Ja se slazem sa tobom sve sto si napisao vjeruj mi. I zato smo mi budale koje se nerviraju. Ali sam naucio da njih, veliku vecinu, stvarno boli neka stvar za klub gdje god da igraju. Cast nasoj djeci i to pojedinoj! Zato mi je samo velika Zelja da ove godine istrpimo Zeru, Sabana i Kemu u prvoj postavi. Ovi ostali neka odrade ono za sto su placeni i to je to. Ne moraju voliti klub, ima ko ce ga voliti. Citava armija navijaca. Veca naravno spada pod ovu skupnu nase djece, a i Zeba.GoodisonPark je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 11:23 pmOvo nikad nije i nikad neće biti Željo, Mi smo zviždali svi do jednog kada su nam sudije svirale diskutabilne penale... Na stranu njegove igračke kvalitete ali ljudske su dno dna i kao takav nikad nije smio doći u priliku da obuče naš dres. Pogotovo u debeloj 4 deceniji života. Znači njega boli ki.ta za Želju ali ja treba da navijam i da podržavam takvog igrača? Ali hajde i to nego o čemu su mislili naši kada su ga dovodili, koji će nam on k**** pošteno, nije to Luca Toni ili Miro Klose već yebeni kajkut koji može cca 10-15% u najboljem slučaju biti bolji od svih napadača koje trenutno imamo, pitanje je da li i toliko.storm_raider je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 11:08 pmPrijatelju, vjeruj da jeste. 7 dana je dobio. I to sto nije napisano je propust moderacije za sto se izvinjavam. Sto se tice Tuceta, ja mu zamjeram sto je to objavio kao trenutni igrac Zelje. Samim tim je nastetio klubu. Meni je Tuce jedan od najdrazih igraca nakon rata ,ali sam mu to zamjerio. Isto kao i Bogicevicu, a on jos i igra.. ali ni to mi nije jasno u nasem sportskom segmentu i to treba kritikovati. Vjeruj mi, neka takvim 'antifudbalskim potezima' ukrade istom tom Zrinjskom titulu na kraju ove sezone, a u nasu korist, svi cemo ga 'dizati'. Oni su placenici, i previse im se daje paznje. To smatram da nije u redu. Niti su toliko inteligentni, niti sposobni koliko se misli, a mi ih okivamo u idole. Placenici kojima je zadaca ili da zabiju gol, ili da asistiraju, izbiju loptu ili spase gol i neka rade to za sto su placeni. Kajkut je placen da istim tim potezom bilo kome izbije titulu, a za to sto je pjevao mu i ja psujem kao i svi ovdje, ali boli njih sve i za Zelju i za bilo koga. Malo je igraca kao sto je prije bilo. Sto mentalitetom, sto kvalitetom ljudskim.GoodisonPark je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 10:56 pm
Nigdje nije napisano da je banovan, a koliko vidim post i dalje stoji. Kritična masa je bila u slučaju Bekrić ali zašto tada brisati i banovati kada su nam mišljenja identična. Bekrić je kritikovao trenera i to je sva poenta, nije "a" rekao protiv Želje.
Kažem jako teška odluka, možda i ishitrena u neku ruku jer sam izrevoltiran i još ne mogu da povjerujem da se ovo desilo, ali ne mogu podržavati nekoga ko nam je direktno svojim antifudbalskim potezima ukrao titulu, još poslije toga imao obraza da objavljuje kako je bilo intenziteta, takva osoba ne smije ni prići na kilometar stadionu a kamoli da obuče naš dres!
Uostalom, evo ima sada anketa, pa cemo vidjeti koje je misljenje mase, a ja te pozivam da razmislis ponovo o tome da neces vise ici na utakmice dok je ovaj tu. Znam da je u afektu i znam da bi se pokajao samo. Probao sam hiljadu puta, nisam izdrzao nikada...
Razmisliću ja o tome sigurno hladne glave ali ovakvi potezi tjeraju raju sa tribina definitivno..