Znam da su nasi pricali sa ocem mu momak je imo zelju da dodje bgm al krstajic smatra da je za bundes lige on , nasi su uzeli jahicaLARS1921 je napisao/la:mogao mi ovaj memisevic ostat u radniku kako je krenulo
Sto se nisi javio prije da ti sredim jeftinije jos apartmane...shzna je napisao/la:Ulcinj zakon, i po plazi i po cijenama![]()
bujrum familijo
imal sta novogggggggtm8782 je napisao/la:Sto se nisi javio prije da ti sredim jeftinije jos apartmane...shzna je napisao/la:Ulcinj zakon, i po plazi i po cijenama![]()
bujrum familijo![]()
Koliko cujemo trener je trazio jos neke pozicije, uvijek ima u opticaju nesto, a sta ce se desiti nikad se ne zna...Kazanova je napisao/la:imal sta novogggggggtm8782 je napisao/la:Sto se nisi javio prije da ti sredim jeftinije jos apartmane...shzna je napisao/la:Ulcinj zakon, i po plazi i po cijenama![]()
bujrum familijo![]()
Definitivno, odradit kao sa UgljesomLeon_Professional je napisao/la:Memisu msm sljedece god. istice ugovor, ako sad ne ode treba ga zaganjati i potpisati kakav predugovor ako je moguce..
Kako vidim neće im ni doći.Kazanova je napisao/la:hahaha zamisli izradi ih dodje namaaaaaaaLARS1921 je napisao/la:šta li je sa subićem, još nije došao u tuzlu![]()
![]()
khm
hahahahaha ko zna sta se iz brda valjaDr. Kostic je napisao/la:Kako vidim neće im ni doći.Kazanova je napisao/la:hahaha zamisli izradi ih dodje namaaaaaaaLARS1921 je napisao/la:šta li je sa subićem, još nije došao u tuzlu![]()
![]()
khm
Ozbiljno nebi me iznenadilo da već danas potpiše za nasKazanova je napisao/la:hahahahaha ko zna sta se iz brda valjaDr. Kostic je napisao/la:Kako vidim neće im ni doći.Kazanova je napisao/la: hahaha zamisli izradi ih dodje namaaaaaaa![]()
![]()
khm
problem je sto nasi igrace ne zele na posudbu , tak da ne vjerujem da ce doci al hajd vidjecemoDr. Kostic je napisao/la:Ozbiljno nebi me iznenadilo da već danas potpiše za nasKazanova je napisao/la:hahahahaha ko zna sta se iz brda valjaDr. Kostic je napisao/la: Kako vidim neće im ni doći.
Nešto kontam izradit istu stvar ko sa DadomKazanova je napisao/la:problem je sto nasi igrace ne zele na posudbu , tak da ne vjerujem da ce doci al hajd vidjecemoDr. Kostic je napisao/la:Ozbiljno nebi me iznenadilo da već danas potpiše za nasKazanova je napisao/la: hahahahaha ko zna sta se iz brda valja
zrinja najbolje radi uzese i pehara iz sirokog strasan igrac dodano ih oslabiseeDr. Kostic je napisao/la:Nešto kontam izradit istu stvar ko sa DadomKazanova je napisao/la:problem je sto nasi igrace ne zele na posudbu , tak da ne vjerujem da ce doci al hajd vidjecemoDr. Kostic je napisao/la: Ozbiljno nebi me iznenadilo da već danas potpiše za nas