kontranogama je napisao/la:Ja nazalost mislim da dolazak nekog veceg sponzora je uslovljen nasim plasmanom u evropu i prolaskom bar tri kola.Mislim pri tom ne da neko da 300 milja km nego malo vecu svotu. Ne znam ja sta se u klubu radi po tom pitanju cisto onako logicno razmisljam. Mozda je dovoljno i da dobijemo neki poznati tim i jos da napravimo dobar rezultat jer na takvoj utakmici su prisutni razni poslovni ljudi iz svijeta sporta i da saznaju da za recimo 500 milja eura ( sto su u principu u svijetu fudbala nikakve pare) mogu imati sponzorstvo na duze vrijeme ili par godina. Cisto nako sjedim i kontam.
Ma nije to uslovljeno nikakvim prolaskom u neko kolo.Po Evropi drugoligaši,treceligaši imaju jake sponzore a niko od njih ne igra nikakva pretkola.Da bi dobio iole nekoga ko ce uloziti potrebno je puno više od prolaska u neko kolo.Realno je da smo mi mala drzava sa malim trzištem i odmah zbog toga pada interes sponzora,slijedece je da i ono sponzora što bi ulozilo kad dodje i vidi situaciju pobjegne glavom bez obzira,netransparentno,neuredjeno,lopovluk na sve strane i mnogo toga još.Ovo što sad radi Zeljina uprava je preduslov da privuce ljude koji bi ulozili novac a to je POSTENO I TRANSPARENTNO.Ovakvim radom doci ce i rezultati i samim tim i veci interes sponzora.Za kratko vrijeme,sa ovakvim nacinom rada,ogroman napredak se vidi u svim segmentima kluba.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".