@Storme gdje je dogovoreni igrac

Vego je izgledo potentan al je imao par kikseva koji se mogu tolerisat omladincima. Mislim da nam treba kvalitet više na bekovskim pozicijama jer su nam krila puno kvalitetnija od bekova i puno moraju da im pomažu nazad.
Sta znam, za rezervnog beka u situaciji kakvoj smo tesko da moze biti bolji, mozda neki junior. A znam da je odlican momak i privatno i za svlacionicu. Nek mu je sretno.milanribar je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 12:36 pmVego je izgledo potentan al je imao par kikseva koji se mogu tolerisat omladincima. Mislim da nam treba kvalitet više na bekovskim pozicijama jer su nam krila puno kvalitetnija od bekova i puno moraju da im pomažu nazad.
Mozes li mi reci na koji nacin da dovedemo Durakovica?Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 12:50 pmOba su loša.
Vego je lošiji. Da ga sad ne analiziram i loše govorim, svakako je otišao.
Zato bi valjalo dovesti Durakovića ili nekog drugog jer ovo se oko Durakovića zakomplikovalo.
Nešto mi govori da su ovo i uradili, jer imaju drugo rješenje.
Daj Mehremića d'izginemo
Evo pokušat ću.rodrigo87 je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 1:09 pmMozes li mi reci na koji nacin da dovedemo Durakovica?Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 12:50 pmOba su loša.
Zato bi valjalo dovesti Durakovića ili nekog drugog jer ovo se oko Durakovića zakomplikovalo.
Pa ne bore se u federalnoj za opstanak pa da bi im nasi jos uvijek nedokazani juniori pomogliLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 1:34 pmEvo pokušat ću.rodrigo87 je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 1:09 pmMozes li mi reci na koji nacin da dovedemo Durakovica?Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 11, 2023 12:50 pmOba su loša.
Napisao sam ili nekog drugog jer se zakomplikovalo to oko njeg.
A u suštini treba pokušati s nekom kompenzacijom kao što su pitari htjeli. Vjerovatno imamo i bolji odnos s njima nego oni. Tako da su šanse izglednije. On svakako ide na ljeto od njih. Možda bi im značilo da pošaljemo neke juniore kod njih ili slično.