Odavno priželjkujem dolazak Tonija Jovića, sada da li je to realno ne znam, dobar igrač, može igrati i lijevo i desno, mlad, sigurno će negdje otići iz Borca, a gdje god ode sigurno će sljedeći klub profitirati na njemuLARS1921 je napisao/la:Vidis da imam imunitet nece charuga da me banujeIzlija je napisao/la: Nije da branim klub nego tebea krila dok prođu proceduru pa ako sve zadovolje će da potpišu
@mamba ko
Jovic je nešto povrijeđen?
Iz Borca dovesti još i S.O
Kaze samo se sakrij iza kamiona sere mi upravaIzlija je napisao/la:Radi bager punom parom, žao mi onog djeteta što ko fol čuva da raja ne ulazi, mislim da mu je jezik otrnuo objašnjavajući raji da je zabranjen ulazak.
Čini mi se da rekoše u 10 sati, sljedeći ponedjeljak.sofronije je napisao/la:U koliko je prozivka?
Ma odlijepio, ja sve kontam danasHurmasica je napisao/la:Čini mi se da rekoše u 10 sati, sljedeći ponedjeljak.sofronije je napisao/la:U koliko je prozivka?
Idi begaj kontam neki italijan dolaziDANAN je napisao/la:buongiorno
Hahahahaha larson na aparatimaLARS1921 je napisao/la:Idi begaj kontam neki italijan dolaziDANAN je napisao/la:buongiorno
Idesss salihoviccccccccccc hahahha miske na potezu u pola 8LARS1921 je napisao/la:http://footballformation.co.uk/" target="_blankIzlija je napisao/la:Kako ono vi napravite grafički prikaz formacije, volio bih se malo poigrati
http://www.footballuser.com/post" target="_blank
PRATITE ZVANIČNU OKO POLA 8, PRAVI BUM
necemo husarine igračeHurmasica je napisao/la:Bonucci, kaže dopizdilo mu više u Juventusu
Ma onda će kod kona ili u Slobodu, jbg.LARS1921 je napisao/la:necemo husarine igračeHurmasica je napisao/la:Bonucci, kaže dopizdilo mu više u Juventusu
Star.Hurmasica je napisao/la:Bonucci, kaže dopizdilo mu više u Juventusu
dzidicteteac8684 je napisao/la:Daaaaa nijeeeeee Andrijaaaaaaaaaa?????![]()
![]()
![]()
Pošalji mu mirso koju sliku i dolazi kod nas 10000%mirsadmekic je napisao/la:dzidicteteac8684 je napisao/la:Daaaaa nijeeeeee Andrijaaaaaaaaaa?????![]()
![]()
![]()
LARS1921 je napisao/la:Idi begaj kontam neki italijan dolaziDANAN je napisao/la:buongiorno
Amar Osim, trofejni trener koji je iz Katara stigao u Sarajevo na odmor imao je susret sa Milošem Kostićem, novim trenerom tima sa Grbavice.
Njih dvojica su se Vidjeli prije nego što se Kostić vratio za Sloveniju. O čemu su pričali bivši i sadašnji trener plavih nije poznato, ali je sigurno da su se dotakli I aktuelne teme, a to je o stanju u Željezničaru.
Kostić će se u Sarajevo vratiti početkom naredne sedmice kada je zakazan početak priprema sarajevskih Plavih.