Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

delinjo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 03, 2016 11:28 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:kakvo amatersko objasnjenje za dosudjeni penal... :roll: ne mozes vjerovati da je rekao da je ovo cist penal...
vi stvarno mislite da on ne govori u skladu s upustvima iz saveza ???? daj ne budite smijesni molim vas ccc
nisam ni rekao da govori kao strucan nezavisan radnik, ali ovako lagati javnost... :psujem:
ovo je po zadatku brate moj
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

storm_raider
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:29 pm

delinjo je napisao/la:ja ne znam kakav je kriterij za ove moderatore ovo je smijesno kako se biraju...i ovaj portal treba bojkotovati ...iznesite javno kolika je cijena a ne tako hinjski prema ostalim forumasima ....LAKRDIJA .....i od sada pocinje moj bojkot...MODERATORU NAPOLJE !!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
@AskaraK je Dinin igrac cisto da znate. :rofl: :rofl: :rofl:

Ozbiljno sada, nece niko ovdje pp nikome braniti.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:30 pm

storm_raider je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ja ne znam kakav je kriterij za ove moderatore ovo je smijesno kako se biraju...i ovaj portal treba bojkotovati ...iznesite javno kolika je cijena a ne tako hinjski prema ostalim forumasima ....LAKRDIJA .....i od sada pocinje moj bojkot...MODERATORU NAPOLJE !!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
@AskaraK je Dinin igrac cisto da znate. :rofl: :rofl: :rofl:
znao sam da je neka mucka...ocekujem uskoro da pocne kukati kako mu je ostala cvaja do plate i ne zna kako ce prezivjeti do kraja mjeseca ...HAHAHA :rofl: :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Okolele
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:30 pm

Ashara je famozni punac.. :rofl:

Dao 20.000 za poziciju moderatora..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:32 pm

Ne znam što pratite tu emisiju uopšte, imate onu na Hayatu koja je mnogo kvalitetnija. :)

Sad pročita postove, moj PDF je Lige petice, punac je dalje :P
Željezničar ante portas !

Ajzea
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:32 pm

Dajte meni status administratora da sve ovo banujem.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:36 pm

I ko hoće moda, nek samo nadopuni adminu 2km kredita i eto to je to. Željo šampion :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:36 pm

Ajzea je napisao/la:Dajte meni status administratora da sve ovo banujem.
tebe je zajebala rasprostanjenost po ostalim forumima pa nisi mogao da budes ovdje non stop...inace ja mislim da bi ti bio u kombinacijama...ne znam samo koliko si dobar sa Stormom(koliko bi bio spreman da ga pripazis) ipak njegova je zadnja po tom pitanju... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Ajzea
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:39 pm

delinjo je napisao/la:
tebe je zajebala rasprostanjenost po ostalim forumima pa nisi mogao da budes ovdje non stop...inace ja mislim da bi ti bio u kombinacijama...ne znam samo koliko si dobar sa Stormom(koliko bi bio spreman da ga pripazis) ipak njegova je zadnja po tom pitanju... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Meni ovdje definitivno mora biti obezbijeđeno par njih sa kojima ću se svađati.
Sa stormom nisam dobar, nastao problem u rastaljivanju.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned apr 03, 2016 11:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:40 pm

Sad ce Virtual da ti posalje 10 KM da bude moderator na 2 minute da banuje Ajzeu sto ga je zavalio sa onom porukom neku noc.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hurmasica
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:41 pm

Jel se oporavio Virtual od prvog aprila? :mrgreen: :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

delinjo
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
idi tamo i amazona provociraj useri aci temu da mu pukne film i da zamoli da predje ovdje ...a mi cemo ga primiti ako pare od punca sa nama podjeli :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Elegant je napisao/la:Sad ce Virtual da ti posalje 10 KM da bude moderator na 2 minute da banuje Ajzeu sto ga je zavalio sa onom porukom neku noc.
Virtu šalje u eurima :pljesak:

plavi kanarinac
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:42 pm

neko nek mi kaže samo hoce to istok biti na dva sprata ili sam ja prolupao?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

delinjo
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:42 pm

Hurmasica je napisao/la:Jel se oporavio Virtual od prvog aprila? :mrgreen: :mrgreen:
brat gleda tenis uziva u ovim momentima kad ne igra Federer pa Djokovic nema nikakvu prepreku ...inace bi postao nervozan jos vise :D :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

zubanovic89
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:44 pm

plavi kanarinac je napisao/la:neko nek mi kaže samo hoce to istok biti na dva sprata ili sam ja prolupao?
Bice, samo nece sad :ganja:

storm_raider
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:47 pm

Ajzea je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Hahaha, jeste ludi. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

plavi kanarinac
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:53 pm

Pao sam u bandak zbog tih spratova i toga, ja tek sad ukopcao.. HOCEMO LIFT!

Ovi kartoni ako se budu cistili protiv drine, hoce igraci koji dobiju karton moci igrati u kupu?
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:56 pm

Tragom informacija objavljenih na zvaničnoj stranici Kluba, u protekle četiri domaće utakmice ove polusezone (Široki Brijeg, Mladost DK, Borac i Olimpic), prihodi od ulaznica su iznosili 133.297 KM. Doda li se na to do sada skupljeni novac iz akcije "Kupi stolicu za europsku Grbavicu" u iznosu od 119.125,38 KM, dolazimo do cifre da su samo navijači od 28.2. do 3.4. ove godine u Klub "upumpali" 252.422 KM, ne računajući prihode od članskih karata i kupovine artikala iz zvaničnog Fan shopa Kluba. Uzme li se i to u obzir, onako, odokativno, smatram da ukupni prihod od navijača od 28.2. iznosi preko 300.000 KM. Ova činjenica, ne da je fascinantna, već je skoro sasvim sigurno nezabilježena u Bosni i Hercegovini i na prostoru bivše države. Mi, navijači, zaista jesmo generalni sponzor Kluba i to smo uspjeli postići za jedan mjesec i četiri dana. Trebamo izuzetno biti ponosni na ovo, većina nije ni svjesna koliko, ali isto tako trebamo nastaviti u ovom tempu, pa i još jače. Klub radi sve što je u njegovoj moći (transparentan rad, poboljšanje uslova na stadionu i rekonstrukcija postojećeg stanja, marketing, saradnja sa sponzorima), igrači su na, prema ličnoj procjeni, 65-70% svojih mogućnosti, kako individualno tako i kolektivno i pružaju izuzetno dobre igre (osam pobjeda u nizu te 14 utakmica bez poraza u nizu), navijači su također osjetili sve pozitivno što se radi na terenu i van njega i počeli masovnije dolaziti na utakmice (Željezničar je trenutno najgledaniji klub u Ligi sa prosjekom od skoro pet hiljada navijača po utakmici, te sa izuzetno dobrim prosjekom navijača u gostujućim utakmicama) i sa ponosom mogu reći da smo započeli jednu predivnu i unikatnu priču za naše okvire i pojmove. Ono što je sljedeći korak je to da se nastavi svim snagama sa ovim i da se, što je po meni najbitnije, nastavi širiti ova priča među one koji se kolebaju i one koji nisu upućeni u sva dešavanja (ovdje je također bitno izdvojiti to da je velika većina domaćih i solidan broj stranih medija plasirao ovu priču). Time stvaramo širu bazu simpatizera i navijača, samim tim i povećavamo prihode Klubu te stvaramo pretpostavke za još dalje širenje priče. Apelujem na svakog ko istinski se identifikuje sa ovim Klubom i njegovom filozofijom da uradi nešto mnogo korisno za Klub te finansijski pomogne ga i privoli druge na to. Samo tako možemo postati apsolutno superiorni u odnosu na druge u državi, što nam je konačni cilj. Isto tako, iskreno se nadam da ćemo se riješiti naših mahalaških navika te mentaliteta prosječnog balkanca, te da ćemo svi početi razmišljati zrelije, racionalnije, gledati stvari iz svih uglova, te ono najbitnije, da ćemo se držati svi skupa, i navijači, i igrači, i Klub, kada dođu teški trenuci. Nadamo se da će za tim biti najmanje potrebe ali ne smijemo pljuvati do sada urađeno, pogotovo na terenu (stavite se u situaciju da ste od umora ili lošeg dana odigrali lošu partiju i da vam, umjesto podrške, 7-8 hiljada ljudi jebe sve po spisku), te za rad van terena, ako bude potrebe za time uputiti valjane kritike (ne klasično bošnjačko pljuvanje) i konkretne prijedloge. Snaga jedne porodice se ogleda upravo u tome kako se drži kada je najteže. Mi smo, kroz bogatu historiju, više puta savladali ovakve prepreke. Kada, tj. ako ikada dođe opet vrijeme za to, to ćemo morati ponovo uraditi inače sve ovo sada nema smisla. Zajedno smo jači, da ne kažem "u jedinstvu je snaga"! :mrgreen:

Ajzea
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:59 pm

NAROD ZNA ! :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.

Prijava