Kriv je tvoj miljenik jer protiv krupe i sarajeva nije postavio dobru formacijuGoodisonPark je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:44 pmKo bi bio šampion da nije dosuđen najgluplji penal u istoriji PLBiH u 93 minuti u Bijeljini? Željo! Nismo je sami izbili, izbio nam je ovaj padavičar zajedno sa kupljenim sudijom. Činjenica!BHDragons je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:39 pmMi smo sami sebi izbili titulu iz džepa...GoodisonPark je napisao/la:Frajer nam svojim simuliranjem izbije titulu iz džepa i još poslije pjeva biće Željo ***** sampion, o intenzitetu ne treba ni govoriti i šta treba da ga dočekam raširenih ruku..
Od mene nema podršku pa taman da zabije 8 odlučujućih golova u ligi za prvaka i donese titulu. Ološ ljudski i šljam, nisko smo pali u pm..
Pa Gotal je izradio, on je bio taj igrac. Kajkut je najbolji nas napadac trenutno, samo Mujagic ima potencijala da ga prestigne. Beganovica treba gurnut negdje na posudbu, a izgleda da se na Zajmovica nikako ne racuna..hardwell je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:43 pmU januaru se mogao završiti napadač za ovu sezonu jer se znalo da Lendrić odlazi. Zašto se čekalo osam mjeseci da bi se doveo napadač? I to na kraju Saša Kajkut koji ruku na srce je u rangu sa Nikolićem, Beganovićem, Mujagićem. Ne kažem da je toliko loš igrač, ali je u pet deka sa svim našim trenutnim napadačima u klubu.Omar500 je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:25 pmTo je toheisenberg je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:24 pmNa trzistu je jako malo slobodnih napadaca, Kajkut je bio logican izbor i u nekom mixu mladih i iskusnih igraca, dobro ce to izgledati. Kajkut ce biti nas najbolji strijelac ove sezone, ja prognoziram 16 golova
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
Predloži Čenanu da te postavi umjesto AdžemaIvicahuljev je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:46 pmSasa je nekad bio fudbaler za ovu cirkus ligu,sasa je sad penzioner koji uzima zadnji dinar na staru slavu,pa zar mi moramo biti ti levati I jos da imamo neka ocekivanja od njega,a Adzemovu procjenu necu uopste da komentarisem kao ni njega samog nakon izjave da je gladimudanima vruce,isto kao da smo sa marsa pali pa nemamo oci,jesmo li to mi bili jedini koji smo "igrali" na tim temperaturama,pa odigrano je jos more utakmica na kojima je vidjeno sve ono sto mi nismo vidjeli protiv vitezaBosanski lonac je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:37 pmMi čovjeka kritikujemo samo zbog godina.Ivicahuljev je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:31 pm
Stani jel ti fakat ove balvane poredis sa juventusovim "penzionerima"![]()
O ostalom ne govorimo. Pa zbog toga poređenje. Odnosno riječje o tome da godine nisu toliko bitne ako se on na terenu pokaže kao pojačanje. A Adžem je to procijenio. Ko sam ja da kažem da to nije dobar izbor. Čovjek je tu postavljen i za svoj rad odgovara.
Pi*aj ga, ne volim takve ljude bez obzira da li simuliraju u našem ili tuđem dresu..za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:47 pmbude li momak to isto radio kod nas, imamo pojacanje kako na terenu tako i svlacionici.GoodisonPark je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:38 pmFrajer nam svojim simuliranjem izbije titulu iz džepa i još poslije pjeva biće Željo ***** sampion, o intenzitetu ne treba ni govoriti i šta treba da ga dočekam raširenih ruku..
Od mene nema podršku pa taman da zabije 8 odlučujućih golova u ligi za prvaka i donese titulu. Ološ ljudski i šljam, nisko smo pali u pm..
mislim na karakter....
GoodisonPark je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:50 pmza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:47 pmbude li momak to isto radio kod nas, imamo pojacanje kako na terenu tako i svlacionici.GoodisonPark je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:38 pmFrajer nam svojim simuliranjem izbije titulu iz džepa i još poslije pjeva biće Željo ***** sampion, o intenzitetu ne treba ni govoriti i šta treba da ga dočekam raširenih ruku..
mislim na karakter....
Pi*aj ga, ne volim takve ljude bez obzira da li simuliraju u našem ili tuđem dresu..
ZakucavanjeLARS1921 je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:51 pmGoodisonPark je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:50 pmza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:47 pm
bude li momak to isto radio kod nas, imamo pojacanje kako na terenu tako i svlacionici.
mislim na karakter....
Pi*aj ga, ne volim takve ljude bez obzira da li simuliraju u našem ili tuđem dresu..
Cenan se pita koliko I jaBosanski lonac je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:50 pmPredloži Čenanu da te postavi umjesto AdžemaIvicahuljev je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:46 pmSasa je nekad bio fudbaler za ovu cirkus ligu,sasa je sad penzioner koji uzima zadnji dinar na staru slavu,pa zar mi moramo biti ti levati I jos da imamo neka ocekivanja od njega,a Adzemovu procjenu necu uopste da komentarisem kao ni njega samog nakon izjave da je gladimudanima vruce,isto kao da smo sa marsa pali pa nemamo oci,jesmo li to mi bili jedini koji smo "igrali" na tim temperaturama,pa odigrano je jos more utakmica na kojima je vidjeno sve ono sto mi nismo vidjeli protiv vitezaBosanski lonac je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:37 pm
Mi čovjeka kritikujemo samo zbog godina.
O ostalom ne govorimo. Pa zbog toga poređenje. Odnosno riječje o tome da godine nisu toliko bitne ako se on na terenu pokaže kao pojačanje. A Adžem je to procijenio. Ko sam ja da kažem da to nije dobar izbor. Čovjek je tu postavljen i za svoj rad odgovara.
Pile, znaš i sam da je ovo bilo samo da se dovede neko jer se bliži septembar.. Sezona uveliko počela, a mi smo očajni u napadu. Bilo ko, bi bio pozitivnija slika od ovog do sad što smo imali.. Pa tako i Kajkut.. I Krstanović, i Gotal.pile87 je napisao/la:Kako nisu našli su krstanovica ali se nakon pritiska navijača odustalo od toga. Po meni bi dolazak Krstanovica i Sesara riješio mnogo toga i ta opcija je trajala do Lendrinog odlaska, nakon toga je bila epizoda sa Gotalom. To su dva napadača u međuvremenu.Plava Porodica je napisao/la:I ovaj ima DNK Željin..
Pogotovo u situacijama kad treba za titulu zaplivati ko Felps
A i klubovi su mu vrh.. Borac, Čelik, Zrinjski..još mu kone i tuzlaci fale
Ćenane i ko god da je za ovo zadužen bio, odyebite iz kluba..
Hljeb vam se ogadio, Lendrić je od februara van kluba, a sad će polovina augusta i niste bili u stanju naći nekoga koji bi makar bio na 70% Ivanovog nivoa.
Samo se nadam da će Mujaga individualno i timski trenirati onoliko koliko je vremena provodio po argeliniju, jer ima sve predispozicije da postane odličan igrač za ovu ligu, baš onakav tip napadača kakav ovde prolazi.
Kako god sretno i Saši padavičaru, i našim golden boysima.
A nama strpljenja, šta drugo reći..
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Svaka cast svima koji su ucestvovali u dovodjenju Kajkuta.. Fantastican posao su obavili tim potezom.. Kapa do poda.. Igrac koji nam je falio za juris na titulu..
Hoćeš da kažeš da je pomoćni sudija ovdje kupljen, ili da nije bilo kontakta?LARS1921 je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:51 pmGoodisonPark je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:50 pmza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:47 pm
bude li momak to isto radio kod nas, imamo pojacanje kako na terenu tako i svlacionici.
mislim na karakter....