijeli obim lopte i golmanovu liniju.

slika

slika
Zadnja izmjena: MiroslavKruzik, dana/u sri mar 08, 2023 4:09 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.

Prijava