Nisu bas toliko ocajni
Znas kako mi izgledaju..Durgo je napisao/la: ↑ned jul 30, 2017 8:03 pmJa isto hocu da napisem, al poslije nase jucerasnje igre me stid ista napisti...Leon_Professional je napisao/la:Je li ovo stavio on stopera u napad.MileZeljovac je napisao/la: ↑ned jul 30, 2017 7:51 pm
Hafizovic slozio vrhunsku ekipu, a Sarajevo prejako.![]()
Ljudi pojma nemaju, samo udaraju. Veze s fudbalom oni nemaju.
Oni se ove godine izgleda nece moci spasiti.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Nema potrebe ismijavati.U pet deka sa nama juce.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned jul 30, 2017 8:06 pmZnas kako mi izgledaju..Durgo je napisao/la: ↑ned jul 30, 2017 8:03 pmJa isto hocu da napisem, al poslije nase jucerasnje igre me stid ista napisti...Leon_Professional je napisao/la:
Je li ovo stavio on stopera u napad.
Ko neka mladja ekipa na seljackom turniru koja nije neka ekipa, tj. ne znaju bas lopte, ali su domaci na tom turniru i nalozeni su.
Pa udaraju, trce kao muhe bez glave, bez ikakve taktike i plana.
gledaj samo dresove na njima, veliki, otegli se.
Ma istoo..![]()
![]()
Bolji smo i od jednih i od drugih.MileZeljovac je napisao/la: ↑ned jul 30, 2017 7:51 pmHafizovic slozio vrhunsku ekipu, a Sarajevo prejako.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned jul 30, 2017 7:47 pmOvaj Celik je ocajan, ovo se gledat ne moze.![]()
Jbg, vidjet ces da ce barem bod izvuci.Leon_Professional je napisao/la:Znas kako mi izgledaju..Durgo je napisao/la: ↑ned jul 30, 2017 8:03 pmJa isto hocu da napisem, al poslije nase jucerasnje igre me stid ista napisti...Leon_Professional je napisao/la: Je li ovo stavio on stopera u napad.
Ko neka mladja ekipa na seljackom turniru koja nije neka ekipa, tj. ne znaju bas lopte, ali su domaci na tom turniru i nalozeni su.
Pa udaraju, trce kao muhe bez glave, bez ikakve taktike i plana.
gledaj samo dresove na njima, veliki, otegli se.
Ma istoo..![]()
Naravno da jeste, zato je post i editovao.starigrad je napisao/la: ↑ned jul 30, 2017 8:15 pmzar nije zabranjeno otkrivanje indetiteta forumasa, pisanjem imena? mislim, meni, licno, ne smeta, nikome se ne ulizujem, tojim iza onoga sto pisem (kako na forumu, tako, ako treba, i oci u oci), trudim se da budem "blag" u kritikama.... ali, ruzan je osjecas ako znas da te neko moze direktno prozivati, a, pritom se sam krije iza nika. predstavi prvo sebe imenom, majstore, pa imenuj druge. to bi bio mangupluk, ovako je pickasto.storm_raider je napisao/la: ↑ned jul 30, 2017 6:10 pmE cuj meni bi bilo bolje.. lakse, lakse malo.
Javice ti se onaj koji te banovao i objasniti, ne sjecam se sta je tacno bilo.
Što je Kadušić očisti sa gol linije, sjeme mu zatrloMileZeljovac je napisao/la: ↑ned jul 30, 2017 7:51 pmHafizovic slozio vrhunsku ekipu, a Sarajevo prejako.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned jul 30, 2017 7:47 pmOvaj Celik je ocajan, ovo se gledat ne moze.![]()