Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 09, 2017 8:17 pm

Obrisat će ti se svaki gdje psuješ, kultura molit ću
Željezničar ante portas !

kremenko

sri avg 09, 2017 8:18 pm

Kajkute,jel bio penal u Bijeljini?
Hoce li Zeljo biti Qrac sampion?
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

zeka_tm87
Kontakt:

sri avg 09, 2017 8:19 pm

Zvaka72 je napisao/la:
sri avg 09, 2017 8:13 pm
zeka_tm87 je napisao/la:
sri avg 09, 2017 8:11 pm
jesmo li mi ovo doveli Saida debila iz gurbeta ili kajkuta??koliko mrznje i negative boze dragi.
Meni su u rangu. Samo je nilski konj veća seljačina.
ma super :zid:

ko se sve smatra ZELJOVCEM Boze dragi :zid: :zid: :zid:

Zvaka72
Kontakt:

sri avg 09, 2017 8:22 pm

Bio sam dovoljno kulturan. Ali kad napraviš ovakav gaf i dovedeš igrača koji pjeva bit će Željo ***** šampion, onda poludim. Nije Željo ničija pećina da nam se neko poserem u usta. Ovim potezom su to uradili. Jel to Željin DNK ?Ako psuješ Želju.
Plava porodica me ubi u pojam.

KLIS
Kontakt:

sri avg 09, 2017 8:22 pm

Bošnjaci - najjači narod na internetu :kafa:
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

GoodisonPark
Kontakt:

sri avg 09, 2017 8:23 pm

E moj Željo, frajer nas ignoriše već godinama još nam se usput pos.ere u usta i još nagura nogama sa forama i padovima iz nadrealista, začini to još kakvom pjesmicom i komentarom kako je prav i zdrav..

Za nagradu dobije ugovor godinu dana, fol pojačanje.. Jeste ali možda u domu penzionera..

Debeo minus za sve..

E sad kako će se ovo odraziti na svlačionicu jer sve ovo što se piše znaju i igrači? Taman kontaš evo ga potpisuju naši malci, fino je krenulo... Da Bog da da ovo sa kajkutom izdobri..

Pitanje za moderaciju?

Zašto se tako nisu brisali postovi kada se ovdje pljuvalo po Bekriću? Mislim da ih još ima kamara neobrisanih, ili to važe dvostruki aršini?
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Model1964

sri avg 09, 2017 8:23 pm

gavran je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
sri avg 09, 2017 8:09 pm
gavran je napisao/la:
sri avg 09, 2017 7:58 pm

nisi shvatio,uci ce ti nema veze,

NIKOLA je bio dva u jedan i star i povratnik i to nikome nije smetalo,sada ne valja niko ni star ni povratnik ni mlad ni stranac ni crnac ni bijelac.

Predlozio bih da svi koji znaju koga treba dovesti naprave ugovor sa klubom.Daju svoje pare za igraca,a Zeljo im vrati kad ga proda sa kamatom 7%

jel posteno
Nije!
Nema potrebe da ti objasnjavam zasto nije, znas i sam.
Loza lozu stize od muke
svi sto palamude daj ovoga,daj ovoga sto ne olate ovome se nebi tako rasipali da su to njihove pare,zato nek daju svoje pare pa da vide kako je to.

zasto moramo kritikovati sve,ama bas sve
Nikakvo rasipnistvo
Dak djecu, daj mlade
A dali smo mi svi podosta klubu i davatcemo jos
I imamo pravo da kritikujemo
Nisu svete krave

Ja moram da pijem da zaboravim
Ja ne smem trezan tu da boravim
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Zvaka72
Kontakt:

sri avg 09, 2017 8:24 pm

zeka_tm87 je napisao/la:
sri avg 09, 2017 8:19 pm
Zvaka72 je napisao/la:
zeka_tm87 je napisao/la:
sri avg 09, 2017 8:11 pm
jesmo li mi ovo doveli Saida debila iz gurbeta ili kajkuta??koliko mrznje i negative boze dragi.
Meni su u rangu. Samo je nilski konj veća seljačina.
ma super :zid:

ko se sve smatra ZELJOVCEM Boze dragi :zid: :zid: :zid:
Ja kad sam bio na jugu tebe nije ni bilo, a dovesti igrača koji prije dva mjeseca pjeva bit će Željo ***** šampion je dno dna.

neroazzuro
Kontakt:

Znaci glavna (a pozitivna vijest) sa produzenjem ugovora mladima i sporedna (po meni osrednja) vijest sa Kajkutom i odmah se skoro niko ne obazire na ovu prvu pored Kajkuta.
Vrlo zanimljivo...

Majkel
Kontakt:

sri avg 09, 2017 8:25 pm

Koji napadački tandem imamo haha

SWRA_1921
Kontakt:

sri avg 09, 2017 8:25 pm

neroazzuro je napisao/la:
Znaci glavna (a pozitivna vijest) sa produzenjem ugovora mladima i sporedna (po meni osrednja) vijest sa Kajkutom i odmah se skoro niko ne obazire na ovu prvu pored Kajkuta.
Vrlo zanimljivo...
Zato sto se podrazumijeva da je to pravac u kojem Zeljo treba da ide.. Sta reci nego palac gore... Ovako debilni potezi se moraju komentarisati jbg.

BlueSide
Kontakt:

sri avg 09, 2017 8:29 pm

Dali smo podrsku Adzemu a Saša je koliko sam ja skontao Adzemova zelja sto znaci da normalan navijac treba dati podrsku i igracu

Trenutno u klubu i pri klubu imamo igraca koji su mnogo vise s**** po klubu (sto je slozicete se mnogo gore od simuliranja penala) a neke od njih pojedinci ovdje dizu u zvijezde.

Ukratko, Dobrodosao, nemoj biti pi*****, zapni i zasluzi Plavi dres (dobro ti stoji ;) )
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

Kospicar
Kontakt:

sri avg 09, 2017 8:31 pm

Ima li neki stream za kosarkase?
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

LeBlue
Kontakt:

sri avg 09, 2017 8:31 pm

Moze li zamjena sa Zrinjskim, njima Kajkut nama Handzic? Meni ovo lici da je klub u losoj financijskoj situaciji pa se nema za prava pojacanja (sto razumijem, ipak se dosta ulozilo u stadion), uz to dolazi skroz nekompetentan sportski direktor.

InvictuS
Kontakt:

sri avg 09, 2017 8:32 pm

Mislim da bi u prvi plan trebali stavljati igračke (ne)kvalitete Kajkuta, pa tek onda ljudske (iskreno i za mene to predstavlja važan dio nekoga ko nosi Željin dres, pogotovo nakon Jahića i Bekrića) jer je on već "naš" i kako iz njega izvući najbolje i postići što bolje rezultate...

Mišljenja sam da ga struka ne bi dovodila da na njega ne misli ozbiljno (pored Nikolića, Zaimovića, Mujagića, pa možda čak i Zeca kao napadačke opcije) i da će sigurno dobiti priliku da pokaže koliko može. To je sad problem. On zna i ima iskustva, ali koliko TRENUTNO može?
Vjerovatno je radio dobro na pripremama Zrinjskog, čim je počeo prvu utakmicu protiv Maribora, samim tim je imao povjerenje struke i vjerovatno su ozbiljno računali na njega.
U međuvremenu su mu ipak dopustili da pokuša ostvariti transfer u inostranstvo, nije ga ostvario i došao je kod nas (možda ni sam nije očekivao).
Problem je što više od 20 dana nije u punom trenažnom procesu (mislim na treninge u klubu, sa ekipom, uigravanje i sl.), a kod nas se polako stvara atmosfera da nam je svaka sljedeća utakmica "ili jesi ili nisi" i tu može biti problem za sve: za trenera koji ga ne može odmah koristiti (možda i može, ali on nije "speman"), njemu (on nije "spreman" a želi igrati, dokazati se a nije uigran sa ekipom), onome koji ga je doveo, pa i navijačima (jer nema rezultata, već dugo "postimo").
Mišljenja sam da je malo bolja verzija Nikolića, ali u ovom trenutku naše "tražnje" i sa trenerom i sa igrom, sistemom malo bi odgovaralo kojem napadaču. Za takve tipove napadača nam trebaju Zeba iz najboljih dana (on i Adilović, nabačaji na trepavicu, korneri i slobodnjaci) i Bekrić iz najboljih dana (njegova trka i borbenost), zatim krila kao Stevanović (trka u oba pravca i mnogo asistencija). Mi to trenutno nemamo. Zakarić igra na mahove, Zec ima toliku želju da zabije gol i pokaže da je pojačanje za Želju da svaki put izgori, Zebini najbolji dani su izgleda prošli, a Bekrića nema.
Iako je Kajkut zadnji došao i odmah je postao "žiža" Željine javnosti, mislim da sa čitavom ekipom i svim igračima treba imati strpljenja jedan period i pokušati izvući maksimum iz sviju, trenera i igrača. Samo red, rad, disciplina...svako neka se bavi samo SVOJIM poslom. Biće bolje. Mora ;)
Zadnja izmjena: InvictuS, dana/u sri avg 09, 2017 8:35 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako je pojeo, onda je muško, ako je pojela, onda je žensko.

alombardo
Kontakt:

Turkovic u 37 bio najbolji igrac lige, doktor vuksanovic u 40 najbolji veznjak, vagner u 41 zabija a kajkut je tajnstari kov. Ako se uzbilji zabice 20 golova, amar ga je gosinama ganjao a on zna. Uostalom amar je 2010 doveo polumrtvog mesanovica i uzeo ligu. Ja sam bio za krstanovica ali ste popljuvali tak pokusaj dovodenja, a covjek je za ovi ligu janker.

storm_raider
Kontakt:

Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Zvaka72
Kontakt:

sri avg 09, 2017 8:35 pm

Samo da se zahvalim upravi što se lijepo p...ša po navijačima. Hvala im do neba mogu sad dovesti i Jagodića za trenera a dinu Selimovića i punca za direktore.

kb80
Kontakt:

sri avg 09, 2017 8:39 pm

neroazzuro je napisao/la:
Vrlo zanimljivo...
Slicno razmisljam, potpisao na godinu, jbg niz losih stvari se desio, a poceo je od tenkrea Gotala, jer da je on potpisao ovo se ne bi desilo, medjutim jeste...
Ima pozitiva Zeric potpisao, pa daj malo da o momku napisemo, cita vjerovatno, treba mu dati podrsku, da radi jace i fokusiranije...

Stevo, Kajktut, Mujagic, Beganovic, Zajmovic dvojca moraju da idu na zimu definitvno...

MrkiMedo
Kontakt:

sri avg 09, 2017 8:39 pm

Da su redom Bogicevic, Stana, Sinisa, Blagojevic i Bekric pjevali isto, al se ponasali profesionalno i odigrali kraj sezone kako treba i donijeli titulu, niko im nista ne bi zamjerio. Ovako nek svi redom idu u Pofalicki, za mene su 0 odavno.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.

Prijava