Buca City molicu lijepo.Tryg je napisao/la:DAJ MU JE MAJKU TI BUBULJICARSKU IZ BOLJAKOVA.
Buca City molicu lijepo.Tryg je napisao/la:DAJ MU JE MAJKU TI BUBULJICARSKU IZ BOLJAKOVA.
Okolele je napisao/la:Cuj Japanaca sto pjevaju cijelu tekmu oo jebi saraj'vo saraj'vo maleno..![]()
![]()
![]()
Ara,Šeha i Coca odlicni,steta sto ga Ara onde ne zabi i sto mu Duljević ne dade na vrijeme onu loptu..
Mene strah Kosketa s onom maskom... a Boske bi morao biti ispred ovog Izeta. Jasno je sto on nikad nece biti igrac, nevjerovatno kako je sebican lik, uz to i neodgovoran, nedisciplinovan... katastrofa1921.ba je napisao/la:Treba Koske mjesto Sunjica, prelos je Toni, a Bosketa očekujem 100%
Ma slabo se igra ovdje defanziva buraz na obje strane,prilika sijasetAjzea je napisao/la:Sem tog prodora, igra defanzivu, gol je njegov bar 60%, etc.rios je napisao/la:Iskreno,nije meni Ara odigrao nesto ovo prvo poluvrijeme.Osim onog prodora nije pokazao nesto posebno,pred kraj evo dade Japnu dvije lopte za kontru.Moze i mora bolje Ara,znamo svi da moze.
Ovo sto repka igra je 4-2-3-1.. Ara igra nekog ofanzivnog veznog.. Mogli bi mi ovako sa Lendricem iza Pozdera samo sto ce nam dosta ovih veznih presjediti na klupi sa takvom formacijom..Charlie Sheen je napisao/la:vakog ja Zelju prizeljkujem sa 4 4 2 formacijom
Upravo tako, nesto slicno kao Atl. sa Grizmanom kao poluspicom i jednim klasicnim spicom.Hadzijalagic je napisao/la:Ovo sto repka igra je 4-2-3-1.. Ara igra nekog ofanzivnog veznog.. Mogli bi mi ovako sa Lendricem iza Pozdera samo sto ce nam dosta ovih veznih presjediti na klupi sa takvom formacijom..Charlie Sheen je napisao/la:vakog ja Zelju prizeljkujem sa 4 4 2 formacijom
Kako sam ja tebe gotivio, do ovog momenta...Hadzijalagic je napisao/la:Po onom sto sad imamo ovako nesto je mozda najbolje.. Po Potrebi rotirati Miroslava i Hervasa..