Tako nekako.Ajzea je napisao/la:Dzidic i Subic, ja mislim da ne postoje sanse da ne osvojimo ligu, taman im Slovenac u svlacionici rekao: "Hajmo malo lopte raspaliti".
Samo zelje, nista konkretno.

Tako nekako.Ajzea je napisao/la:Dzidic i Subic, ja mislim da ne postoje sanse da ne osvojimo ligu, taman im Slovenac u svlacionici rekao: "Hajmo malo lopte raspaliti".
Plava Porodica je napisao/la:E što me trznu sa Veselinovićem![]()
našli mu dvije vreće marihuane na granici, pitaju ga policajci odakle ti? Kaže on: nije moje, naš'o samHurmasica je napisao/la:Peđa Šimić hm..
Na Grbavici u posljednjoj utakmici je bio odličan. Baš sam ga zapazio, a mislim da u slučaju dolaska Đidića nema mjesta u Želji ako će se već šansa dati Osmankoviću jer onda imaš iskusne Kosorića, Bogičevića i novog stopera plus Kemu mladog. Jedino da imamo pet stopera, a ne znam zašto će nam, ali eto.Model1964 je napisao/la:Danas pričao sa čačom A. Jovičića iz rudara Prijedor. Kaže mali ima Želju da zaigra u Želji. Pola Prijedora navija za Želju, pa i on.
Vidio sam da ga D.N. poziva u repku.
Ako je dobar mogli bi reagovati je mu je 20 tek godina.
Vi što pratite mlade BH selekcije imali šta u njemu, jel materijal za Želju?
Prava perverzija bi bio dolazak njih dvojce..Ajzea je napisao/la:Dzidic i Subic, ja mislim da ne postoje sanse da ne osvojimo ligu, taman im Slovenac u svlacionici rekao: "Hajmo malo lopte raspaliti".
Zar on nije desni bek ?ž'21 je napisao/la:Na Grbavici u posljednjoj utakmici je bio odličan. Baš sam ga zapazio, a mislim da u slučaju dolaska Đidića nema mjesta u Želji ako će se već šansa dati Osmankoviću jer onda imaš iskusne Kosorića, Bogičevića i novog stopera plus Kemu mladog. Jedino da imamo pet stopera, a ne znam zašto će nam, ali eto.Model1964 je napisao/la:Danas pričao sa čačom A. Jovičića iz rudara Prijedor. Kaže mali ima Želju da zaigra u Želji. Pola Prijedora navija za Želju, pa i on.
CB/CDMKapiten je napisao/la:Zar on nije desni bek ?ž'21 je napisao/la:Na Grbavici u posljednjoj utakmici je bio odličan. Baš sam ga zapazio, a mislim da u slučaju dolaska Đidića nema mjesta u Želji ako će se već šansa dati Osmankoviću jer onda imaš iskusne Kosorića, Bogičevića i novog stopera plus Kemu mladog. Jedino da imamo pet stopera, a ne znam zašto će nam, ali eto.Model1964 je napisao/la:Danas pričao sa čačom A. Jovičića iz rudara Prijedor. Kaže mali ima Želju da zaigra u Želji. Pola Prijedora navija za Želju, pa i on.
Kako znam stopera je igrao u U21 a i u Rudaru.Kapiten je napisao/la:Zar on nije desni bek ?ž'21 je napisao/la:Na Grbavici u posljednjoj utakmici je bio odličan. Baš sam ga zapazio, a mislim da u slučaju dolaska Đidića nema mjesta u Želji ako će se već šansa dati Osmankoviću jer onda imaš iskusne Kosorića, Bogičevića i novog stopera plus Kemu mladog. Jedino da imamo pet stopera, a ne znam zašto će nam, ali eto.Model1964 je napisao/la:Danas pričao sa čačom A. Jovičića iz rudara Prijedor. Kaže mali ima Želju da zaigra u Želji. Pola Prijedora navija za Želju, pa i on.
mozda sam pomijesao ali i ja sam gledao neku utakmicu gdje desnog beka igrao ...Kapiten je napisao/la:Zar on nije desni bek ?ž'21 je napisao/la:Na Grbavici u posljednjoj utakmici je bio odličan. Baš sam ga zapazio, a mislim da u slučaju dolaska Đidića nema mjesta u Želji ako će se već šansa dati Osmankoviću jer onda imaš iskusne Kosorića, Bogičevića i novog stopera plus Kemu mladog. Jedino da imamo pet stopera, a ne znam zašto će nam, ali eto.Model1964 je napisao/la:Danas pričao sa čačom A. Jovičića iz rudara Prijedor. Kaže mali ima Želju da zaigra u Želji. Pola Prijedora navija za Želju, pa i on.
Vidim sad po TM da moze i to igrati ali mu je primarna pozicija stoper sto je igrao u reprezentacijidelinjo je napisao/la:mozda sam pomijesao ali i ja sam gledao neku utakmicu gdje desnog beka igrao ...Kapiten je napisao/la:Zar on nije desni bek ?ž'21 je napisao/la: Na Grbavici u posljednjoj utakmici je bio odličan. Baš sam ga zapazio, a mislim da u slučaju dolaska Đidića nema mjesta u Želji ako će se već šansa dati Osmankoviću jer onda imaš iskusne Kosorića, Bogičevića i novog stopera plus Kemu mladog. Jedino da imamo pet stopera, a ne znam zašto će nam, ali eto.
ne znam s kim su tacno igrali ali bila tekma na BHT i mislim da je igrao desnog beka....i bio je najboljiž'21 je napisao/la:Vidim sad po TM da moze i to igrati ali mu je primarna pozicija stoper sto je igrao u reprezentacijidelinjo je napisao/la:mozda sam pomijesao ali i ja sam gledao neku utakmicu gdje desnog beka igrao ...Kapiten je napisao/la: Zar on nije desni bek ?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Po meni moze biti korisniji od Bogicevica ali je pitanje razmisljaju li nasi u ovom pravcu u kojem ja razmisljamdelinjo je napisao/la:ne znam s kim su tacno igrali ali bila tekma na BHT i mislim da je igrao desnog beka....i bio je najboljiž'21 je napisao/la:Vidim sad po TM da moze i to igrati ali mu je primarna pozicija stoper sto je igrao u reprezentacijidelinjo je napisao/la:
mozda sam pomijesao ali i ja sam gledao neku utakmicu gdje desnog beka igrao ...
ma i Hodzurda i Bogi su ja mislim nepotrebni u ovom rosteru....prvi i nije neki kvalitet puno,i previse panicar ii nesiguran je ...a drugi je star previse i spor....bolje se okrneuti nekome mladjem ....osim ako je Dzidic u pitanju...on je igracina i u ovim godinaama...ž'21 je napisao/la:Po meni moze biti korisniji od Bogicevica ali je pitanje razmisljaju li nasi u ovom pravcu u kojem ja razmisljamdelinjo je napisao/la:ne znam s kim su tacno igrali ali bila tekma na BHT i mislim da je igrao desnog beka....i bio je najboljiž'21 je napisao/la: Vidim sad po TM da moze i to igrati ali mu je primarna pozicija stoper sto je igrao u reprezentaciji