Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

exbabilon
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jan 07, 2023 12:08 pm

U vakat je bio dobar i bio bi pojacanje. Po ovom sto vidim frajer je bez kluba pola godine, to ne obecava.

storm_raider
Kontakt:

sub jan 07, 2023 12:13 pm

slika
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Amar927
Kontakt:

sub jan 07, 2023 12:43 pm

amar92 je napisao/la:
sub jan 07, 2023 11:38 am
Kazu da nam dolazi Dejan Cabraja. Po meni bezveze igrac bas, moglo se naci i boljih vala.
Treba nam zamjena za Subasica i neko ko ce sa klupe uci a Cabraja je puno bolji od njega..treba nam zamjena za Amoaha ...u Sirokom je bio odličan ...samo sto nema odavno kluba i ko zna u kakvom je fizičkom stanju

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub jan 07, 2023 12:51 pm

Po transfermarktu nema klub vec godinu i po dana (?)
Nama svakako treba jedno krilo. Imamo Santosa i Amoaha, Gasala nema najmanje do marta, a prvi nabrojani ima suspenziju zbog crvenog kartona. Mozda da Benjo Sehic uleti lijevo, ali i to nije najsretnije rjesenje kada napadamo. Defiticitarni smo na krilnim pozicijama, tako da jedan igrac mora doci. Od nasih para ovisi ko.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

CrazySouth1987
Kontakt:

sub jan 07, 2023 1:07 pm

Pamtim ga kao dobrog igrača, al frajer je imao strašnu povredu, odavno nije odigrao lopte jbt...vjerovatno se naši nadaju ako prodje kompletne pripreme da ćemo ga dohavizat,a on pristao na malu platu i da bude zamjena santosu i amoahu...
Na tvoje uspjehe strpljivo čekamo!

Meha87
Kontakt:

sub jan 07, 2023 1:36 pm

Cabraja moze igrati na sve 3 pozicije u napadu ako je zdrav bit ce pojacanje

phpBB [video]

Leon_Professional
Kontakt:

sub jan 07, 2023 2:04 pm

Nisam za njeg bio ni u onaj vakat, a kamoli sad.

I da, on igra špica. Vjerovatno za to ga dovode.

Maestro_1921
Kontakt:

sub jan 07, 2023 2:19 pm

Smiješno, ponovo po starom, standardno. Svi kukamo kako se dovode polovnjaci iz susjednih zemalja i ne dajemo šansu našim igračima, a i dalje to radimo. Ovo ako je Bekrićeva ideja, onda je skroz kontradiktoran. Nedavno kod Bahe priča baš za to, i još govori kako neki igrači koji su standardni u klubovima HNL-a ne bi mogli biti pojačanja u klubovima naše lige. I onda dovede igrača koji je bez kluba godinu i pol, i koji je zadnji angažman imao u Rudešu, drugoj ligi Hrvatske.. Dok Hrvatski klubovi uzimaju naše najveće talente, mi uzimamo njihove polovnjake, koji se ne mogu nametnuti ni u njihovoj drugoj ligi. Pa imaš jedan Dinamo koji ti u dvorištu (Visoko) ljetos napravi ljetni kamp i pred nosom ti otme vrhunskog talenta.
Mi od ljeta moramo početi praviti i organizovati ljetne juniorske kampove po gradovima, gdje će oni koji se najbolje pokažu potpisati za Želju.

Veteran1965
Kontakt:

sub jan 07, 2023 2:55 pm

Kako volim forumske stručnjake i skaute, njihovo nogometno znanje je neprocjenjivo. Šteta što nisu više napravili u karijeri kako skauta, tako i trenera ili sportskih direktora. Vidi se da su izuzetno talentovani po analizama ovdje.
Mi smo u situaciji da ne znamo hoćemo li i kako preživjeti, kupili pola godine vremena, aminamo da se Mire proda, ili Džeko ode iz Italije da udahnemo zraka malo, a problem je ako neki igrač dođe na probu, ili odradi koji trening sa ekipom...
Mi ne možemo dovesti igrača čiji kvaliteti su nam poznati, koji je bio standardan negdje i odmah potpisati ugovor, i platiti ga shodno tome. Opcije su ili igrači tipa Čabraje, ili neki sa isteklim ugovorom iz federalne, teško iz premijer lige.
Primjer Kulenović, dakle ostaće vjerovatno u Slogi još pola godine kada mu ističe ugovor. Mi da smo u nekoj poziciji, njega bi dogovorili, a Slogu isplatili. Međutim očito je da ćemo se još načekati do takvog statusa, i pomirimo se, bez negative da su nam opcije Čabraje i sličnih trenuno jedine. Pa ako ubodemo šta odlično, ako ne jbg.. Vego, Haračić, Dženis...iz zadnjeg prelaznog roka...sada ne bi niti jednog doveli...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

505 VITEŠKA
Kontakt:

sub jan 07, 2023 3:01 pm

Kakve Cabraje,Hadzici kurci palci

Nemas nista od takvih igraca,NISTA!

Zaganjaj Bekrija bar Durakovica ili Besagica iz Igmana

rodrigo87
Kontakt:

sub jan 07, 2023 3:08 pm

Evo prijedlog za ljude iz kluba. Otjerati Bekrica, a na njegovo mjesto dovesti tim od 4-5 ljudi sa ovog foruma. Za pocetak ne biste imali platu, ali kad stanemo na noge( a sa vasim prekaljenim znanjem vrlo brzo se dizemo u visine) onda bi to bile ozbiljne plate.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

Mi smo trenutno pretplaćeni na igrače sa slobodnim papirima, igrače koji neki vremenski period ne igraju i na igrače koji dolaze iz nižih liga.
Fear of the Maniacs!

Sky1
Kontakt:

sub jan 07, 2023 3:12 pm

Veteran1965 je napisao/la:
Kako volim forumske stručnjake i skaute, njihovo nogometno znanje je neprocjenjivo. Šteta što nisu više napravili u karijeri kako skauta, tako i trenera ili sportskih direktora. Vidi se da su izuzetno talentovani po analizama ovdje.
Mi smo u situaciji da ne znamo hoćemo li i kako preživjeti, kupili pola godine vremena, aminamo da se Mire proda, ili Džeko ode iz Italije da udahnemo zraka malo, a problem je ako neki igrač dođe na probu, ili odradi koji trening sa ekipom...
Mi ne možemo dovesti igrača čiji kvaliteti su nam poznati, koji je bio standardan negdje i odmah potpisati ugovor, i platiti ga shodno tome. Opcije su ili igrači tipa Čabraje, ili neki sa isteklim ugovorom iz federalne, teško iz premijer lige.
Primjer Kulenović, dakle ostaće vjerovatno u Slogi još pola godine kada mu ističe ugovor. Mi da smo u nekoj poziciji, njega bi dogovorili, a Slogu isplatili. Međutim očito je da ćemo se još načekati do takvog statusa, i pomirimo se, bez negative da su nam opcije Čabraje i sličnih trenuno jedine. Pa ako ubodemo šta odlično, ako ne jbg.. Vego, Haračić, Dženis...iz zadnjeg prelaznog roka...sada ne bi niti jednog doveli...
Ljudi ovdje nisu svjesni u kakvoj nam je klub dubiozi. Čak i da se Amir proda maksimalno i da Džeko ode iz Italije to bi bila kap u moru za dugove koje mi imamo. Nadati se njboljem, a izlazak u Evropu je pod moranje, ja se plašim Edisa i njegovih limita jedino.

Maestro_1921
Kontakt:

sub jan 07, 2023 3:15 pm

Evo recimo mali Mujarić, zašto ne bismo njega doveli ? Naše je dijete, igra na poziciji na kojoj smo deficitarni, mlad, 22-23 su mu godine. Trenutno je slobodan igrač i nema nikakve prepreke da bar dođe na probu. Čak sam pročitao i da je Zrinjski bacio oko na njega, al haj ga znaj, možda je i šuplja.

Leon_Professional
Kontakt:

sub jan 07, 2023 3:22 pm

Sky1 je napisao/la:
sub jan 07, 2023 3:12 pm
Veteran1965 je napisao/la:
Ljudi ovdje nisu svjesni u kakvoj nam je klub dubiozi. Čak i da se Amir proda maksimalno i da Džeko ode iz Italije to bi bila kap u moru za dugove koje mi imamo. Nadati se njboljem, a izlazak u Evropu je pod moranje, ja se plašim Edisa i njegovih limita jedino.
Pa ako je tako što onda dovode igrača kojeg ćeš plaćati, a znaš i sam da nema koristi od njeg. A tako je, jer opravdanje je, kao u lošoj smo situaciji možemo samo ovakve dovesti.
Nemoj ga ni dovesti. Kolko god, plaćat ga moraš.
Moli Boga da se ne povrijedi neko, ako se povrijedi guli s juniorom.

Ne može bit opravdanje to da nemamo para a onda dovedeš nekog bezveznog igrača. Ok ako će igrati đaba. A hoće kc.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sub jan 07, 2023 3:24 pm

Mnogi izgleda ne poznaju materiju i stanje u kojem se klub nalazi, mi se krpimo dan za danom.

Vidim pojedini spominju neke igrače, pa nas je ljetos odbio jedan igrač i prešao u Igman jer su mu ljudi ponudili više od nas. O čemu pričamo? Uostalom spominjete igrače koji imaju validan ugovor najmanje još pola godine a kako znamo, mi nemamo pare da plaćamo obeštećenja a pitanje je da li bi ih klub pustio i da platimo.
Fear of the Maniacs!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jan 07, 2023 3:38 pm

rodrigo87 je napisao/la:
Evo prijedlog za ljude iz kluba. Otjerati Bekrica, a na njegovo mjesto dovesti tim od 4-5 ljudi sa ovog foruma. Za pocetak ne biste imali platu, ali kad stanemo na noge( a sa vasim prekaljenim znanjem vrlo brzo se dizemo u visine) onda bi to bile ozbiljne plate.
Sta imas protiv Larsa i Bogija? :D
Željezničar ante portas !

Simply Blue
Kontakt:

sub jan 07, 2023 3:53 pm

Pa sta fali, ionako svi prepisuju sa kartoteke
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

BrUDA
Kontakt:

sub jan 07, 2023 3:59 pm

Fićo je napisao/la:
Mi smo trenutno pretplaćeni na igrače sa slobodnim papirima, igrače koji neki vremenski period ne igraju i na igrače koji dolaze iz nižih liga.
i igrace u gipsu, pozzz :D
Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje!

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub jan 07, 2023 4:06 pm

Ne smiješ reći činjenicu bez da te neko napadne 😂 Super je što nam dolazi igrač koji je zadnju utakmicu odigrao 2.4.2021, cijelih 45 minuta. Zadnjih 90 minuta igrao je 30.9.2020., prije skoro 2 i po godine odigrao cijeli utakmicu. Glavni argument, ako znate bolje idite u klub 😂😂😂😂😂😂😂

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Gagi tm 87, SIMA_SIMAU i 43 gosta.

Prijava