Ovo sam odma primjetio sa Juga,i nije mi bilo jasno nikako,kao ni očigledna namjera Hebibovića da ide na penal,iako sam isto odma h vidio da nije kontakta bilo,desilo se tik ispred mene.Klub.nekako mora reagovat,učinit će sve,da ne zaigramo u Europi.irfo je napisao/la:
Po pravilu izveden penal, po tri metra usli igraci olimpica, a celavi pitar trza 10 puta
Imam osjećaj da se stalo sa donacijama, treba pogurat to malo itekako. Treba navijačima opet neki boom, dosta naših starih igrača nije uplatilo ...Okolele je napisao/la:Onako predpostavljajuci zaradu od narednih domacih utakmica Travnik i Rudara da zaokruzimo 2x po 20.000 KM (vodeci se prema utakmici sa Mladosti), Zrinjski i Sloboda da ne cjepidlacimo bar 2x po 40.000 KM i eventualno finale kupa u koje cvrsto vjerujemo i vjerovatno pun stadion i posjetu slicnu onoj protiv Sirokog bar 50.000 KM..Suma sumarum cirka nekih 170.000 gore-dole od narednih domacih utakmica..
Nisam mislio da se stalo sa donacijama, kao donacijama, već sa pričom oko svega toga . Ako me razumiješ, naravno ... Malo sam zezno gore iznad, loše sam to napisao.ChWilla je napisao/la:kako bogati stalo kad je svaka od tri sedmice sve bolja?
E ako si ti,onda aferim za ono u subotuarelinho je napisao/la:Po ovome se onda može zaključiti ko je iza nika vrbanjuša.vrbanjusa je napisao/la:Ma @ajzea mi prodao lošu robu, izradio me pravoChWilla je napisao/la:ne znam jel do tebe ili do ozvučenja, ali gubio si se podobro ono prije utakmice...![]()
![]()
![]()
Valjda ima oko 1600-1800 god i polugodisnjih...i to je tih cca 6000 i nesta koliko je i bilo.Djulaga_ je napisao/la:Gledam danas da smo protiv Olimpica prodali 4.600 karata, a na stadionu je bilo preko sedam hiljada sigurno.
Nesto malo prodato![]()
Nema teorije da je bilo 7.000Djulaga_ je napisao/la:Gledam danas da smo protiv Olimpica prodali 4.600 karata, a na stadionu je bilo preko sedam hiljada sigurno.
Nesto malo prodato![]()
Uvijek ima onih koji budu pred kapijom i hoce da uđu džabe, ja sam protiv Olimpika kupio 5 karti, mislio sam jednu iskoristiti a ostale 4 su kao pomoć klubu, kada sam prilazio vidim frajer moli da uđe bez karte, i ja mu dam kartu da uđe, a inače ko god dođe bez karte n.abijem gaFKZ1921 je napisao/la:Valjda ima oko 1600-1800 god i polugodisnjih...i to je tih cca 6000 i nesta koliko je i bilo.Djulaga_ je napisao/la:Gledam danas da smo protiv Olimpica prodali 4.600 karata, a na stadionu je bilo preko sedam hiljada sigurno.
Nesto malo prodato![]()
Džabnih karata nema osim gostiju u vip loži.
Da li neko može na kapiji proći bez karte,ne znam. Nisam primijetio. Ako i kad vidim,prijaviti ću odmah.
Pa sad ne znam koliko je to rješenje za taj 'problem'FKZ1921 je napisao/la:Valjda ima oko 1600-1800 god i polugodisnjih...i to je tih cca 6000 i nesta koliko je i bilo.Djulaga_ je napisao/la:Gledam danas da smo protiv Olimpica prodali 4.600 karata, a na stadionu je bilo preko sedam hiljada sigurno.
Nesto malo prodato![]()
Džabnih karata nema osim gostiju u vip loži.
Da li neko može na kapiji proći bez karte,ne znam. Nisam primijetio. Ako i kad vidim,prijaviti ću odmah.