Mislim da ne postoji ni 1% sanse da dodze kod nas , a i to je 1% bi uništili kobiljari prijetnjama....
Mislim da ne postoji ni 1% sanse da dodze kod nas , a i to je 1% bi uništili kobiljari prijetnjama....
Gledano fudbalski, dobro bi nam dodao za Mekicevu ulogu a od ljeta onda da naslijedi Hpdzica u prvoj.Dr. Adzem je napisao/la:A Radovac?
Vala bas. Jebote klub im se pretvorio u sprdanciju, direktorica ih nedavno prozva za prijetnje, bukvalno im cura rekla "bujrum mangupi"... I nista, maca pojela jezik.CrazySouth1987 je napisao/la: ↑pet dec 23, 2022 2:17 pmO kakvim prijetnjama vi pricate? Pa njih se muha ne boji više. Zar postoje? U bojkotu su ne pitaju se na svojoj tribini i u svom klubu. O čemu pričamo eki oni da nekom prijete, ako se malkice iznerviramo ugasit ćemo ih. Nek ga pushe sudi husiki.
Za Hajdarevica i Mekica izmislio fudbal...nego ko ce nam biti napadac? Nece valjda ostati na Haracicu i Dzenisu.
Ne razumijem čemu neko čuđenje, ima kup na proljeće, na tabeli smo u dobroj poziciji, kartoni, povrede logično je da će tražiti igrače u sredini zbog širine i mogućnosti u ekipi.ponosannavas je napisao/la: ↑pet dec 23, 2022 6:22 pmAko jw Radovax opcija fakat ne mogu da vjerujem. Dovode igraca na pozicije gdje imamo 4 igraca i to jedan od dva U21 igra tu i to igraca koji nije brzi mozda samo malo kreativniji od Mekica npr.
Ja koliko znam nije opcijaponosannavas je napisao/la: ↑pet dec 23, 2022 6:22 pmAko jw Radovax opcija fakat ne mogu da vjerujem. Dovode igraca na pozicije gdje imamo 4 igraca i to jedan od dva U21 igra tu i to igraca koji nije brzi mozda samo malo kreativniji od Mekica npr.
Hajde molim vas dogovorite se sta je istina, Jel opcija? Jel se dogovorio? Jel potpisao? Sto ljudi , sto cudi.....Lopta je napisao/la: ↑pet dec 23, 2022 7:48 pmJa koliko znam nije opcijaponosannavas je napisao/la: ↑pet dec 23, 2022 6:22 pmAko jw Radovax opcija fakat ne mogu da vjerujem. Dovode igraca na pozicije gdje imamo 4 igraca i to jedan od dva U21 igra tu i to igraca koji nije brzi mozda samo malo kreativniji od Mekica npr.